Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Lerhamn | Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Lerhamn

 
Kundeanmeldelser
Les Anmeldelser (0) | Skriv en anmeldelse

Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Lerhamn

Unikt utekjøkken fra svenske Skeldervik med en eksklusiv og elegant design i rustfritt stål og svart silkematt finish. Lerhamn er en mindre utekjøkkenpakke med skandinavisk stilrene linjer i solid konstruksjon av høylegert rustfritt stål 304-SS. Med Lerhamn får du en flott og robust kullgrill med stort tilberedningsområde der du kan grille kjøtt, fisk, grønnsaker eller hva du enn måtte ønske. En dyp oppvaskkum med kran som er enkel å bruke til å skylle av matvarer eller rengjøre arbeidsflaten. Et frittstående utekjøkken med enestående funksjoner som gir deg en nær matlaging utendørs.

Lerhamn er en mindre utekjøkkenpakke med et luftig utseende i rett linje, som tilbyr mange finesser og detaljer som gjør det til et stilfullt kjøkken utendørs. Utformingen med den rustfrie benkeplaten kombinert med den mørke nyansen og de flotte tredetaljene under topplaten gjør at utekjøkkenet passer inn i alle miljøer. Under arbeidsbenken er det montert en stilren og massiv oppbevaringshylle med behandlede treribber. Trehyllen rammer inn kjøkkenet samtidig som den gir mulighet til å skape en personlig og koselig følelse utendørs.

Skeldervik - Ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Utekjøkkenene er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterkt, høylegert rustfritt stål fra svensk jernmalm. Du får et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom fire årstider i mange år fremover. Skelderviks produkter lages på bestilling og har en leveringstid på 10-14 uker. Ta kontakt med vårt salgs-team for å finne ut om ditt produkt finnes på lager eller ikke.


Denne pakken omfatter:

• 1 frittstående grill
• 1 frittstående vask

Spesifikasjoner for modulpakken:

• Frittstående modul med oppvaskbenk og kran Les mer
• Frittstående kullgrill med rustfritt lokk og detaljert trehåndtak

Mål

Total bredde på hele modulpakken 250 cm
Dybde på moduler 58,1 cm
Høyde fra bakke til benkeplate på module 90 cm
Modulene kan plasseres i valgfri rekkefølge, og bildet er bare ment som inspirasjonskilde.


Inspirert av Skeldervik


Flere produktbilder

 

Kundeservice

Man-Fre 09:00 - 18:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt