Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Helhetlige frittstående utekjøkken med rustfri finish fra myoutdoorkitchen. Her finnes det en pakke for alle. Velg mellom de ulike kombinasjonene med størrelse og form som faller i smak hos akkurat deg. Modulene plasseres i valgfritt miljø og skaper en fantastisk koselig oase. Gjør matlagingsprosessen morsommere – Unn deg et utekjøkken av toppklasse!


Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Boston

Boston - et stilsikkert, mindre rustfritt utekjøkken i toppklasse! 3 moduler som omfatter en frittstående kullgrill, en stor oppbevaringsmodul og et kjøleskap med oppebevaringskap til lagring av mat og drikke. Boston - Har alt du trenger for å takle kulinariske utfordringer utendørs!

- 3 moduler
- Rett form
- Total bredde på modulpakken: 247 cm

Pakketilbud – Benytt sjansen!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Delaware (Rustfri)

Luksuriøst utekjøkken i stilren kvalitetsutførelse i rustfritt stål 304 SS. Delaware - Et frittstående utekjøkken med funksjoner i toppklasse og alt du trenger for å skape et komplett utekjøkkenmiljø i hagen! En frittstående kullgrill, en oppbevaringsmodul med dører som kan åpnes, en praktisk oppvaskbenk med god oppbevaringsplass og et kjøleskap for enkel oppbevaring av mat og drikke i nærheten av grillen. Kjøp en komplett modulpakke til pakkepris - alt du kan tenkes å trenge for å få et ekte amerikansk utekjøkken!

- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Inkludert: 4 produkter
- Rett form
- Total bredde på hele modulpakken: 330 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Kjøleskap og oppvaskbenk – Duopakke

En perfekt duopakke som er utrustet for å gjøre din grill eller uteplass til det komplette utekjøkkenet! Med kjøleskap, oppvaskbenk, kran og romslig oppbevaringsplass kan du håndtere og lage maten på en proff måte. Modulene er mobile og kan plasseres på valgfri måte inntil grillen din eller helt frittstående.

- Rustfri og moderne finish
- 2 frittstående moduler
- Kjøleskap, kran, oppvaskbenk og oppbevaring i ett!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Kansas

Kansas - stilsikkert utekjøkken som gir en matlagingsopplevelse av ypperste klasse. Kjøkkenet har alt du kan tenkes å trenge og mer til for å tilberede nydelige matretter utendørs. En frittstående vedfyrt pizzaovn der du kan trylle frem uendelige smakskombinasjoner, en frittstående gassgrill med sidebrenner og 6 brennere, infravarme. En hjørnemodul for ekstra arbeidsplass, et kjøleskap med doble dører for mat og drikke samt en oppvaskbenk med rikelig oppbevaringsplass. Kjøp en komplett modulpakke til pakkepris - alt du trenger for å realisere dine kjøkkendrømmer!

- Eksklusiv og stilren utførelse i rustfritt stål
- Inkludert: 6 produkter
- L-form
- Total bredde på hele modulpakken: 200 x 225,5 cm

Pakketilbud – Benytt sjansen!

Les mer
 Myoutdoorkitchen – Frittstående utekjøkken – Georgia

Georgia er en pakke som oppfyller alle kravene du stiller til et utekjøkken. I tillegg til vår unike modul med innebygd Kamado-grill inngår også et kjøleskap med skap til oppbevaring av mat og drikke, en oppvaskbenk med god oppbevaringsplass og en oppbevaringsmodul. En unik utekjøkken-pakke som har alt som trengs!

- Inkludert: 5 produkter
- Rett form
- Total bredde på hele modulpakken: 332 cm

Pakketilbud – Benytt sjansen!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Orlando

Orlando er et kraftig utekjøkken i toppklasse som gir fritt spillerom til å eksperimentere med ulike matlagingsstiler. Stilrent kjøkken i rustfri utførelse som tilbyr en stor arbeidsflate å forberede og lage mat på til alle anledninger utendørs. Pakken omfatter vår unike modul med en innebygd Kamado-grill, en frittstående sidebrenner med to kraftige brennere, en oppvaskbenk med god oppbevaringsplass, et kjøleskap med doble dører for oppbevaring av mat og drikke samt en stor oppbevaringsmodul. Et utekjøkken i stjerneklasse med fokus på smaksrike opplevelser!

- Elegant utførelse i rustfritt stål
- Inkludert: 5 produkter
- Rett form
- Total bredde på hele modulpakken: 388 cm

Pakketilbud – Benytt sjansen!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Washington (Rustfri)

Praktfullt utekjøkken for deg med store utekjøkkendrømmer! Washington er et frittstående kvalitetsutekjøkken i elegant og stilren utførelse i rustfritt stål 304 SS. Luksuriøst utekjøkken med stor arbeidsflate, god oppbevaringsplass og fleksible funksjoner. Pakken omfatter vår unike og frittstående teppanyaki-plate, en kraftig gassgrill med 4 brennere og infravarme, en frittstående sidebrenner med doble plater, en hjørnemodul, en stor oppbevaringsmodul, en oppvaskbenk med gode oppbevaringsmuligheter og et kjøleskap med doble dører til mat og drikke. Washington er et toppmoderne kjøkken med matlagingsfunksjoner i verdensklasse!

- Eksklusiv utførelse i rustfritt stål
- Inkludert: 7 produkter
- Montert i fin vinkel
- Total bredde på hele modulpakken: 345,5 x 284 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Oregon

Rustfritt utekjøkken modulpakke i toppklasse. Oregon gir deg et stilrent og massivt utekjøkken med alt du måtte trenge - En frittstående gassgrill med 6 brennere og infravarme, en dobbel sidebrenner, et kjøleskap med oppbevaringsskap til oppbevaring av mat og drikke, en oppbevaringsmodul med 4 skuffer og en oppvaskbenk med god oppbevaringsplass. Kjøp en komplett modulpakke til pakkepris - alt du måtte trenge for å få et ekte amerikansk utekjøkken!

- Inkludert: 5 produkter
- Rett fasong
- Total bredde på hele modulpakken: 391,5 cm

Pakketilbud – Benytt sjansen!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Tennessee (Rustfri)

Staselig utekjøkken i vinkel med fleksible funksjoner som gir mulighet til å lage mat på en profesjonell måte! Et elegant og eksklusivt frittstående utekjøkken i rustfritt stål av høy kvalitet. Tennessee omfatter en hypermoderne gassgrill med 4 kraftige brennere og en kullgrill, noe som gjør at du får dobbelt grillområde og kan benytte deg av to grillstiler samtidig. En frittstående sidebrenner med doble plater, hjørnemodul med oppbevaring, oppvaskbenk med god oppbevaringsplass, et kjøleskap med doble dører og rommelige oppbevaringsmoduler. Tennessee har alt som skal til for å realisere ditt fulle kulinariske potensial!

- Elegant og stilren utførelse i rustfritt stål
- Inkludert: 6 produkter
- Montert i fin vinkel
- Total bredde på hele modulpakken: 356 x 262 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Dakota

Dakota - Et luksuriøst utekjøkken for deg som vil ha alt og litt til. Stilrent kjøkken i rustfri utførelse med eksklusive funksjoner og stor arbeidsflate som gjør at du kan utnytte utekjøkkenet maksimalt. Her har du frie hender til å eksperimentere med ulike matlagingsstiler samtidig. Dakota omfatter vår unike og frittstående teppanyaki-plate, en frittstående gassgrill med 6 kraftige brennere og infravarme. En sidebrenner med doble plater, en stor kullgrill, oppvaskbenk med gode oppbevaringsmuligheter, et kjøleskap med doble dører og en rommelig oppbevaringsmodul. Alt du trenger for en førsteklasses smaksopplevelse utendørs!

- Eksklusiv og stilren utførelse i rustfritt stål
- Inkludert: 7 produkter
- Rett form
- Total bredde på hele modulpakken: 550,5 cm

Pakketilbud – Benytt sjansen!

Les mer
 KUNDSERVICE

Man - Fre 09.00-17.00

Tegn ditt eget utekjøkken