Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Her finner du utekjøkken fra vårt brede sortiment til en god pris. Prisene gjelder både på tidligere og årets modeller. Vær raskt ute, først til mølla er det som teller.


Soundcast VG5 Bluetooth-høyttaler

Soundcast VG5 er en kraftig høyttaler med 360° spredning av lyden, i et praktisk format som er lett å bære med seg. Modellen er sprut- og støtsikker, noe som gjør den ypperlig egnet i for eksempel bassengområder, på hytta eller i skateparken.

Les mer
 


[B-vare] Myoutdoorkitchen - Modul - Kjøleskap med Dobbeldører (Black)

Frittstående kjøleskap med doble dører i moderne og stilren, svart utførelse. Et stort kjøleskap som kan brukes til å avkjøle og oppbevare råvarer eller drikkevarer i kort avstand fra grillen. Kjøleskapet rommer 126 liter, har 2 dører, 6 rommelige hyller i rustfritt stål og kompressorkjøling, og kan holde ned til 3°C. Kjøleskapet er dessuten utstyrt med LED-lys i svakt blått, som gir en hyggelig stemning på utekjøkkenet og forgyller hele uteplassen i kveldsmørket.

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.

- Frittstående modul
- Modere utførelse i svart
- Rustfritt stål - 304 SS
- Kjøleskap med hyller

Les mer
 [B-vare] Myoutdoorkitchen - Modul med oppbevaringsskap (Black)

Frittstående modul med stort oppbevaringsskap. Robust og stilren modul med eksklusiv design i svart og rustfritt stål 304. Oppbevaringsskapet har to dører som kan åpnes og 3 innvendige hyller som gir god plass til alle typer oppbevaring. Ønsker du ekstra arbeidsområde på utekjøkkenet, kan toppen på modulen brukes som arbeidsbenk - perfekt når du vil forberede eller servere mat med grillen innen rekkevidde. En praktisk modul som passer perfekt inn på utekjøkkenet!

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.

- Eksklusiv design i svart
- Rustfritt stål 304
- Frittstående oppbevaringsmodul
- Ekstra arbeidsområde
- Innvendige oppbevaringshyller

Les mer
 [B-vare] Myoutdoorkitchen - Modul - Kjøleskap med Dobbeldører (Stainless)

Frittstående modul kjøleskap med dobbeldører i rustfri finish. Kjøleskapet har kompressorkjøling og kan holde ned til 3°C. Passer perfekt inn i utekjøkkenet!

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.

- Rustfri og moderne finish
- Frittstående modul
- Kjøleskap med hyller

Les mer
 (B-vare) - Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 45°

Rustfri hjørnemodul med 45 graders vinkel - perfekt hvis du ønsker et åpent og rommelig utekjøkken å arbeide og lage mat på. Hjørnemodulen er utrolig holdbar, siden den er fremstilt i rustfritt stål 304 SS, som holder høyeste kvalitet. Modulen har perfekt passform og kan plasseres i et hjørne på balkongen eller uteplassen. Toppen på modulen tilbyr et rommelig arbeidsområde samtidig som du får en ekstra avlastningsplass, enkelt og praktisk for matlaging nær grillen.

Hvorfor B-vare?
Produktet har litt estetiske skader.

- 45 graders vinkel
- Rustfritt stål 304 SS av høy kvalitet
- Forlenger utekjøkkenet
- Gir deg et rommelig utekjøkken å lage mat på

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vedfyrt pizzaovn - San Diego

Moderne og frittstående vedfyrt pizzaovn i elegant og stilsikker svart design. Pizzaovnen er fremstilt i hundre prosent rustfritt stål 304 og holder en meget høy kvalitet. San Diego kommer opp i 350°C på 10 minutter, og etter kun 30 minutter kan temperaturen nå hele 500°C. Når den vel er varm, hjelper konstruksjonen med to ytterskall til med å holde på varmen til alle middagsgjestene er kommet. Inne i pizzaovnen finnes et tykt lag med ildfast murstein hvor dere tilbereder maten. Under finner dere et rustfritt stativ som passer utmerket til oppbevaring av ved. San Diego står på fire hjul, noe som gjør den utrolig fleksibel og lett å håndtere. En robust ovn som garantert lager de beste pizzaene! Selvfølgelig kan du også lage andre matretter og bakverk. En pizzaovn som vil få middagsgjestene til å måpe!

- Vedfyrt pizzaovn
- Svart, stilren design
- Rustfritt stål 304
- Kan komme opp i 500 °C

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående Gassgrill med infravarme og 6 brennere (Svart)Myoutdoorkitchen Peisbord - Malibu (Svart)

Forvandle uteplassen eller hagen til en hyggelig oase med lys og varme fra Malibu. Peisbord i rund, flott betonglook. Brenneren i midten er dekket med dekorative svarte lavasteiner som får flammene til å fremstå på en elegant og effektfull måte. Runde peisbord er enkle å plassere, noe som gjør Malibu til et glimrende alternativ for deg som ikke har så stor plass. Nyt varmen gjennom hele utesesongen!

- Mål: L96,5 x B96,5 x H38,1 cm
- Lettbetong/glassfiber (GFRC)

Les mer

 


Frittstående gassgrill med 6 brennere og sidebrenner

Moderne og frittstående gassgrill i rustfritt stål. Stor grill med 6 kraftige brennere og en sidebrenner som gir mulighet for allsidig matlaging utendørs. Grillen har en stor grillflate på 97x50 cm og en stilren utførelse i rustfritt stål- 430 SS. Porselensemaljerte brytere, flametamers, grillrist, varmholdingsrist og integrert termometer i lokket. Du får en robust og rimelig grill for alle anledninger utendørs!

- Rusfritt stål
- 6 brennere og 1 sidebrenner
- 97x50 cm grillflate
- Porselensemaljerte grillrister

Les mer
 KUNDSERVICE

Mandag-Fredag: 09:00 - 17:00

Tegn ditt eget utekjøkken