Innebygde utekjøkken - Myoutdoorkitchen.no

Her finner du alt du trenger for å bygge deg ditt eget innebygde utekjøkken. Fra dører, skap, vannkraner og kjøleskap til helt ferdige pakker som vi har satt sammen for deg.

 Myoutdoorkitchen - Built-in - Innebygd utekjøkken - Cleveland

Unn deg selv en skikkelig matlagingsopplevelse ved å bygge et utekjøkken tilpasset nettopp dine ønsker. Pakken Cleveland omfatter en innebygd vask med vannkran, en innebygd gassgrill med 6 brennere og en ekstra kamado-grill som gjør at du kan grille og eksperimentere med ulike smaker og tilberedningsmåter samtidig. I tillegg to doble oppbevaringsskap, et enkeltskap og en innebygd trippeskuff som gir alle forutsetninger for en stilren og rommelig oppbevaring av alle matlagingsredskaper. Alt du trenger for en sensasjonell matlaging der bare fantasien setter grenser!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Innebygd utekjøkken - Ohio

Dette innebygde kjøkkenet i rustfritt stål har alt du trenger til den kommende sommersesongen. Pakken Ohio inneholder en innebygd vask med vannkran og cocktailstasjon, en innebygd gassgrill med 6 brennere og alle nødvendige funksjoner, et oppbevaringsskap og en innebygd trippelskuff som gir god plass til oppbevaring av grillredskaper, skjærefjøler, håndklær og så videre.

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Innebygd utekjøkken - Portland

Realiser utekjøkkendrømmen og bygg ditt eget utekjøkken tilpasset nettopp dine ønsker. Portland er et av våre innebygde utekjøkkenpakker i rustfritt stål med stilrene produkter fra Myoutdoorkitchens Built-in-serie som er enkle å tilpasse - for å skape ditt ultimate utekjøkken for helårsbruk. Pakken inneholder en gassgrill med 6 brennere og en sidebrenner for innbygging, en vask og cocktailstasjon samt god oppbevaringsplass med 2 skap og 2 store skuffemoduler.

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Innebygd utekjøkken - Dallas

La utekjøkkenet bli det naturlige samlingspunktet i hagen! Dallas er en velkomponert pakke for deg som ønsker å bygge og skape et stort og luksuriøst sommerkjøkken. Pakken inneholder en gassgrill med 6 brennere og en sidebrenner med doble plater for innbygging, en kombinert vask og barstasjon, et kjøleskap og gode oppbevaringsmuligheter med 3 store skap og 2 skuffemoduler. Dette innbyggbare utekjøkkenet får deg til å ønske at det er sommer året rundt!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Utendørs kjøleskap

Oppbevar mat og drikke på armlengdes avstand på utekjøkkenet. Eksklusivt utendørs kjøleskap i stilren, rustfri utførelse med et volum på hele 145 liter. Kjøleskapet kan bygges inn og har en vanntett konstruksjon der døren har tredobbelt glass, slik at kjøleskapet både holder på kulden og tåler å stå ute når det er kaldt i luften. Dette utendørs kjøleskapet har et digitalt betjeningspanel, en elektrisk temperaturmåler som er enkel å håndtere og justerbar temperatur fra 0-10 °C. I tillegg har det innvendig LED-belysning som forvandler utekjøkkenet til en stemningsfull oase på kveldstid.

- Elegant og stilren utførelse i rustfritt stål
- Vanntett design med dør med tredobbelt glass
- Kjøleskap for innbygging
- Hever din kjøkkenopplevelse

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar enkeltdør

Dør for innbygging, i stilren utførelse i rustfritt stål 304 SS for beste kvalitet. Praktisk enkeltdør med innvendig hylle som gir ekstra plass til større grillredskaper, skjærebrett eller krydder. Organiser matlagingen utendørs med praktiske funksjoner og rommelig oppbevaring. Bygg inn og kombiner døren med andre stilfulle komponenter fra Myoutdoorkitchen - skreddersy utekjøkkenet etter dine ønsker og behov!

- Stilren dør i rustfri utførelse
- Rustfritt stål - 304 SS
- Enkel installasjon
- Praktiske funksjoner
- Gir deg et unikt utekjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Innbyggbar enkeltdør

Innbyggbar dør i stilren utførelse i rustfritt stål 304 SS av høy kvalitet - der detaljene som utgjør det lille ekstra står i fokus. En åpningsbar enkeltdør med stilren ramme. Gjør det enkelt å organisere matlagingen utendørs. Bygg inn og kombiner døren med andre stilfulle komponenter fra Myoutdoorkitchen, og skreddersy utekjøkkenet etter dine ønsker.

- Stilren dør i rustfri utførelse
- Rustfritt stål - 304 SS
- Enkel installasjon
- Gir deg et unikt utekjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar dobbelt dør

Dobbelt dør for innbygging, med stilren utførelse i rustfritt stål 304 SS - av beste kvalitet. Tø dører som kan åpnes, med innvendige hyller som gir plass til større grillredskaper, skjærebrett eller krydder. Organiser matlagingen utendørs med praktiske funksjoner og rommelig oppbevaring. Bygg inn og kombiner døren med andre stilfulle komponenter fra Myoutdoorkitchen - skreddersy utekjøkkenet etter dine ønsker og behov!

- Dobbelt dør i stilren utførelse i rustfritt stål
- Rustfritt stål - 304 SS
- Enkel installasjon
- Gir deg et unikt utekjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Innbyggbar dobbeltdør

Innbyggbar dobbeltdør i stilren utførelse i rustfritt materiale av 304 SS - garantert høy kvalitet, der detaljene som utgjør det lille ekstra står i fokus. To store, åpningsbare dører med en flott ramme. Gjør det enkelt å organisere matlagingen utendørs. Bygg inn og kombiner døren med andre stilfulle komponenter fra Myoutdoorkitchen, og skreddersy utekjøkkenet etter dine ønsker.

- Dobbelt dør i stilren utførelse i rustfritt stål
- Rustfritt stål - 304 SS
- Enkel installasjon
- Gir deg et unikt utekjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar trippelskuff

Få oppbevaringsplass ved siden av grillen! Skuffemodul med trippelskuffer for innbygging. Praktisk og stilren skuff i rustfri utførelse. Perfekt for deg som ønsker stor oppbevaringsplass på en samlet flate. Størrelsen og dybden på 58 cm gjør skuffen ypperlig egnet som oppbevaringsskuff til for eksempel grillredskaper, skjærebrett, håndklær, krydder eller lignende.

- Stilren design i rustfritt stål
- Trippelskuff
- Rustfritt stål - 304 SS
- Stor oppbevaringsplass på samlet flate
- Praktisk å plassere ved siden av grillen

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Innbyggbar trippelskuff

Få oppbevaringsplass ved siden av grillen! Skuffemodul med tre skuffer for innbygging. Praktisk og stilren skuff i rustfri utførelse og med en flott ramme - for et utekjøkken der hver detalj får stå i sentrum. Perfekt for deg som ønsker stor oppbevaringsplass på en samlet flate. Størrelsen og dybden på 46 cm gjør skuffen ypperlig egnet som oppbevaringsskuff til for eksempel grillredskaper, skjærebrett, håndklær, krydder og alt annet du ønsker å ha på utekjøkkenet.

- Stilren design i rustfritt stål
- Trippelskuff
- Rustfritt stål - 304 SS
- Stor oppbevaringsplass på samlet flate
- Praktisk å plassere ved siden av grillen

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbart avfallsskap

Et avfallsskap på utekjøkkenet hjelper deg med å holde arbeidsstasjonen ren når du forbereder og tilbereder mat utendørs. Innbyggbart avfallsskap med uttrekkbar skuff i rustfri utførelse og med fine detaljer som fyller en viktig og bærekraftig funksjon på uteplassen.

- Rustfri og eksklusiv utførelse
- God oppbevaringsplass
- Rustfritt stål 304 SS
- Holder utekjøkkenet rent

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar sidebrenner med doble plater

Lag et komplett utekjøkken og bygg inn en sidebrenner ved siden av grillen. Rustfri sidebrenner med doble plater og fine detaljer som tar matlagingen utendørs til nye høyder. Sidebrenneren har to store plater og egner seg ypperlig når du vil koke poteter, pasta eller tilberede varme sauser og tilbehør samtidig som du griller.

- Eksklusiv og stilren utførelse i rustfritt stål
- Perfekt når du vil koke eller tilberede mat samtidig
- Rustfritt stål - 304 SS
- Glimrende plassering ved siden av grillen

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Innbyggbar sidebrenner med doble plater

Unn deg selv en komplett matlagingsopplevelse med en innbyggbar sidebrenner ved siden av grillen. Sidebrenneren har en stilig, rustfri design og to store plater som egner seg ypperlig for all slags bruk. Glimrende når du vil koke poteter, pasta eller tilberede varme sauser og tilbehør samtidig som du griller.

- Rustfri og eksklusiv utførelse
- Rustfritt stål - 304 SS
- Glimrende plassering ved siden av grillen

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar vannkran med cocktailstasjon

Server gjestene dine avkjølte, velsmakende drinker og la utekjøkkenet stå i sentrum for alle sommerfestlighetene i hagen. Skap den perfekte barfølelsen med egen cocktailstasjon utendørs. En rustfri cocktailstasjon for innbygging i utekjøkkenet, med eksklusive detaljer og tilbehør. Med alt du trenger som blant annet iskjøler, vask med både varmt og kaldt vann, såpepumpe, skjærebrett og papirkurv.

- Eksklusiv detaljer utendørs
- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Server drinker direkte fra utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Innbyggbar vask

Gjør utekjøkkenet komplett med en integrerbar vask. Denne stilrene vasken leveres med vannkran, såpedispenser og oppvaskkum som gjør det enkelt å skylle, vaske og holde arbeidsflatene rene når du tilbereder mat utendørs.

- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Rustfritt stål - 304 SS

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Innbyggbar isbeholder 60 cm

Unn deg en isbeholder til utekjøkkenet og la varme drikkevarer bli en saga blott. Denne innbyggbare isbøtten har et moderne utseende, er stor og fremstilt i stilig rustfritt stål. Et robust lokk med håndtak i solid konstruksjon av stål 304 SS og med doble isolerende lag som gjør at kulden holder seg lengre. Server gjestene enkelt direkte fra utekjøkkenet.

- Eksklusiv design i rustfritt
- Rustfritt stål - 304 SS
- Innbyggbar isbeholder

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar isbeholder 70 cm

En isbeholder på utekjøkkenet, og du trenger aldri mer å bekymre deg for varme drikkevarer. Innbyggbar isbøtte med eksklusive detaljer og rustfri utførelse. Et robust lokk med håndtak i solid konstruksjon av stål 304 SS og med doble isolerende lag som gjør at kulden holder seg lengre. Fyll opp med is og server gjestene direkte fra utekjøkkenet - isbøtten er uunnværlig på varme sommerdager!

- Isbeholder 59,6 L
- Enkel å rengjøre
- Server drikkevarer på utekjøkkenet
- Doble isolerende lag
- Luksuriøs detalj på utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar gassgrill med 6 brennere

Skjem bort deg selv og utekjøkkenet ditt med en stor grill på uteplassen. Rustfri gassgrill med 6 kraftige brennere, infravarme og roterende grillspydsett. Eksklusivt og stilrent utseende med detaljer i rustfritt stål 304 SS av høy kvalitet, som kan bygges inn i alle miljøer. Gassgrillen har et robust lokk med håndtak og integrert temperaturmåler, solide brytere med stemningsfull LED-belysning samt innvendig grillbelysning som gjør grillingen enklere på sene kvelder.

- Eksklusiv og stilren design i rustfritt stål
- Gassgrill for innbygging
- Roterende grillspyd er inkludert
- Brytere med LED-lys og innvendig grillbelysning
- Rustfritt stål - 304 SS

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Innbyggbar gassgrill med 6 brennere

En praktisk, innbyggbar gassgrill med 6 kraftfulle brennere og infravarme. Design i rustfritt stål, som er både stilrent, kvalitetssikkert og praktisk. Robust lokk med håndtak og integrert temperaturmåler for optimal komfort. Denne gassgrillen har en stor grillflate på 110x70 cm som legger til rette for matlaging der bare fantasien setter grensene.

- Eksklusiv og stilren design i rustfritt stål
- Rustfritt stål - 304 SS
- Gassgrill for innbygging

Les mer
 Innbyggbar Gassgrill med 6 brennere

Innbyggbar gassgrill med 6 kraftige brennere med en samlet effekt på 18,8 kW. Toppmoderne grill med stilren utførelse i rustfritt stål og stor grillflate på 97x50 cm. Grillen har elektronisk tenningssystem, porselensemaljerte brytere, flametamers, grillrist, varmholdingsrist og integrert termometer i lokket. En stor grill som gjør at du kan grille og servere nydelige matretter gjennom hele året!

- Gassgrill for innbygging
- 6 brennere
- 97x50 cm grillflate
- Porselensemaljerte grillrister

Les mer
 Kundeservice

Man-Fre 09:00 - 18:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt