Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Helhetlige frittstående utekjøkken med rustfri finish fra myoutdoorkitchen. Her finnes det en pakke for alle. Velg mellom de ulike kombinasjonene med størrelse og form som faller i smak hos akkurat deg. Modulene plasseres i valgfritt miljø og skaper en fantastisk koselig oase. Gjør matlagingsprosessen morsommere – Unn deg et utekjøkken av toppklasse!


Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Oregon (Rustfri)

Rustfritt utekjøkken modulpakke i toppklasse. Oregon gir deg et stilrent og massivt utekjøkken med alt du måtte trenge - En frittstående gassgrill med 6 brennere og infravarme, en dobbel sidebrenner, et kjøleskap med oppbevaringsskap til oppbevaring av mat og drikke, en oppbevaringsmodul med 4 skuffer og en oppvaskbenk med god oppbevaringsplass. Kjøp en komplett modulpakke til pakkepris - alt du måtte trenge for å få et ekte amerikansk utekjøkken!

- Inkludert: 5 produkter
- Rett fasong
- Total bredde på hele modulpakken: 352 cm

Pakketilbud – Benytt sjansen!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Florida (Rustfri)

Rustfritt frittstående utekjøkken i toppklasse. The Florida gir deg et stilrent utekjøkken med alt du måtte trenge - En frittstående gassgrill med 6 effektive brennere og infravarme, en dobbel sidebrenner, et kjøleskap med oppebevaringskap til lagring av mat og drikke og en oppvaskbenk med god oppbevaringsplass. Kjøp en komplett modulpakke til pakkepris - Alt du måtte trenge for å få et ekte amerikansk utekjøkken!

- Inkludert: 4 produkter
- Rett form
- Total bredde på hele modulpakken: 309 cm

Pakketilbud – Benytt sjansen!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Wisconsin (Rustfri)

Luksuriøst utekjøkken i stilren kvalitetsutførelse i rustfritt stål 304 SS. Wisconsin - Et frittstående utekjøkken med funksjoner i toppklasse og alt du trenger for å skape et komplett utekjøkkenmiljø i hagen! En frittstående og elegant gassgrill med 6 effektive brennere og infravarme, og en dobbel sidebrenner som gir mulighet for uendelige måter å grille og tilberede mat på. Stor oppvaskbenk med god oppbevaringsplass og kjøleskap med doble dører for enkel oppbevaring av mat og drikke i nærheten av grillen. Kjøp en komplett modulpakke til pakkepris - alt du kan tenkes å trenge for å få et ekte amerikansk utekjøkken!

- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Inkludert: 4 produkter
- Rett form
- Total bredde på hele modulpakken: 321,5 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Baltimore (Rustfri)

Løft matlagingen til nye høyder ved å supplere utekjøkkenet med en pizzaovn og et kjøleskap i stilren rustfritt stål av høy kvalitet fra Myoutdoorkitchen. Denne duopakken inneholder en eksklusiv, frittstående vedfyrt pizzaovnmodul og et praktisk kjøleskap med innebygd oppbevaringsskap som egner seg ypperlig til mat og drikke. En pizzaovn utgjør et supplement til grillen, slik at du kan fortsette å utfordre egne matlagingskunnskaper med flere forskjellige retter. La uteplassen bli omgitt av herlige dufter av nybakt brød og nystekt pizza - så kan du lene deg tilbake og nyte noe kaldt å drikke - bedre enn det blir det ikke!

- Eksklusiv og stilren utførelse i rustfritt stål
- Omfatter: 2 produkter
- Tilbered alt fra lekker pizza til utsøkt pai
- Total bredde på hele modulpakken: 161,6 cm

Pakketilbud – Benytt sjansen!

Les mer
 Myoutdoorkitchen – Frittstående utekjøkken – Georgia

Georgia er en pakke som oppfyller alle kravene du stiller til et utekjøkken. I tillegg til vår unike modul med innebygd Kamado-grill inngår også et kjøleskap med skap til oppbevaring av mat og drikke, en oppvaskbenk med god oppbevaringsplass og en oppbevaringsmodul. En unik utekjøkken-pakke som har alt som trengs!

- Inkludert: 5 produkter
- Rett form
- Total bredde på hele modulpakken: 332 cm

Pakketilbud – Benytt sjansen!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Michigan (Rustfri)

Frittstående utekjøkken med elegant og stilren design i rustfritt stål 304 SS - Gjør det mulig å lage mat utendørs alle dager året rundt! Michigan er et mindre utekjøkken av høy klasse, perfekt for deg som har begrenset plass på uteplassen. Med dette utekjøkkenet får du en frittstående, solid gassgrill med 4 effektive brennere, en dobbel sidebrenner, en stor skuffemodul, et kjøleskap og en praktisk oppvaskbenk med god oppbevaringsplass. Michigan - Har alt du trenger for å takle kulinariske utfordringer utendørs!

- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Inkludert: 5 produkter
- Rett form
- Total bredde på hele modulpakken: 326 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Providence (Rustfri)

Løft matlagingen til nye høyder ved å supplere utekjøkkenet med en pizzaovn og et kjøleskap i stilren rustfritt stål av høy kvalitet fra Myoutdoorkitchen. Denne duopakken inneholder en eksklusiv, frittstående vedfyrt pizzaovnmodul og et praktisk kjøleskap. En pizzaovn utgjør et supplement til grillen, slik at du kan fortsette å utfordre egne matlagingskunnskaper med flere forskjellige retter. La uteplassen bli omgitt av herlige dufter av nybakt brød og nystekt pizza - så kan du lene deg tilbake og nyte noe kaldt å drikke - bedre enn det blir det ikke!

- Eksklusiv og stilren utførelse i rustfritt stål
- Omfatter: 2 produkter
- Tilbered alt fra lekker pizza til utsøkt pai
- Total bredde på hele modulpakken: 174,6 cm

Pakketilbud – Benytt sjansen!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Kansas (Rustfri)

Kansas - stilsikkert utekjøkken som gir en matlagingsopplevelse av ypperste klasse. Kjøkkenet har alt du kan tenkes å trenge og mer til for å tilberede nydelige matretter utendørs. En frittstående vedfyrt pizzaovn der du kan trylle frem uendelige smakskombinasjoner, en praktisk skuffemodul med ekstra arbeidsplass, en frittstående gassgrill med 6 brennere og infravarme, en dobbel sidebrenner, et dobbelt kjøleskap samt en oppvaskbenk med god oppbevaringsplass. Kjøp en komplett modulpakke til pakkepris - alt du trenger for å realisere dine kjøkkendrømmer!

- Eksklusiv og stilren utførelse i rustfritt stål
- Inkludert: 6 produkter
- Rett form
- Total bredde på hele modulpakken: 443 cm

Pakketilbud – Benytt sjansen!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Washington (Rustfri)

Praktfullt utekjøkken for deg med store utekjøkkendrømmer! Washington er et frittstående kvalitetsutekjøkken i elegant og stilren utførelse i rustfritt stål 304 SS. Luksuriøst utekjøkken med stor arbeidsflate, god oppbevaringsplass og fleksible funksjoner. Pakken omfatter vår unike og frittstående teppanyaki-plate, en kraftig grillmodul med både gassgrill og kullgrill, en frittstående sidebrenner med doble plater, en vedfyrt pizzaovnsmodul, en hjørnemodul, en stor oppbevaringsmodul, en oppvaskbenk med gode oppbevaringsmuligheter og et kjøleskap med doble dører til mat og drikke. Washington er et toppmoderne kjøkken med matlagingsfunksjoner i verdensklasse!

- Eksklusiv utførelse i rustfritt stål
- Inkludert: 8 produkter
- Montert i fin vinkel
- Total bredde på hele modulpakken: 471,5 x 284 cm

Les mer
 Kundeservice

Man-Fre 09:00 - 18:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt