Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

BLACK WEEK - Åpningstider kundeservice: Man-Fre 08:00 - 22:00, Lør-Søn 10:00 - 15:00


Black Week Outlet


Her kan du finne produkter av høy kvalitet til utrolig lave priser! Førstemann til mølla gjelder alle produkter, og det er bare en stykke av hver vare. Merk at Outlet inneholder produkter som ikke er i ny stand. Feilkodene varierer før hver produkt, men er tydelig beskrevet for hver artikkel. Ingen garanti er inkludert som kompensasjon for en vesentlig lavere pris. I stedet er du beskyttet av reklamasjonsretten som du har i henhold til loven. For mer informasjon om dette, kontakt kundeservice.

Ser du etter et annet produkt som du ikke finner i listen? Vil du ha mer bilder eller mer informasjon om en Outlet produkt? Kontakt i så fall kundeservice: 216 19 495 eller info@myoutdoorkitchen.no[B-vare] Myoutdoorkitchen - Modul - Kjøleskap med Dobbeldører (Stainless)

Frittstående modul kjøleskap med dobbeldører i rustfri finish. Kjøleskapet har kompressorkjøling og kan holde ned til 3°C. Passer perfekt inn i utekjøkkenet!

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.

- Rustfri og moderne finish
- Frittstående modul
- Kjøleskap med hyller

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående Gassgrill med infravarme og 6 brennere (Svart)[B-vare] Myoutdoorkitchen - Modul med kjøleskap og oppbevaringsskap

Frittstående modul med kjøleskap og oppbevaringsskap i rustfritt stål. Kjøleskapet har kompressorkjøling og kan holde 3-10°C. Modulen har også et stort oppbevaringsskap for tørrvarer. Passer perfekt inn i utekjøkkenet!

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.

- Rustfri og moderne finish
- Frittstående modul
- Kjøleskap med hyller

Les mer
 [B-vare] Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul med oppbevaringsskap

Frittstående modul med stort oppbevaringsskap. Robust og stilren modul med eksklusiv design i svart og rustfritt stål 304. Oppbevaringsskapet har to dører som kan åpnes og 3 innvendige hyller som gir god plass til alle typer oppbevaring. Ønsker du ekstra arbeidsområde på utekjøkkenet, kan toppen på modulen brukes som arbeidsbenk - perfekt når du vil forberede eller servere mat med grillen innen rekkevidde. En praktisk modul som passer perfekt inn på utekjøkkenet!

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.

- Eksklusiv design i svart
- Rustfritt stål 304
- Frittstående oppbevaringsmodul
- Ekstra arbeidsområde
- Innvendige oppbevaringshyller

Les mer
 (B-vare) - Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 45°

Rustfri hjørnemodul med 45 graders vinkel - perfekt hvis du ønsker et åpent og rommelig utekjøkken å arbeide og lage mat på. Hjørnemodulen er utrolig holdbar, siden den er fremstilt i rustfritt stål 304 SS, som holder høyeste kvalitet. Modulen har perfekt passform og kan plasseres i et hjørne på balkongen eller uteplassen. Toppen på modulen tilbyr et rommelig arbeidsområde samtidig som du får en ekstra avlastningsplass, enkelt og praktisk for matlaging nær grillen.

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.

- 45 graders vinkel
- Rustfritt stål 304 SS av høy kvalitet
- Forlenger utekjøkkenet
- Gir deg et rommelig utekjøkken å lage mat på

Les mer
 [B-vare] Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Frittstående kjøleskap (Rustfritt)

Rustfritt kjøleskap med oppbevaringsskuff. Med et kjøleskap kan du utnytte hele utekjøkkenets potensial samtidig som det forenkler forberedelsene utendørs og holder mat og drikke avkjølt før servering. Kjøleskapet inngår i Myoutdoorkitchens fleksible og påbyggingsbare modulserie Nordic Line. En god grilløl er den som kommer direkte fra utekjøkkenet!

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.

- Kjøleskap
- Gjennomført design i rustfritt stål
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 [B-vare] Myoutdoorkitchen - Kamado Medio

Vår bestselger! En allsidig grill som ved hjelp av sitt tilbehør kan brukes både som smoker, grill eller for å bake pizza og brød. Kamado tilbyr en unik løsning som innebærer at du kan bygge den inn i utekjøkkenet ditt. Ved hjelp av en spesielt utviklet modul passer den de fleste frittstående utekjøkken på nettsiden vår!

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.

Les mer
 [B-vare] Myoutdoorkitchen - Modul - Kjøleskap med Dobbeldører (Black)

Frittstående kjøleskap med doble dører i moderne og stilren, svart utførelse. Et stort kjøleskap som kan brukes til å avkjøle og oppbevare råvarer eller drikkevarer i kort avstand fra grillen. Kjøleskapet rommer 126 liter, har 2 dører, 6 rommelige hyller i rustfritt stål og kompressorkjøling, og kan holde ned til 3°C. Kjøleskapet er dessuten utstyrt med LED-lys i svakt blått, som gir en hyggelig stemning på utekjøkkenet og forgyller hele uteplassen i kveldsmørket.

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.

- Frittstående modul
- Modere utførelse i svart
- Rustfritt stål - 304 SS
- Kjøleskap med hyller

Les mer
 [B-vare] Myoutdoorkitchen - Frittstående gassgrill med 6 brennere og infravarme

Stor og eksklusiv grill i rustfritt stål 304 SS. Frittstående gassgrill med 6 effektive og kraftige brennere. Robuste brytere i krom med LED-lys og innvendig belysning som gjør sene grillkvelder enklere og gjør grillen til et luksuriøst midtpunkt på uteplassen. Grillen leveres med 2 store grillrister på 5 mm, en varmholdingsrist og et roterende grillspyd som åpner for alle kulinariske høydepunkter og gjør det mulig å nyte saftige steker, helgrillet kylling og grønnsaker hver eneste dag!

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.

- Stilren utførelse i rustfritt stål 304 SS
- 97 x 46 cm tilberedningsområde
- LED-opplyste brytere og grillflate
- Eksklusiv og moderne design

Les mer
 KUNDSERVICE

Man-Fre 08:00 - 22:00
Lør-Søn 10:00 - 15:00

Tegn ditt eget utekjøkken