Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

BLACK WEEK - Åpningstider kundeservice: Man-Fre 08:00 - 22:00, Lør-Søn 10:00 - 15:00


Prisgaranti


Vi matcher prisen!
Du som kunde er viktig for oss, og vårt mål er å alltid tilby konkurransedyktige priser. Skulle du derfor finne samme kampanjeprodukt billigere et annet sted i Norge under Black Week 22-28 november, matcher vi den prisen. På den måten er du som kunde garantert det beste for lommeboken din! Ønsker du mer informasjon, kan du kontakte våre dyktige selgere på: 21 61 94 95 eller info@myoutdoorkitchen.noMyoutdoorkitchen - Nordic Line - Frittstående utekjøkken - Odense (Svart)

Frittstående utekjøkken i svart finish med stilrene, rette linjer i nordisk design. Odense er et fleksibelt modulkjøkken med flere praktiske funksjoner for bruk under hele matlagingsprosessen utendørs. Pakken inneholder en frittstående grunnmodul, en integrert kullgrill, et integrert skjærebrett med oppsamlingsskuff i fronten samt en praktisk oppvaskbenk. Et lettplassert utekjøkken for alle hagemiljøer!

- Svart, stilren design
- Inkludert: 4 produkter
- Total bredde på hele modulpakken: 180 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Pure Series - Frittstående utekjøkken - Kentucky

Stilren modulpakke i rustfri utførelse. Utekjøkkenet har en lekker og praktisk topplate i svart marmor som bidrar til å gjøre uteplassen svært så elegant. Et frittstående utekjøkken der du får en stor oppvaskbenk med skapoppbevaring, en stor gassgrill med infravarme, roterende grillspyd og 6 effektive brennere, samt et kjøleskap til oppbevaring av råvarer og drikkevarer. Kentucky er et praktisk sommerkjøkken med nyttige funksjoner og gode oppbevaringsmuligheter.

- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Inkludert: 3 produkter
- Rett form
- Total bredde på hele modulpakken: 289,2 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vedfyrt pizzaovn - San Diego

Moderne og frittstående vedfyrt pizzaovn i elegant og stilsikker svart design. Pizzaovnen er fremstilt i hundre prosent rustfritt stål 304 og holder en meget høy kvalitet. San Diego kommer opp i 350°C på 10 minutter, og etter kun 30 minutter kan temperaturen nå hele 500°C. Når den vel er varm, hjelper konstruksjonen med to ytterskall til med å holde på varmen til alle middagsgjestene er kommet. Inne i pizzaovnen finnes et tykt lag med ildfast murstein hvor dere tilbereder maten. Under finner dere et rustfritt stativ som passer utmerket til oppbevaring av ved. San Diego står på fire hjul, noe som gjør den utrolig fleksibel og lett å håndtere. En robust ovn som garantert lager de beste pizzaene! Selvfølgelig kan du også lage andre matretter og bakverk. En pizzaovn som vil få middagsgjestene til å måpe!

- Vedfyrt pizzaovn
- Svart, stilren design
- Rustfritt stål 304
- Kan komme opp i 500 °C

Les mer
 Frittstående gassgrill med 6 brennere og sidebrenner

Moderne og frittstående gassgrill i rustfritt stål. Stor grill med 6 kraftige brennere og en sidebrenner som gir mulighet for allsidig matlaging utendørs. Grillen har en stor grillflate på 97x50 cm og en stilren utførelse i rustfritt stål- 430 SS. Porselensemaljerte brytere, flametamers, grillrist, varmholdingsrist og integrert termometer i lokket. Du får en robust og rimelig grill for alle anledninger utendørs!

- Rusfritt stål
- 6 brennere og 1 sidebrenner
- 97x50 cm grillflate
- Porselensemaljerte grillrister

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Frittstående utekjøkken - Visby (Svart)

En enklere pakke som omfatter alt du trenger på et utekjøkken. Visby er ett frittstående utekjøkken med rett form og enhetlig svart design, fremstilt i rustfritt stål. Lettplassert og anvendelig kjøkken for deg som ønsker en nær matlagingsopplevelse eller som har begrenset med plass på terrassen, balkongen eller uteplassen. Pakken inneholder en frittstående grunnmodul, en integrert kullgrill, en integrert sidebrenner samt en praktisk oppvaskbenk som gjør det enkelt å tilberede mat utendørs.

- Svart, stilren design
- Inkludert: 4 produkter
- Total bredde på hele modulpakken: 180 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar kullgrill (Svart)

Praktisk kullgrill med gjennomført svart design. Nyt herlige grillkvelder utendørs og kjenn den karakteristiske smaken som bare en kullgrill kan gi. Kullgrillen har en integrerbar konstruksjon og inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å kombinere og designe et personlig utekjøkken som dekker dine behov.

- Fleksibel kullgrill
- Integrerbar svart design
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Skjærefjøl og oppbevaringsmodul (Rustfri)

En skjærefjøl på utekjøkkenet er et perfekt hjelpemiddel å ha nær grillen, enkelt når du skal hakke og skjære opp kjøtt eller grønnsaker både før, under og etter tilberedningen. Denne integrerbare modulen har en lett tilgjengelig og robust skjærefjøl i massivt tre. Under er det en anvendelig oppbevaringsskuff i rustfritt stål, der kniver og andre grillredskaper kan oppbevares.

- Integrerbar skjærefjøl og oppbevaringsmodul
- Gjennomført design i rustfritt med tredetaljer
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Skjærefjøl og oppbevaringsmodul (Svart)

En skjærefjøl på utekjøkkenet er et perfekt hjelpemiddel å ha nær grillen, enkelt når du skal hakke og skjære opp kjøtt eller grønnsaker både før, under og etter tilberedningen. Denne integrerbare modulen har en lett tilgjengelig og robust skjærefjøl i massivt tre. Under har den en anvendelig oppbevaringsskuff i rustfritt stål, der kniver og andre grillredskaper kan oppbevares.

- Integrerbar skjærefjøl og oppbevaringsmodul
- Svart design med tredetaljer
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar vaskmodul (Rustfri)

En vannkran og oppvaskkum i utekjøkkenet hjelper deg raskt og enkelt med både å skylle, vaske og holde arbeidsflatene rene når du tilbereder mat utendørs. Vaskmodulen har en integrerbar design med stilrene linjer i rustfritt stål. Vasken inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gjør det mulig å tilpasse, bytte ut og kombinere utekjøkkenet etter egne behov og ønsker.

- Integrerbar vaskmodul
- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar vaskmodul (Svart)

En vannkran og oppvaskkum i utekjøkkenet hjelper deg raskt og enkelt med både å skylle, vaske og holde arbeidsflatene rene når du tilbereder mat utendørs. Vaskmodulen har en svart, integrerbar design med stilrene linjer. Vasken inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gjør det mulig å tilpasse, bytte ut og kombinere utekjøkkenet etter egne behov og ønsker.

- Integrerbar vaskmodul
- Elegant utførelse i svart
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Frittstående utekjøkken - Odense (Rustfritt)

Frittstående utekjøkken i rustfritt stål med stilrene, rette linjer i nordisk design. Odense er et fleksibelt modulkjøkken med flere praktiske funksjoner for bruk under hele matlagingsprosessen utendørs. Pakken inneholder en frittstående grunnmodul, en integrert kullgrill, et integrert skjærebrett med oppsamlingsskuff i fronten samt en praktisk oppvaskbenk. Et lettplassert utekjøkken for alle hagemiljøer!

- Stilren rustfri utførelse
- Inkludert: 4 produkter
- Total bredde på hele modulpakken: 180 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar sidebrenner (Svart)

Sidebrenneren er et perfekt supplement til utekjøkkenet, med en anvendelig funksjon. Med en sidebrenner får du et ekstra tilberedningsområde for mindre retter eller tilbehør. Den integrerbare sidebrenneren har en svart, stilren design og inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å bygge på og kombinere valgfrie moduler og funksjoner etter behov.

- Integrerbar sidebrenner
- Stilren svart utførelse
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar sidebrenner (Rustfri)

Sidebrenneren er et perfekt supplement til utekjøkkenet, med en anvendelig funksjon. Med en sidebrenner får du et ekstra tilberedningsområde for mindre retter eller tilbehør. Den integrerbare sidebrenneren har en stilren design i rustfritt stål og inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å bygge på og kombinere valgfrie moduler og funksjoner etter behov.

- Integrerbar sidebrenner
- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Frittstående utekjøkken - Skagen (Svart)

Skagen - Lite og enkelt utekjøkken i svart utførelse, der det er lagt vekt på grill og matlaging. Et enkelt utekjøkken i rustfritt stål som kan plasseres på valgfritt sted på terrassen, balkongen eller uteplassen. Pakken inneholder en frittstående grunnmodul, en integrert gassgrill med fem brennere samt en integrert sidebrenner som gjør at du både kan grille og lage alt tilbehør samtidig.

- Svart, stilren design
- Inkludert: 3 produkter
- Total bredde på hele modulpakken: 180 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Frittstående utekjøkken - Skagen (Rustfritt)

Skagen - Lite og enkelt utekjøkken i rustfri utførelse, der det er lagt vekt på grill og matlaging. Et enkelt utekjøkken som kan plasseres på valgfritt sted på terrassen, balkongen eller uteplassen. Pakken inneholder en frittstående grunnmodul, en integrert gassgrill med fem brennere samt en integrert sidebrenner som gjør at du både kan grille og lage alt tilbehør samtidig.

- Stilren rustfri utførelse
- Inkludert: 3 produkter
- Total bredde på hele modulpakken: 180 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Frittstående kjøleskap (Rustfritt)

Rustfritt kjøleskap med oppbevaringsskuff. Med et kjøleskap kan du utnytte hele utekjøkkenets potensial samtidig som det forenkler forberedelsene utendørs og holder mat og drikke avkjølt før servering. Kjøleskapet inngår i Myoutdoorkitchens fleksible og påbyggingsbare modulserie Nordic Line. En god grilløl er den som kommer direkte fra utekjøkkenet!

- Kjøleskap
- Gjennomført design i rustfritt stål
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Frittstående kjøleskap (Svart)

Stilrent kjøleskap i svart utførelse med oppbevaringsskuff. Med et kjøleskap kan du utnytte hele utekjøkkenets potensial samtidig som det forenkler forberedelsene utendørs og holder mat og drikke avkjølt før servering. Kjøleskapet inngår i Myoutdoorkitchens fleksible og påbyggingsbare modulserie Nordic Line. En god grilløl er den som kommer direkte fra utekjøkkenet!

- Kjøleskap
- Gjennomført design i svart og rustfritt stål
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående Gassgrill med 6 brennere og infravarme

En rimelig gassgrill! Frittstående gassgrill med 6 effektive brennere og elektrisk Piezo-tenning som gjør at du kommer i gang med grillingen på bare noen få minutter. Lettplassert grill i klassisk design med stilren utførelse i rustfritt stål. Grillen har et dobbeltsidig lokk med temperaturmåler, roterende grillspyd, 2 grillrister, varmholdingsrist, innvendig belysning samt rustfrie brytere med LED-lys som gir en stemningsfull og luksuriøs følelse på sene grillkvelder. Stort tilberedningsområde på 97 x 46 cm - som gir mulighet for å nyte saftige steker, helgrillet kylling og grønnsaker hver eneste dag!

- Klassisk og stilren design i rustfritt stål
- LED-opplyste brytere og grillflate
- Roterende grillspyd er inkludert
- 97 x 46 cm tilberedningsområde

Les mer
 Myoutdoorkitchen – Sidebrenner og oppbevaringsmodul – Duopakke

Praktisk moduloppsett for varierte grillopplevelser utendørs. Denne duopakken tilrettelegger for matlaging utendørs og gjør det enkelt å tilberede mat til mange personer samtidig. En enkel og praktisk løsning til deg som ønsker deg et mindre utekjøkken eller vil utvide det eksisterende kjøkkenet ditt med flere funksjoner. Pakken består av en frittstående sidebrenner og en fleksibel arbeidsflate med god oppbevaringsplass og gjør det lett å lage mat ute. Modulene er flyttbare og kan plasseres i den rekkefølgen du ønsker eller brukes helt frittstående ved siden av grillen.

- Rustfri utførelse
- 2 frittstående moduler
- Sidebrenner, arbeidsbenk og oppbevaring i ett!
- Tilrettelegger for variert matlaging utendørs

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående Gassgrill med infravarme og 6 brennere (Svart)Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Hjørnemodul og arbeidsbenk 60 cm (Rustfri)

Rustfri hjørnemodul i stilren og åpen design med rette linjer. Forleng utekjøkkenet eller skap et bredt og luftig arbeidsmiljø. Med en hjørnemodul kan du plassere kjøkkenet i en elegant L- eller U-formet vinkel som rammer inn og gir uteplassen et eget preg. Hjørnemodulen inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gjør det mulig å bygge og kombinere funksjoner etter egne ønsker.

- Hjørnemodul med arbeidsbenk 60 cm
- Plasser utekjøkkenet i fin vinkel
- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Frittstående kjøkkenøy eller sidebord på utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Hjørnemodul og arbeidsbenk 60 cm (Svart)

Svart hjørnemodul i stilren og åpen design med rette linjer. Forleng utekjøkkenet eller skap et bredt og luftig arbeidsmiljø. Med en hjørnemodul kan du plassere kjøkkenet i en elegant L- eller U-formet vinkel som rammer inn og gir uteplassen et eget preg. Hjørnemodulen inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gjør det mulig å bygge og kombinere funksjoner etter egne ønsker.

- Hjørnemodul med arbeidsbenk 60 cm
- Plasser utekjøkkenet i fin vinkel
- Elegant svart utførelse
- Frittstående kjøkkenøy eller sidebord på utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Arbeidsbenk med hylle 120 cm (Svart)

Svart arbeidsbenk i stilren og åpen design med 3 anvendelige hyller. Et avlastningsbord er en smart og nyttig løsning for deg som ønsker mer plass når du lager mat. Arbeidsbenken er 120 cm bred og kan plasseres ved siden av grillen eller brukes som frittstående kjøkkenøy. Arbeidsbenken inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å sette sammen et personlig utekjøkken etter egne ønsker!

- Arbeidsbenk 120 cm
- Stilren utførelse i svart
- Frittstående kjøkkenøy eller sidebord på utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Arbeidsbenk med hylle 120 cm (Rustfri)

Rustfri arbeidsbenk i stilren og åpen design med 3 anvendelige hyller. Et avlastningsbord er en smart og nyttig løsning for deg som ønsker mer plass når du lager mat. Arbeidsbenken er 120 cm bred og kan plasseres ved siden av grillen eller brukes som frittstående kjøkkenøy. Arbeidsbenken inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å sette sammen et personlig utekjøkken etter egne ønsker!

- Arbeidsbenk 120 cm
- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Frittstående kjøkkenøy eller sidebord på utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Arbeidsbenk med dør 120 cm (Svart)

Arbeidsbenk i elegant og gjennomført svart design med romslig oppbevaringsskap. Et avlastningsbord er en smart og nyttig løsning for deg som ønsker mer plass når du lager mat. Arbeidsbenken er 120 cm bred og kan plasseres ved siden av grillen eller brukes som frittstående kjøkkenøy. Arbeidsbenken inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å sette sammen et personlig utekjøkken etter egne ønsker!

- Arbeidsbenk 120 cm, med oppbevaringsskap
- Solid design i svart
- Frittstående kjøkkenøy eller sidebord på utekjøkkenet

Les mer
 Grillverktøy - 4 deler

Eksklusivt grillsett i 4 deler. Praktiske grillverktøy i rustfri utførelse med kraftige håndtak i tre. Dette verktøysettet i 4 deler inneholder grillklype, gaffel, spade og stålbørste. Fine grilltilbehør kan man ikke få for mye av, og dette er dessuten en perfekt gave til grillmesteren!

Les mer
 


Lærforkle - Cognacfarget/Brunt

Et lekkert forkle gjør at du ser ut som en proff når du lager mat, samtidig som du beskytter klærne mot sprut og søl. Forkleet er håndlaget i Nederland og fremstilt i 100 % italiensk bøffellær, har en stilren og funksjonell design med en lekker cognacfarget bruntone. Et fleksibelt lærforkle med justerbare remmer i nakke og midje som gir en behagelig og smidig passform. Har også en praktisk rem foran å henge et håndkle i, slik at du kan tørke av hendene under matlagingen.

- Håndprodusert
- 100 % italiensk bøffellær
- Beskytter klærne
- Avtørkingsbart

Les mer
 


Myoutdoorkitchen - Wokpanne 60 cm til Teppanyaki

Tilbered mat over åpen ild! Wokpanne i støpejern med diameter 60 cm, kan brukes direkte på grillen eller Teppanyaki-modulen. Med en wokpanne på utekjøkkenet blir det enkelt å tilberede nye og smakfulle retter. Wokpannen kan brukes til alt fra klassiske gryteretter til en god paella, eller du kan woke grønnsakene samtidig som du tilbereder kjøttet på grillen.

Les mer
 


Myoutdoorkitchen Peisbord - Malibu (Svart)

Forvandle uteplassen eller hagen til en hyggelig oase med lys og varme fra Malibu. Peisbord i rund, flott betonglook. Brenneren i midten er dekket med dekorative svarte lavasteiner som får flammene til å fremstå på en elegant og effektfull måte. Runde peisbord er enkle å plassere, noe som gjør Malibu til et glimrende alternativ for deg som ikke har så stor plass. Nyt varmen gjennom hele utesesongen!

- Mål: L96,5 x B96,5 x H38,1 cm
- Lettbetong/glassfiber (GFRC)

Les mer

 


SunstoneMetal - Oppbevaringsmodul - Benk med 2 dører - Small (B: 61 x H: 87,6 x D: 72,7 cm)

Oppbevaringsmodul med 2 dører i en rustfri og eksklusiv finish. På innsiden av oppbevaringsmodulen finner vi stor oppbevaringsplass til tørrvarer. Oppbevaringsmodulen er helt lukket og oppbevarer innholdet trygt uansett vær. Perfekt å ha i ditt utendørskjøkken!

- Rustfri og moderne finish
- Helt lukket boks - den beste oppbevaringen for tørrvarer
- 6 hyller

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar gassgrill med 6 brennere

Skjem bort deg selv og utekjøkkenet ditt med en stor grill på uteplassen. Rustfri gassgrill med 6 kraftige brennere, infravarme og roterende grillspydsett. Eksklusivt og stilrent utseende med detaljer i rustfritt stål 304 SS av høy kvalitet, som kan bygges inn i alle miljøer. Gassgrillen har et robust lokk med håndtak og integrert temperaturmåler, solide brytere med stemningsfull LED-belysning samt innvendig grillbelysning som gjør grillingen enklere på sene kvelder.

- Eksklusiv og stilren design i rustfritt stål
- Gassgrill for innbygging
- Roterende grillspyd er inkludert
- Brytere med LED-lys og innvendig grillbelysning
- Rustfritt stål - 304 SS

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar kullgrill

En robust kullgrill som gir rike smaker direkte fra sengen av glødende kull. Profesjonell kullgrill i stilren design for innbygging på utekjøkkenet, med eksklusive detaljer og av beste kvalitet i rustfritt stål 304 SS. Grillen har doble grillsoner der du kan velge å grille på den ene halvparten, røyke kjøtt på den andre og samtidig langsomt tilberede grønnsaker eller lignende på toppen av grillen. Utvid grillkunnskapene dine og test ut nye teknikker som gjør at du kan grille som de profesjonelle grillkokkene i USA!

- Robust og stilren design i rustfritt stål
- Grill som en profesjonell kokk
- Rustfritt stål 304 SS
- Perfekt for å få frem rikere smaker
- To grillkamre for røykved og kull

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar sidebrenner med doble plater

Lag et komplett utekjøkken og bygg inn en sidebrenner ved siden av grillen. Rustfri sidebrenner med doble plater og fine detaljer som tar matlagingen utendørs til nye høyder. Sidebrenneren har to store plater og egner seg ypperlig når du vil koke poteter, pasta eller tilberede varme sauser og tilbehør samtidig som du griller.

- Eksklusiv og stilren utførelse i rustfritt stål
- Perfekt når du vil koke eller tilberede mat samtidig
- Rustfritt stål - 304 SS
- Glimrende plassering ved siden av grillen

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in -Innbyggbar enkeltdør

Dør for innbygging, i stilren utførelse i rustfritt stål 304 SS for beste kvalitet. Praktisk enkeltdør med innvendig hylle som gir ekstra plass til større grillredskaper, skjærebrett eller krydder. Organiser matlagingen utendørs med praktiske funksjoner og rommelig oppbevaring. Bygg inn og kombiner døren med andre stilfulle komponenter fra Myoutdoorkitchen - skreddersy utekjøkkenet etter dine ønsker og behov!

- Stilren dør i rustfri utførelse
- Rustfritt stål - 304 SS
- Enkel installasjon
- Praktiske funksjoner
- Gir deg et unikt utekjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar dobbelt dør

Dobbelt dør for innbygging, med stilren utførelse i rustfritt stål 304 SS - av beste kvalitet. Tø dører som kan åpnes, med innvendige hyller som gir plass til større grillredskaper, skjærebrett eller krydder. Organiser matlagingen utendørs med praktiske funksjoner og rommelig oppbevaring. Bygg inn og kombiner døren med andre stilfulle komponenter fra Myoutdoorkitchen - skreddersy utekjøkkenet etter dine ønsker og behov!

- Dobbelt dør i stilren utførelse i rustfritt stål
- Rustfritt stål - 304 SS
- Enkel installasjon
- Gir deg et unikt utekjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar isbeholder

En isbeholder på utekjøkkenet, og du trenger aldri mer å bekymre deg for varme drikkevarer. Innbyggbar isbøtte med eksklusive detaljer og rustfri utførelse. Et robust lokk med håndtak i solid konstruksjon av stål 304 SS og med doble isolerende lag som gjør at kulden holder seg lengre. Fyll opp med is og server gjestene direkte fra utekjøkkenet - isbøtten er uunnværlig på varme sommerdager!

- Eksklusiv og rustfri design
- Luksuriøs detalj på utekjøkkenet
- Enkel å rengjøre
- Server drikkevarer på utekjøkkenet
- Doble isolerende lag

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar trippelskuff

Få oppbevaringsplass ved siden av grillen! Skuffemodul med trippelskuffer for innbygging. Praktisk og stilren skuff i rustfri utførelse. Perfekt for deg som ønsker stor oppbevaringsplass på en samlet flate. Størrelsen og dybden på 58 cm gjør skuffen ypperlig egnet som oppbevaringsskuff til for eksempel grillredskaper, skjærebrett, håndklær, krydder eller lignende.

- Stilren design i rustfritt stål
- Trippelskuff
- Rustfritt stål - 304 SS
- Stor oppbevaringsplass på samlet flate
- Praktisk å plassere ved siden av grillen

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar vannkran med cocktailstasjon

Server gjestene dine avkjølte, velsmakende drinker og la utekjøkkenet stå i sentrum for alle sommerfestlighetene i hagen. Skap den perfekte barfølelsen med egen cocktailstasjon utendørs. En rustfri cocktailstasjon for innbygging i utekjøkkenet, med eksklusive detaljer og tilbehør. Med alt du trenger som blant annet iskjøler, vask med både varmt og kaldt vann, såpepumpe, skjærebrett og papirkurv.

- Eksklusiv detaljer utendørs
- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Server drinker direkte fra utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbart avfallsskap

Et avfallsskap på utekjøkkenet hjelper deg med å holde arbeidsstasjonen ren når du forbereder og tilbereder mat utendørs. Innbyggbart avfallsskap med uttrekkbar skuff i rustfri utførelse og med fine detaljer som fyller en viktig og bærekraftig funksjon på uteplassen.

- Rustfri og eksklusiv utførelse
- God oppbevaringsplass
- Rustfritt stål 304 SS
- Holder utekjøkkenet rent

Les mer
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Beskyttelsestrekk til grunnmodul

Hold regn og støv borte med et beskyttelsestrekk til utekjøkkenet eller grillen. Et beskyttelsestrekk holder vann og vind ute, hjelper deg å holde utekjøkkenet rent og pent og sikrer lenger levetid for grillen. Disse beskyttelsestrekkene passer til samtlige grunnmoduler i Myoutdoorkitchens modulserie Nordic Line.

- Holder regn og støv borte
- Beskytter utekjøkkenet og grillen


Les mer
 Myoutdoorkitchen - Beskyttelsestrekk til pizzaovn

Beskyttelsestrekk fra Myoutdoorkitchen i robust kvalitet. Beskyttelsestrekket dekker pizzaovnen helt og beskytter ovnen din mot vær, vind og smuss. Kommer i tre ulike størrelser og passer til pizzaovnene: Philadelphia og Naples.

- Robust kvalitet
- Beskytter mot vær, vind og smuss

Les mer
 Myoutdoorkitchen – Beskyttelsestrekk for moduler og ferdige modulpakker

Vi tilbyr beskyttelsestrekk til din grill eller sidebrenner fra Myoutdoorkitchen. Trekket beskytter mot vær, skitt og sterkt sollys. Ta vare på produktene dine og invester i et beskyttelsestrekk!

• Slitesterk kvalitet
• Beskytter mot vær, sterkt sollys og skitt

Les mer
 KUNDSERVICE

Man-Fre 08:00 - 22:00
Lør-Søn 10:00 - 15:00

Tegn ditt eget utekjøkken