Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Her finner du utekjøkken fra vårt brede sortiment til en god pris. Prisene gjelder både på tidligere og årets modeller. Vær raskt ute, først til mølla er det som teller.


Indu+ - Frittstående grillvogn - Gazzboy

Gazzboy - det mobile utekjøkkenet som gjør at du får maksimalt utbytte av matlagingen utendørs! Frittstående utekjøkken med stor fleksibilitet, som kan plasseres hvor som helst i hagen, på uteplassen eller terrassen - aldri har det vært enklere å lage mat ute! Utekjøkkenet tilbyr en unik 2-i-1-løsning med kombinert gassgrill og stekebord, noe som er perfekt når du vil grille, steke eller koke maten samtidig! Her får du alt du kan forvente av et utekjøkken: En utvidet benkeplate som gir ekstra plass å jobbe på, en innebygd knivholder og en praktisk skuff til oppbevaring av grilltilbehør og lignende.

- Mobilt utekjøkken for maksimal matlagingsopplevelse
- Praktisk knivholder ved grillen
- 2-i-1-løsning med kombinert grill og stekebord


Les mer
 Myoutdoorkitchen Peisbord - Malibu (Svart)

Forvandle uteplassen eller hagen til en hyggelig oase med lys og varme fra Malibu. Peisbord i rund, flott betonglook. Brenneren i midten er dekket med dekorative svarte lavasteiner som får flammene til å fremstå på en elegant og effektfull måte. Runde peisbord er enkle å plassere, noe som gjør Malibu til et glimrende alternativ for deg som ikke har så stor plass. Nyt varmen gjennom hele utesesongen!

- Mål: L96,5 x B96,5 x H38,1 cm
- Lettbetong/glassfiber (GFRC)

Les mer

 


SunstoneMetal - Grillskap til gassgrill med 5 brennere (B: 179 x H: 95 x D: 62 cm)

Eksklusivt frittstående grillskap til gassgrill med 5 brennere i rustfri finish. Grillskapet er unikt utformet med romslig oppbevaringsplass for å gjøre livet ditt enklere. Skapet leveres med 2 oppbevaringsskuffer under og 2 sidehyller til venstre og høyre for grillen. Et perfekt supplement til grillen din!

- Rostfri och exklusiv finish
- Bra förvaringslådor
- Till modulen passar en inbyggbar gasolgrill 5 brännare

Les mer
 SunstoneMetal - Grillskap til gassgrill 3 brennere (B: 86,4 x H: 87,6 x D: 61,6 cm)

Eksklusivt frittstående grillskap til gassgrill med 3 brennere i rustfri finish. Grillskapet er unikt utformet med mange oppbevaringsrom for å gjøre livet ditt enklere. Skapet levereres som standard med en sideluke til høyre som er ment å brukes til en papirkurv, propantank eller lignende. På ventre side av skapet finnes 2 store skuffer med god lagringsplass for alle dine behov, som grillverktøy, bestikk, tallerkner, sauser eller lignende.

- Rustfri og eksklusiv finish
- Gode oppbevaringsskuffer
- Til modulen passer en innbyggbar gassgrill 3 brennere

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående Gassgrill med infravarme og 6 brennere (Svart)Myoutdoorkitchen - Frittstående Kjøle- og vaskemodul (Svart)Frittstående gassgrill med 6 brennere og sidebrenner

Moderne og frittstående gassgrill i rustfritt stål. Stor grill med 6 kraftige brennere og en sidebrenner som gir mulighet for allsidig matlaging utendørs. Grillen har en stor grillflate på 97x50 cm og en stilren utførelse i rustfritt stål- 430 SS. Porselensemaljerte brytere, flametamers, grillrist, varmholdingsrist og integrert termometer i lokket. Du får en robust og rimelig grill for alle anledninger utendørs!

- Rusfritt stål
- 6 brennere og 1 sidebrenner
- 97x50 cm grillflate
- Porselensemaljerte grillrister

Les mer
 Innbyggbar Gassgrill med 6 brennere

Innbyggbar gassgrill med 6 kraftige brennere med en samlet effekt på 18,8 kW. Toppmoderne grill med stilren utførelse i rustfritt stål og stor grillflate på 97x50 cm. Grillen har elektronisk tenningssystem, porselensemaljerte brytere, flametamers, grillrist, varmholdingsrist og integrert termometer i lokket. En stor grill som gjør at du kan grille og servere nydelige matretter gjennom hele året!

- Gassgrill for innbygging
- 6 brennere
- 97x50 cm grillflate
- Porselensemaljerte grillrister

Les mer
 KUNDSERVICE

Man - Fre 09.00-17.00

Tegn ditt eget utekjøkken