Bygge utekjøkken - Myoutdoorkitchen.no

Bygge Utekjøkken


Steke smaker best

Det finnes mye å tenke på og vurdere når du bygger et utekjøkken. Uansett om du bygger kjøkkenet fra grunnen av eller velger en mobil modulløsning, har vi en del tips og triks som vi gjerne deler! Har du ytterligere spørsmål eller tanker? Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne, både på telefon og mail.

Utekjøkken - hva skal jeg tenke på??

Innebygde utekjøkken
Plassér utekjøkkenet på rett sted

Når du har bestemt deg for å bygge et utekjøkken blir neste spørsmål - hvor skal det være? Naturligvis er det svaret opp til deg og hvor du syns at det passer best, men det kan være lurt å plassere utekjøkkenet i tilknytning til, eller nærme, huset. Å plassere utekjøkkenet i tilknytning til huset ditt, gjør det enklere å for eksempel få tilgang til både strøm og vann. Om du plasserer utekjøkkenet i nærheten av huset, beskyttes også ofte den som lager mat fra uønsket vind. Et annet tips er å plassere utekjøkkenet i tilknytning til et drivhus. Foruten beskyttelse mot vinden får du da også egendyrkede råvarer rett i nærheten!

Beskytte utekjøkkenet

Et utekjøkken står ofte utendørs i vind og regn. Å ha et tak over utekjøkkenet er et godt tips, da det reduserer vedlikeholdet og lar deg bruke kjøkkenet også når været ikke er på topp. Vær likevel forsiktig med å plassere grillen for nærme taket da det lett blir svart. Hvis ditt utekjøkken ikke står under et tak, anbefaler vi at du dekker til og beskytter det når det ikke brukes. Det reduserer vedlikeholdet og forlenger utekjøkkenets levetid.

Rennende vann i utekjøkkenet

Rennende vann er ikke et krav i et utekjøkken, men det er veldig greit å ha det tilgjengelig. Har du ikke mulighet å få ut både varm- og kaldtvann til ditt utekjøkken er en enkel løsning å installere en vask, koble til hageslangen og sette en bøtte under. Tenk på at det kan være lurt å ha mulighet til å stenge av vannet under vinteren.

Frittstående grill


Strøm i utekjøkkenet

Å ha tilgang til strøm i utekjøkkenet er veldig deilig. Det gjør det mulig for deg å installere et kjøleskap i forbindelse med kjøkkenet, og du kan bruke diverse kjøkkenmaskiner og installere belysning. For å enkelt ha tilgang til strøm er det en fordel å plassere utekjøkkenet i tilknytning til huset.

Utekjøkken - hvilke materialer skal jeg satse på?

Produkter tillverkade i rostfritt stål

Basen i utekjøkkenet ditt kan for eksempel bygges i tre, aluminium, betong, stein eller med hjelp av mur. Hvilket materiale du velger er opp til deg - skreddersy ditt drømmeutekjøkken nøyaktig slik du vil ha det! Kanskje vil du at utekjøkkenets materiale skal stemme overens med husets design, eller kanskje vil du at utekjøkkenet skal skli inn i hagen på en naturlig måte. Uansett hvilket materiale du bestemmer deg for, kan det være lurt å ha utekjøkkenets plassering i tankene. Er ideen at utekjøkkenet skal stå ubeskyttet og uten tak, velg da et materiale deretter.

Det er også viktig å huske at produktene som du plasserer i ditt utekjøkken er laget i holdbare materialer som tåler å stå ute. Vi tilbyr bare produkter som er laget i 304 SS Stål på grunn av dette. Et slitesterkt stål som er spesielt tilpasset for å brukes utendørs.

KUNDSERVICE

Mandag-Fredag: 09:00 - 17:00

Tegn ditt eget utekjøkken