Utekjøkken i 3D


Vi planlegger kjøkkenet ditt i 3D
Utekjøkken - fra idé til ferdig konsept

Det er mange faktorer som spiller inn under planleggingen av et utekjøkken. At man dessuten tilbys flere ulike valg når det gjelder design og type utekjøkken, gjør ikke beslutningsprosessen enklere. For å gjøre dette litt lettere, hjelper vi deg som kunde med å få idéen din ned på en tegning – ved å lage en 3D-modell av utekjøkkenet. En 3D-modell hjelper deg med å visualisere det ferdige resultatet og gir deg muligheten til å justere ordren din, uten at det koster hverken tid eller penger. Vi vil hjelpe deg med å finne utekjøkkenet som matcher akkurat dine behov!

Når det er bestemt hvor utekjøkkenet skal stå, må du bare finne ut om du vil ha et integrert eller frittstående utekjøkken. En integrerbar utekjøkkenpakke inneholder blant annet: skap, dører, stekebord, griller og kjøleskap. Felles for disse produktene er at de leveres enkeltvis, og bygges inn i valgfritt materiale for sammen å danne et komplett utekjøkken. Et integrert utekjøkken gir deg enorme muligheter til å spesialtilpasse utekjøkkenet etter akkurat dine unike behov. Et frittstående utekjøkken leveres derimot komplett, ferdigbygd og klart til bruk. Modulene bygges sammen i bredden og danner til sammen et komplett utekjøkken. Fortsatt usikker på begrepene? Les mer om dem i vår kjøpsguide.

Innebygde utekjokken

Når du har bestemt deg for om du vil ha et integrert eller frittstående utekjøkken, er det på tide å velge varemerke/leverandør. For innebyggde utekjøkken tilbyr vi løsninger fra to varemerker: Sunstone Metal og Myoutdoorkitchen. Er du heller mer interessert i et frittstående utekjøkken finner du løsninger fra Sunstone Metal, Myoutdoorkitchen og Steel hos oss. Trenger du hjelp til å vite hvilket varemerke som dekker dine behov best? Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg!

For å gjøre det enklere for deg har vi allerede en rekke ferdige pakkeløsninger for både integrerte og frittstående utekjøkken. Hvis du drømmer om andre ønskemål, flere produkter eller har en annen idé, har du alltid muligheten til selv å velge ut produktene du ønsker. Ta da utgangspunkt i kategoriene våre i menyen til venstre og opplev friheten ved selv å plukke ut akkurat det som passer deg og dine drømmer best. Det eneste du trenger å tenke på er å velge produkter fra samme varemerke.

Når valg av leverandør og produkter er unnagjort, hjelper vi deg med å visualisere utekjøkkenet ditt - Gjennom fire enkle trinn forklarer vi nedenfor prosessen med å hente frem en 3D-modell av utekjøkkenet ditt - har du spørsmål eller lurer på noe, er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi deg.


Frittstående utekjokken tegning Innebygde utekjokken tegning
Trinn 1 – Hvordan skal utekjøkkenet se ut?

For å utvikle en 3D-modell trenger vi å få levert en enkel skisse som viser hvordan du som kunde ønsker at utekjøkkenet skal utformes. I grunn og bunn holder det å legge inn mål for bredde og lengde, samt en kort beskrivelse av hvilke typer produkter du ønsker, men hvis du kan gi oss en skisse som den ovenfor gir det oss bedre forutsetninger for å hjelpe deg. Skriv gjerne ned hvor produkter/moduler skal stå, hvis det er mulig. Skriv også på tegningen om utekjøkkenet skal plasseres mot en husvegg eller lignende. For et så realistisk resultat som mulig, ber vi også om et bilde av stedet utekjøkkenet skal plasseres på.

Er du usikker på hvilke produkter du skal velge, eller har spørsmål om plassering, kan du gjerne ta kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med å finne riktige utekjøkkenprodukter.


SketchUp - utekjokken i 3D
SketchUp - Warehouse
Trinn 2 – Første bearbeiding - SketchUp

Når vi har mottatt tegning og bilde, setter vår 3D-grafiker seg ved SketchUp og starter første fase med å bearbeide tegningen din. SketchUp er et gratisprogram hvor du også har muligheten til å lage ditt eget utekjøkken i 3D-modeller, ved hjelp av en bildebank som tilbyr et bredt utvalg av 3D-moduler å jobbe med. I bildebanken finner du våre produkter fra SunstoneMetal ved å søke på varemerket. For den kreative er dette et perfekt redskap å jobbe med for å lage en egen skisse av hvordan man ønsker utekjøkkenet sitt. For deg som ikke har tid eller lyst til å jobbe i SketchUp gjør vi selvfølgelig jobben for deg! Her finnes også gode muligheter for å endre på en enkel måte. Under utviklingen av Sketch-Up-modellen vil vi føre en dialog med deg for at resultatet skal bli akkurat som du ønsker.


3D rendering 3D rendering
Trinn 3 - Andre bearbeiding - Rendering

Når du føler deg fornøyd med de valgte produktene og plasseringen av disse, fortsetter vi med fase to – rendering. Våre 3D-grafikere begynner nå å legge over og rendere produktene i utekjøkkenet. Dette trinnet er omfattende, men av stor betydning for å oppnå et resultat som gjenspeiler virkeligheten best mulig. Av den grunn er det viktig at eventuelle endringer og justeringer er korrigerte, og at skissen som bearbeides er den endelige versjonen av utekjøkkenet.


Resultat Resultat
Trinn 4 - Ferdig resultat - Miljø og farge

Takket være tegningen og bildet kan våre 3D-grafikere nå sette inn 3D-kjøkkenet i et miljø som ligner ditt eget, og fullføre 3D-modellen i Photoshop. Dette trinnet er for det meste estetisk og kan bare utføres i enkelte tilfeller, siden det kan være vanskelig å finne passende miljøer til akkurat ditt bilde. Når 3D-modellen er ferdig tar vi kontakt med deg.

Hvis det er noe du vil endre eller noe du føler deg usikker på, så er vi her under hele prosessen for å hjelpe deg med spørsmål og funderinger!

Send inn tegningen din og bilde til:
Info@myoutdoorkitchen.no
21 61 94 95

En 3D modell av utekjøkkenet koster 495 ,- , dette blir trukket fra ved bestilling av kjøkkenet. Du er hjertelig velkommen til å sende inn skissene dine til oss!


KUNDSERVICE

Mandag - Fredag 09.00 - 17.00

Utekjøkken i 3D - Vi hjelper deg!

Bygge Utekjøkken? Tips og triks!

Hva skal du tenke på når du
bygger
ditt
utekjøkken?

Les mer >