Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Torekov | Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Torekov

 
Kundeanmeldelser
Les Anmeldelser (0) | Skriv en anmeldelse

Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Torekov

Torekov - Et frittstående og stilrent utekjøkken med mange praktiske funksjoner som gir en matlagingsopplevelse i toppklasse. Eksklusiv design i mørke nyanser med svart silkematt finish i høylegert stål 304 SS og stilrene benkeplater i rustfritt stål. Torekov er et mindre vinkelkjøkken i skandinavisk luftig design med rette linjer som gjør at det passer inn i alle miljøer. Med denne pakken får du en stilfull og stor kullgrill, oppvaskkum med kran og en frittstående hjørnemodul som gir utekjøkkenet et unikt preg. Alt du trenger for å lage mat og nyte den under åpen himmel!

Torekov er en mindre utekjøkkenpakke i vinkel med en tidløs og luftig design som gjør det enkelt å plassere på et valgfritt sted utendørs. Under arbeidsbenken er det montert en fin hylle med massiv behandlede treribber. En rommelig trehylle som kan brukes til dekorativ, synlig oppbevaring av grillredskaper, håndklær, planter eller lignende. Du står fritt til å bestemme og skape akkurat den følelsen du er ute etter på ditt drømmekjøkken. Med Torekovs unike muligheter blir det en fryd å lage mat utendørs!

Skeldervik - Ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Utekjøkkenene er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterkt, høylegert rustfritt stål fra svensk jernmalm. Du får et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom fire årstider i mange år fremover. Skelderviks produkter lages på bestilling og har en leveringstid på 8-10 uker.


Denne pakken omfatter:

• 1 frittstående modul
• 1 frittstående grill
• 1 frittstående vask

Spesifikasjoner for modulpakken:

• Frittstående modul med oppvaskbenk og kran Les mer
• Frittstående kullgrill med rustfritt lokk og detaljert trehåndtak Les mer
• Frittstående hjørnemodulLes mer

Mål

Total bredde på hele modulpakken 210 x 160 cm
Dybde på moduler 58,1 cm
Høyde fra bakke til benkeplate på module 90 cm
Modulene kan plasseres i valgfri rekkefølge, og bildet er bare ment som inspirasjonskilde.


Inspirert av Skeldervik


Flere produktbilder

 

KUNDSERVICE

Man - Fre 09.00-17.00

Tegn ditt eget utekjøkken