Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Svanshall | Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Svanshall

 
Kundeanmeldelser
Les Anmeldelser (0) | Skriv en anmeldelse

Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Svanshall

Svanshall - Et utekjøkken i høy kvalitet med praktiske funksjoner som forenkler all matlaging utendørs. Et frittstående utekjøkken med stilrene, rette linjer i høylegert rustfritt stål med elegant svart silkematt overflatebehandling i skandinavisk design. Svanshall er en mindre utekjøkkenpakke utstyrt med praktiske finesser samtidig som du får et stort område å lage mat på. En stor oppvaskkum med kran og en dyp skuffemodul for oppbevaring av grillredskaper, skjærebrett eller lignende. Svanshall gjør alt enklere når du skal forberede middager ved siden av grillen.

Med denne pakken kan du skape det komplette utekjøkkenmiljøet på uteplassen. Med Svanshall får du en luftig og stor arbeidsbenk eller avlastningsflate å jobbe på. Under topplaten er det montert en flott hylle med treribber, som dessuten kan brukes som ekstra oppbevaringsplass. Utekjøkkenets form og mørke utførelse gjør komponentene enkle å plassere og kombinere med en grill. Svanshall er en pakke som muliggjør nær matlaging utendørs!

Skeldervik - Ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Utekjøkkenene er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterkt, høylegert rustfritt stål fra svensk jernmalm. Du får et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom fire årstider i mange år fremover. Skelderviks produkter lages på bestilling og har en leveringstid på 8-10 uker.


Denne pakken omfatter:

• 1 frittstående oppvaskkum med kran
• 1 frittstående skuffemodul

Spesifikasjoner for modulpakken:

• Frittstående skuffemodul Les mer
• Frittstående oppvaskkum med kran Les mer

Mål

Total bredde på hele modulpakken 200 cm
Dybde på moduler 58,1 cm
Høyde fra bakke til benkeplate på module 90 cm
Modulene kan plasseres i valgfri rekkefølge, og bildet er bare ment som inspirasjonskilde.


Skeldervik - Rustfri topplate!

Med Skelderviks utekjøkkenserie har du også mulighet til å skifte ut den svarte topplaten med en mer praktisk, ripebestandig overflate i glattpolert rustfri utførelse. Kontakt vår kundeservice hvis du ønsker mer informasjon eller vil bestille, så forteller vi mer!

Skeldervik - Rustfri topplate

Inspirert av Skeldervik


Flere produktbilder

 

KUNDSERVICE

Man - Fre 09.00-17.00

Tegn ditt eget utekjøkken