Kamado Joe™ - lidenskap, kvalitet og innovasjon. Helt fra første stund har Kamado Joe™ fokusert på å løse problemer for at du skal få en stor grillopplevelse! Produkter utviklet fra hjertet for høyere ytelse og lengre levetid.


Kamado Joe Jr™ – Mobil og Fleksibel 37 cm

Kamado Joe Jr™ er den bærbare grillen som til tross for sin beskjedne størrelse gjør matlagingen til en stor opplevelse! Gled deg over funksjoner som gjør det mulig å bruke flis og trebriketter for å oppnå en fyldig og røkt smak. Den perfekte grillen å ta med når det er tid for piknik, bassengparty eller en hvilken som helst annen tilstelning!


Les mer
 Kamado Big Joe Stand-Alone™- Innbyggbar 61 cm

Passer for deg som har et skreddersydd innbygd utekjøkken og ønsker å supplere med en grill utenom det vanlige. Med Divide & Conquer Flexible Cooking System har du mulighet til å tilberede flere retter samtidig - selv om de krever ulike temperaturer. Den halvmåneformede varmesprederen skaper forskjellige varmesoner gjennom å gi både indirekte varme og åpen flamme.
Gled deg over rike røyksmaker grillet med perfeksjon!


Les mer
 Kamado Big Joe™ 61 cm

Den perfekte grillen for det store selskapet, familien eller tilstelningen! Kamado Big Joe™ er utstyrt med Divide & Conquer Flexible Cooking System som gir frihet til å tilberede flere retter samtidig - selv om de krever ulike temperaturer. Den halvmåneformede varmesprederen skaper forskjellige varmesoner gjennom å gi både indirekte varme og åpen flamme.
Gled deg over rike røyksmaker grillet med perfeksjon!


Les mer
 KUNDSERVICE

Mandag - Fredag 09.00 - 17.00

Utekjøkken i 3D - Vi hjelper deg!

Bygge Utekjøkken? Tips og triks!

Hva skal du tenke på når du
bygger
ditt
utekjøkken?

Les mer >