Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Arild | Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Arild

 
Kundeanmeldelser
Les Anmeldelser (0) | Skriv en anmeldelse

Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Arild

Arild - Et stilfullt, frittstående utekjøkken fra Skeldervik med skandinavisk rette linjer, som fører matlagingen utendørs nærmere. Utekjøkkenet har en solid og eksklusiv design med svart silkematt finish i rustfritt stål 304 SS, med rustfrie benkeplater og flotte detaljer i tre som gjør at det passer inn i alle miljøer. Arild omfatter en stor og praktfull kullgrill med rustfritt lokk og detaljert trehåndtak, en dyp oppvaskkum med kran, en frittstående hjørnemodul og en frittstående skuffemodul med god oppbevaringsplass. Til sammen gir dette en komplett kjøkkenopplevelse i hagen året rundt!

Arild er et L-formet utekjøkken og kan plasseres der du måtte ønske på uteplassen og i hagen. Utekjøkkenet fremheves gjennom sin unike utførelse med nøye utvalgte komponenter av høy kvalitet og funksjonelle detaljer som til sammen skaper et luftig utekjøkken med god plass til både å arbeide og lage mat. Under benkeplaten er det montert en dekorativ og massiv hylle med behandlede treribber, som kan brukes til synlig oppbevaring av håndklær, planter eller urter for å gi en mer velutstyrt følelse på utekjøkkenet. Et tidløst kjøkken som gir alle muligheter til å skape smakfulle matopplevelser utendørs!

Skeldervik - Ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Utekjøkkenene er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterkt, høylegert rustfritt stål fra svensk jernmalm. Du får et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom fire årstider i mange år fremover. Skelderviks produkter lages på bestilling og har en leveringstid på 10-14 uker. Ta kontakt med vårt salgs-team for å finne ut om ditt produkt finnes på lager eller ikke.


Denne pakken omfatter:

• 2 frittstående moduler
• 1 frittstående grill
• 1 frittstående vask

Spesifikasjoner for modulpakken:

• Frittstående modul med oppvaskbenk og kran Les mer
• Frittstående kullgrill med rustfritt lokk og detaljert trehåndtak
• Frittstående skuffemodul Les mer
• Frittstående hjørnemodul Les mer

Mål

Total bredde på hele modulpakken 160 x 310 cm
Dybde på moduler 58,1 cm
Høyde fra bakke til benkeplate på module 90 cm
Modulene kan plasseres i valgfri rekkefølge, og bildet er bare ment som inspirasjonskilde.


Inspirert av Skeldervik


Flere produktbilder

 

Kundeservice

Man-Fre 09:00 - 18:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt