Myoutdoorkitchen – Frittstående utekjøkken – Georgia | Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Myoutdoorkitchen – Frittstående utekjøkken – Georgia

 
Kundeanmeldelser
Les Anmeldelser (0) | Skriv en anmeldelse

Myoutdoorkitchen – Frittstående utekjøkken – Georgia

Georgia er en pakke som oppfyller alle kravene du stiller til et utekjøkken. I tillegg til vår unike modul med innebygd Kamado-grill inngår også et kjøleskap med skap til oppbevaring av mat og drikke, en oppvaskbenk med god oppbevaringsplass og en oppbevaringsmodul. En unik utekjøkken-pakke som har alt som trengs

Georgia er et linjært, stilrent og komplett utekjøkken. Kjøkkenet har alt du trenger til matlaging og oppbevaring, med gode skap og stort kjøleskap. Kjøkkenøya plasseres i valgfritt miljø og blir som en koselig oase. Med denne blir matlagingen morsommere. Unn deg et utekjøkken i toppklasse!

OBS! Unngå å tenne grillen med hjelp av tennvæske, da den gjør at grillen skades og at smaken forringes betydelig. For å få bort tennvæsken fra grillen må du varme den opp til en høy temperatur noen timer etterpå, uten å ha noe på grillen. Bruk i stedet vår grillstarter som både er mer miljøvennlig og ikke påvirker smaken på det du griller. Bruk helst trekull når du griller – ikke briketter!
Den lakkerte overflaten vil få små sprekker etter de første gangers bruk . Dette er helt normalt og påvirker ikke grillens yteevne


Forhåndsbestillingsrabatt – Benytt sjansen!
Kjøp ditt eksemplar allerede i dag og spar hele 2985 kr.

Bli inspirert og skreddersy ditt eget utekjøkken!

Myoutdoorkitchen tilbyr eksklusive og praktiske utekjøkkenløsninger med uendelige valgmuligheter! Nå har du sjansen til å skreddersy drømmekjøkkenet ditt. Ved hjelp av et 3D-verktøy er det enkelt å både planlegge og bygge sitt eget utekjøkken. Du står fritt til å velge og sette sammen funksjoner etter egne behov og ønsker.

Hvorfor burde jeg velge et utekjøkken i 304SS stål? I vår stålguide har vi sammenfattet alt du trenger å vite om ulike typer stål.


Denne pakken inkluderer:
• 4 Frittstående moduler
• 1 Kamado grill

Spesifikasjoner for modulpakken
• Frittstående modul Kamado grill Medio Les mer
• Frittstående modul med kjøleskap og oppbevaringsskap Les mer
• Frittstående modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskap Les mer
• Frittstående modul med 2 dører som kan åpnes Les mer

Mål
Total bredde på hele modulpakken 332 cm
Dybde på moduler 58,1 cm (håndtak ikke inkludert)
Høyde fra bakken til benkeplaten på moduler 90,5 cm (med hjulene inkludert)

Man kan plassere modulene i valgfri rekkefølge, og bildene er kun ment å være en inspirasjonskilde.


Tilbehør som følger med når du kjøper en Kamado:

Pizzastein: Brukes når du skal lage din hjemmelagde pizza eller bake brød. Pizzasteinen vil anta en mørkere farge og bli «flekkete» jo mer den brukes. Dette er helt normalt og påvirker ikke steinen på noen måte. Ikke legg steinen i bløt eller i oppvaskmaskinen. Rengjør den heller med en børste.

Pizzaspade: Gjør det enklere å flytte pizzabunnen over til pizzasteinen eller tallerkenen. Pizzaspaden er i tre og er enkel å rengjøre for hånd med et mildt oppvaskmiddel. Tørk pizzaspaden nøye etter rengjøring.

• Støpejernsgrill: For optimal grillsmak og utseende. Korter tilberedningstiden da støpejern holder bedre på varmen.

• Varmeskjold: Fungerer som et lokk og hjelper deg med å holde jevn varme i hele grillen. Varmeskjoldet plasseres mellom det glødende trekullet og maten, og beskytter samtidig råvarene mot intensiv direkte varme.

• Grillstarter: Tennvæske bør ikke brukes på din Kamado, da det kan ødelegge grillen. Ved å benytte seg av en grillstarter slipper man å bruke tennvæske. Tennvæske kan påvirke smaken på maten og ødelegge Kamado-grillen din.

Flere produktbilder

 

Kundeservice

Man-Fre 09:00 - 18:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt