Her finner du utekjøkken fra vårt brede sortiment til en god pris. Prisene gjelder både på tidligere og årets modeller. Vær raskt ute, først til mølla er det som teller.


SunstoneMetal - Frittstående utekjøkken - Detroit

Et elegant og eksklusivt frittstående utekjøkken fra SunstoneMetal Products. Med Detroit kan du lage mat på en profesjonell måte! Moderne grill med 5 brennere, infrabrenner, stekebord, vannkran og romslige oppbevaringsmoduler - Til sammen gir disse eksklusive produktene deg et amerikansk utekjøkken i toppklassen og dessuten til pakkepris!

- Inkludert: 13 produkter
- L form
- Total bredde på hele modulpakken: 338,7 x 161 cm

Les mer
 SunstoneMetal - Frittstående utekjøkken - Memphis

Et elegant og eksklusivt frittstående utekjøkken fra SunstoneMetal Products. Med Memphis kan du lage mat på en profesjonell måte! Kullgrill med sidebrenner, romslige oppbevaringsmoduler og kjøleskap - Til sammen gir disse eksklusive produktene deg et amerikansk utekjøkken i toppklassen og dessuten til pakkepris!

- Inkludert: 11 produkter
- L form
- Total bredde på hele modulpakken: 262,8 x 150,8 cm

Les mer
 [B-vara] SunstoneMetal - Förvaringsmodul - Skåp med 1 dörr - Vänstersvängd (B: 45,7 x H: 87,6 x D: 87 cm)

Oppbevaringsmodul i en rustfri og eksklusiv finish. Med en venstresvingt dør, og på innsiden av modulen finner vi et romslig oppbevaringsplass i form av to hylleplan. Oppbevaringsmodulen er helt lukket og oppbevarer innholdet trygt uansett vær. Perfekt oppbevaring for ditt utendørskjøkken!

Hvorfor selges dette produktet til et reduceret pris?
Produktet er en retur på grunn av transportskade. Produktet har litt estetiske skader som bulker og riper. Bilder på dette kan sendes over kontakt med vores kundeservice på e-post.

- Rustfri og moderne finish
- Romslig oppbevaring
- 2 hyller

Les mer
 KUNDSERVICE

Mandag - Fredag 09.00 - 17.00

Utekjøkken i 3D - Vi hjelper deg!

Bygge Utekjøkken? Tips og triks!

Hva skal du tenke på når du
bygger
ditt
utekjøkken?

Les mer >