Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Magnarp | Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Magnarp

 
Kundeanmeldelser
Les Anmeldelser (0) | Skriv en anmeldelse

Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Magnarp

Magnarp - Et eksklusivt og praktisk utekjøkken i stilren skandinavisk design i mørke toner og en lekker silkematt overflatebehandling i svart. Elegant utekjøkken med luftig design i solid konstruksjon av høylegert rustfritt stål 304 SS. Med dette utekjøkkenet får du en stor avlastningsflate og arbeidsbenk i rustfritt stål, samt en praktfull og solid kullgrill med et stort tilberedningsområde på 74,5 x 40 cm. Magnarp er utekjøkkenet som åpner alle sanser og frigjør fantastiske smaksopplevelser!

Magnarp er et frittstående utekjøkken i rett linje. Perfekt for deg som ønsker et staselig, men mindre kjøkken av høy klasse med åpent arbeidsområde å lage mat på utendørs. Den flotte trehyllen som er montert under topplaten gir mulighet for ekstra oppbevaring og egner seg ypperlig når du ønsker å ha grillredskapene lett tilgjengelig. Den unike designen på utekjøkkenet gjør det enkelt å plassere på uteplassen eller i hagen. Magnarp legger stor vekt på kvalitet og tilbyr praktiske finesser som gir en komplett matopplevelse utendørs.

Skeldervik - Ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Utekjøkkenene er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterkt, høylegert rustfritt stål fra svensk jernmalm. Du får et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom fire årstider i mange år fremover. Skelderviks produkter lages på bestilling og har en leveringstid på 10-14 uker. Ta kontakt med vårt salgs-team for å finne ut om ditt produkt finnes på lager eller ikke.


Denne pakken omfatter:

• 1 frittstående grill
• 1 frittstående hjørnemodul

Spesifikasjoner for modulpakken:

• Frittstående kullgrill med rustfritt lokk og detaljert trehåndtak
• Frittstående hjørnemodul Les mer

Mål

Total bredde på hele modulpakken 210 cm
Dybde på moduler 58,1 cm
Høyde fra bakke til benkeplate på module 90 cm
Modulene kan plasseres i valgfri rekkefølge, og bildet er bare ment som inspirasjonskilde.


Inspirert av Skeldervik


Flere produktbilder

 

Kundeservice

Man-Fre 09:00 - 18:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt