Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Her finner du utekjøkken fra vårt brede sortiment til en god pris. Prisene gjelder både på tidligere og årets modeller. Vær raskt ute, først til mølla er det som teller.


(B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Built-in - Innbyggbar sidebrenner med doble plater

Unn deg selv en komplett matlagingsopplevelse med en innbyggbar sidebrenner ved siden av grillen. Sidebrenneren har en stilig, rustfri design og to store plater som egner seg ypperlig for all slags bruk. Glimrende når du vil koke poteter, pasta eller tilberede varme sauser og tilbehør samtidig som du griller.

- Rustfri og eksklusiv utførelse
- Rustfritt stål - 304 SS
- Glimrende plassering ved siden av grillen

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader. Ellers fungerer produktet som ny.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul køleskab med dobbelte låger

Frittstående kjøleskap med doble dører i moderne og stilren, antrasitt utførelse. Et stort kjøleskap som kan brukes til å avkjøle og oppbevare råvarer eller drikkevarer i kort avstand fra grillen. Kjøleskapet rommer 126 liter, har 2 dører, 6 rommelige hyller i rustfritt stål og kompressorkjøling, og kan holde ned til 3°C. Kjøleskapet er dessuten utstyrt med LED-lys i svakt blått, som gir en hyggelig stemning på utekjøkkenet og forgyller hele uteplassen i kveldsmørket.

- Frittstående modul
- Modere utførelse i antrasitt
- Rustfritt stål - 304 SS
- Kjøleskap med hyller

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader. Ellers fungerer produktet som ny.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Modul vedfyrt pizzaovn - Naples

Naples er en frittstående og vedfyrt pizzaovn i stilren design i rustfritt stål av høy kvalitet. Pizzaovnen kommer opp i 350 °C på 10 minutter, og etter bare 30 minutter kan temperaturen komme opp i hele 500 °C. Når ønsket varme er oppnådd, bidrar konstruksjonen med to ytterskall til å holde på varmen til alle middagsgjestene har kommet. Pizzaovnen skaper matglede etter egne ønsker og smaker. Eksperimenter deg frem til den perfekte pizzaen eller paien, eller bak et brød som får smaksløkene til å danse.

- 100 % rustfritt stål 304
- Kan komme opp i 500 °C
- (Bredde x Høyde x Dybde) 78,6 x 188 x 58 cm

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskap

Frittstående modul i luksuriøs antrasittgrå design med oppvaskbenk og oppbevaringsskap. Før og etter bruk av grillen har man behov for tilgang til kran og plass til å skylle kjøtt og grønnsaker, vaske hendene eller skjære opp og hakke matvarer. En robust og holdbar modul i rustfritt stål 304 SS. Under oppvaskbenken er det 2 skapdører som kan åpnes, med stor oppbevaringsplass der grillbestikk, søppelbøtte eller lignende kan oppbevares på en pen og praktisk måte. En modul i toppklasse - et «must» på utekjøkkenet!

- Luksuriøs utførelse i antrasitt
- Rustfritt stål 304 SS
- Gir deg rennende vann på utekjøkkenet
- Stor oppbevaringsplass Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader. Ellers fungerer produktet som ny.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 90° - Large

Frittstående 90 graders hjørnemodul med oppbevaringsskap. Eksklusiv og stilren utførelse i hundre prosent rustfritt stål 304 av beste kvalitet. Drømmen om nabolagets flotteste utekjøkken er enkel å realisere ved å bygge inn en hjørnemodul. Med denne stabile hjørnemodulen kan utekjøkkenet bygges i 90° vinkel, noe som gir et utrolig åpent og rommelig område for matlaging utendørs. Perfekt passform for et hjørne på balkongen eller uteplassen.

- 90 graders vinkel
- Stilren design i rustfritt stål 304
- Hyller med innvendig oppbevaring
- Perfekt passform til balkongen eller uteplassen

Hvorfor B-vare?
Produktet er en retur på grunn av kansellert kjøp.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Frittstående gassgrill med 6 brennere og infravarme

Stor og eksklusiv grill i rustfritt stål 304 SS. Frittstående gassgrill med 6 effektive og kraftige brennere. Robuste brytere i krom med LED-lys og innvendig belysning som gjør sene grillkvelder enklere og gjør grillen til et luksuriøst midtpunkt på uteplassen. Grillen leveres med 2 store grillrister på 5 mm, en varmholdingsrist og et roterende grillspyd som åpner for alle kulinariske høydepunkter og gjør det mulig å nyte saftige steker, helgrillet kylling og grønnsaker hver eneste dag!

- Stilren utførelse i rustfritt stål 304 SS
- 97 x 46 cm tilberedningsområde
- LED-opplyste brytere og grillflate
- Eksklusiv og moderne design

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader. Ellers fungerer produktet som ny.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul med oppbevaringsskap

Frittstående modul med stort oppbevaringsskap. Robust og stilren modul med eksklusiv design i antrasitt og rustfritt stål 304. Oppbevaringsskapet har to dører som kan åpnes og 3 innvendige hyller som gir god plass til alle typer oppbevaring. Ønsker du ekstra arbeidsområde på utekjøkkenet, kan toppen på modulen brukes som arbeidsbenk - perfekt når du vil forberede eller servere mat med grillen innen rekkevidde. En praktisk modul som passer perfekt inn på utekjøkkenet!

- Eksklusiv design i antrasitt
- Rustfritt stål 304
- Frittstående oppbevaringsmodul
- Ekstra arbeidsområde


Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Skuffemodul

Praktisk oppbevaring utendørs! Smal skuffemodul med 4 romslige skuffer som gjør det enkelt å ha det pent og ryddig på utekjøkkenet. Oppbevaringsmodulen er frittstående og har en robust og stilren konstruksjon av rustfritt stål 304 SS, noe som gjør det enkelt å oppbevare redskaper og tilbehør i umiddelbar nærhet av grillen.

- Rustfri og moderne finish
- Frittstående modul
- 4 uttrekkbare skuffer
- Bra arbeidsflate på toppen

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar sidebrenner (Svart)

Sidebrenneren er et perfekt supplement til utekjøkkenet, med en anvendelig funksjon. Med en sidebrenner får du et ekstra tilberedningsområde for mindre retter eller tilbehør. Den integrerbare sidebrenneren har en svart, stilren design og inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å bygge på og kombinere valgfrie moduler og funksjoner etter behov.

- Integrerbar sidebrenner
- Stilren svart utførelse
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Black Collection - Teppanyaki Modul

Teppanyaki-grill, også kalt stekeplate, er et «must» for en ekte utendørskokk! Teppanyaki er en matlagingsmetode som har eksistert i lang tid og som egner seg ypperlig til å wokke, steke eller koke kjøtt og grønnsaker. Et toppmoderne stekebord i antrasitt, rustfritt stål med 3 kraftige brennere, og batteridrevet elektrisk Piezo-tenning som gjør at du kommer i gang med matlagingen umiddelbart. Robuste brytere med blått LED-lys som skaper en effektfull stemning på utekjøkkenet om kvelden. En Teppanyaki-grill i toppklasse - server maten til gjestene direkte fra platen. I kombinasjon med grillen får du en helt unik matlagingsopplevelse!

- Luksuriøs antrasitt utførelse
- Frittstående
- Rustfritt stål - 304 SS
- 3 mm Teppanyaki-grill
- Perfekt til wokking eller steking av kjøtt og grønnsaker

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader. Ellers fungerer produktet som ny.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskap

Frittstående modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskap, i rustfri og moderne utførelse. Før og etter bruk av grillen har man behov for tilgang til kran og plass til å skylle kjøtt og grønnsaker, vaske hendene eller skjære opp og hakke matvarer. En robust og holdbar modul i rustfritt stål 304 SS. Under oppvaskbenken er det 2 skapdører som kan åpnes, med stor oppbevaringsplass der grillbestikk, søppelbøtte eller lignende kan oppbevares på en pen og praktisk måte. En modul i toppklasse - et «must» på utekjøkkenet!

- Rustfri og moderne finish
- Gir deg rennende vann på utekjøkkenet
- 2 store oppbevaringsrom

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Modul med doble sidebrennere

Oppgrader utekjøkkenet og invester i en frittstående sidebrenner. En flott og praktisk modul å ha i hagen, som gir muligheter for allsidig matlaging utendørs. Dette er en helt frittstående modul med doble sidebrennere i solid og eksklusiv utførelse i rustfritt stål 304 SS. En sidebrenner ved siden av grillen gir tilgang til ange praktiske funksjoner samtidig som det gjør matlagingen morsommere - Benytt anledningen til å utvide dine kulinariske kunnskaper!

- Doble sidebrennere
- Praktiske funksjoner på utekjøkkenet
- Eksklusiv utførelse i rustfritt stål
- Kok eller stek tilbehøret til grillmaten

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Modul med kjøleskap og oppbevaringsskap

Frittstående modul med kjøleskap og oppbevaringsskap i rustfritt stål. Kjøleskapet har kompressorkjøling og kan holde 3-10°C. Modulen har også et stort oppbevaringsskap for tørrvarer. Passer perfekt inn i utekjøkkenet!

- Rustfri og moderne finish
- Frittstående modul
- Kjøleskap med hyller

Hvorfor B-vare?
Produktet er en retur på grunn av kansellert kjøp.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Teppanyaki Modul

Teppanyaki-grill, også kalt stekeplate, er et «must» for en ekte utendørskokk! Teppanyaki er en matlagingsmetode som har eksistert i lang tid og som egner seg ypperlig til å wokke, steke eller koke kjøtt og grønnsaker. Et toppmoderne stekebord i rustfritt stål med 3 kraftige brennere og batteridrevet elektrisk Piezo-tenning som gjør at du kommer i gang med matlagingen umiddelbart. Robuste brytere med blått LED-lys som skaper en effektfull stemning på utekjøkkenet om kvelden. En Teppanyaki-grill i toppklasse - server maten til gjestene direkte fra platen. I kombinasjon med grillen får du en helt unik matlagingsopplevelse!

- Rustfri og stilren utførelse
- Frittstående
- 3 mm Teppanyaki-grill
- Perfekt til wokking eller steking av kjøtt og grønnsaker
- Server maten direkte fra platen

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader. Ellers fungerer produktet som ny.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Arbeidsbenk med hylle 120 cm (Svart)

Svart arbeidsbenk i stilren og åpen design med 3 anvendelige hyller. Et avlastningsbord er en smart og nyttig løsning for deg som ønsker mer plass når du lager mat. Arbeidsbenken er 120 cm bred og kan plasseres ved siden av grillen eller brukes som frittstående kjøkkenøy. Arbeidsbenken inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å sette sammen et personlig utekjøkken etter egne ønsker!

- Arbeidsbenk 120 cm
- Stilren utførelse i svart
- Frittstående kjøkkenøy eller sidebord på utekjøkkenet

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader. Ellers fungerer produktet som ny.
 Myoutdoorkitchen - Modul med doble sidebrennere

Oppgrader utekjøkkenet og invester i en frittstående sidebrenner. Rustfri sidebrenner med doble varmeplater i stilren design som passer inn i alle miljøer. En praktisk modul med praktiske funksjoner som gir muligheter for allsidig matlaging utendørs. En sidebrenner ved siden av grillen gir flere muligheter og gjør matlagingen morsommere!

- Klassisk og stilren design i rustfritt stål
- Doble varmeplater
- Rimelig og praktisk på utekjøkkenet
- Kok eller stek tilbehøret til grillmaten

Les mer
 (B-vare) - Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 45°

Rustfri hjørnemodul med 45 graders vinkel - perfekt hvis du ønsker et åpent og rommelig utekjøkken å arbeide og lage mat på. Hjørnemodulen er utrolig holdbar, siden den er fremstilt i rustfritt stål 304 SS, som holder høyeste kvalitet. Modulen har perfekt passform og kan plasseres i et hjørne på balkongen eller uteplassen. Toppen på modulen tilbyr et rommelig arbeidsområde samtidig som du får en ekstra avlastningsplass, enkelt og praktisk for matlaging nær grillen.

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.

- 45 graders vinkel
- Rustfritt stål 304 SS av høy kvalitet
- Forlenger utekjøkkenet
- Gir deg et rommelig utekjøkken å lage mat på

Les mer
 Myoutdoorkitchen Peisbord - Malibu (Svart)

Forvandle uteplassen eller hagen til en hyggelig oase med lys og varme fra Malibu. Peisbord i rund, flott betonglook. Brenneren i midten er dekket med dekorative svarte lavasteiner som får flammene til å fremstå på en elegant og effektfull måte. Runde peisbord er enkle å plassere, noe som gjør Malibu til et glimrende alternativ for deg som ikke har så stor plass. Nyt varmen gjennom hele utesesongen!

- Mål: L96,5 x B96,5 x H38,1 cm
- Lettbetong/glassfiber (GFRC)

Les mer

 


Frittstående gassgrill med 6 brennere og sidebrenner

Moderne og frittstående gassgrill i rustfritt stål. Stor grill med 6 kraftige brennere og en sidebrenner som gir mulighet for allsidig matlaging utendørs. Grillen har en stor grillflate på 97x50 cm og en stilren utførelse i rustfritt stål- 430 SS. Porselensemaljerte brytere, flametamers, grillrist, varmholdingsrist og integrert termometer i lokket. Du får en robust og rimelig grill for alle anledninger utendørs!

- Rusfritt stål
- 6 brennere og 1 sidebrenner
- 97x50 cm grillflate
- Porselensemaljerte grillrister

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Utendørs kjøleskap

Oppbevar mat og drikke på armlengdes avstand på utekjøkkenet. Eksklusivt utendørs kjøleskap i stilren, rustfri utførelse med et volum på hele 145 liter. Kjøleskapet kan bygges inn og har en vanntett konstruksjon der døren har tredobbelt glass, slik at kjøleskapet både holder på kulden og tåler å stå ute når det er kaldt i luften. Dette utendørs kjøleskapet har et digitalt betjeningspanel, en elektrisk temperaturmåler som er enkel å håndtere og justerbar temperatur fra 0-10 °C. I tillegg har det innvendig LED-belysning som forvandler utekjøkkenet til en stemningsfull oase på kveldstid.

- Elegant og stilren utførelse i rustfritt stål
- Vanntett design med dør med tredobbelt glass
- Kjøleskap for innbygging
- Hever din kjøkkenopplevelse

Les mer
 Kundeservice

Man - Fre 09:00 - 17:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt