Myoutdoorkitchen - Black Collection - Frittstående utekjøkken - Orlando | Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Myoutdoorkitchen - Black Collection - Frittstående utekjøkken - Orlando

 
Kundeanmeldelser
Les Anmeldelser (0) | Skriv en anmeldelse

Myoutdoorkitchen - Black Collection - Frittstående utekjøkken - Orlando

Orlando er et kraftig utekjøkken i toppklasse som gir fritt spillerom til å eksperimentere med ulike matlagingsstiler. Elegant og stilrent kjøkken i eksklusiv utførelse i svart stål, som tilbyr en stor arbeidsflate å forberede og lage mat på til alle anledninger utendørs. Pakken omfatter vår unike modul med en innebygd Kamado-grill, en frittstående sidebrenner med to kraftige brennere, en oppvaskbenk med god oppbevaringsplass, et kjøleskap med doble dører for oppbevaring av mat og drikke samt en stor oppbevaringsmodul. Et utekjøkken i stjerneklasse med fokus på smaksrike opplevelser!

Orlando En frittstående utekjøkkenpakke med rett form, som gjør det mulig å lage mat på mange forskjellige måter. Du får et eksklusivt og robust kjøkken i pen, svart utførelse i rustfritt stål 304 SS, som holder meget høy kvalitet. Komplett utstyr med alt du trenger for matlaging med kullgrill, sidebrenner, vask og kran, god oppbevaringsplass og stort kjøleskap. Kjøkkenøya plasseres i valgfritt miljø og utgjør en stemningsfull oase som kan brukes og nytes året rundt!

OBS! Unngå å tenne grillen med hjelp av tennvæske, da den gjør at grillen skades og at smaken forringes betydelig. For å få bort tennvæsken fra grillen må du varme den opp til en høy temperatur noen timer etterpå, uten å ha noe på grillen. Bruk i stedet vår grillstarter som både er mer miljøvennlig og ikke påvirker smaken på det du griller. Bruk helst trekull når du griller – ikke briketter!

Bli inspirert og skreddersy ditt eget utekjøkken!

Myoutdoorkitchen tilbyr eksklusive og praktiske utekjøkkenløsninger med uendelige valgmuligheter! Nå har du sjansen til å skreddersy drømmekjøkkenet ditt. Ved hjelp av et 3D-verktøy er det enkelt å både planlegge og bygge sitt eget utekjøkken. Du står fritt til å velge og sette sammen funksjoner etter egne behov og ønsker.

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å sette sammen en pakke, er du alltid velkommen til å kontakte oss - våre utekjøkkeneksperter står klare til å hjelpe deg med å realisere utekjøkkendrømmen.


Denne pakken inkluderer:
• 3 frittstående moduler
• 1 frittstående sidebrenner med 2 plater
• 1 innbyggbar Kamado-grill

Spesifikasjoner for modulpakken:
• Frittstående modul Kamado-grill Medio Les mer
• Frittstående modulkjøleskap med doble dører Les mer
• Frittstående modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskap Les mer
• Frittstående modul med oppbevaring og 2 dører som kan åpnes Les mer
• Frittstående sidebrenner med 2 plater Les mer

Mål
Total bredde på hele modulpakken: 388 cm
Dybde på moduler 58 cm (ikke inkludert håndtak)
Høyde fra bakke til benkeplate på moduler 90.5 cm (inkludert hjul)

Modulene kan plasseres i valgfri rekkefølge, og bildet er bare ment som inspirasjonskilde.


Tilbehør som følger med når du kjøper en Kamado:

• Pizzastein: Brukes når du skal lage din hjemmelagde pizza eller bake brød. Pizzasteinen vil anta en mørkere farge og bli «flekkete» jo mer den brukes. Dette er helt normalt og påvirker ikke steinen på noen måte. Ikke legg steinen i bløt eller i oppvaskmaskinen. Rengjør den heller med en børste.

• Pizzaspade: Gjør det enklere å flytte pizzabunnen over til pizzasteinen eller tallerkenen. Pizzaspaden er i tre og er enkel å rengjøre for hånd med et mildt oppvaskmiddel. Tørk pizzaspaden nøye etter rengjøring.

• Støpejernsgrill: For optimal grillsmak og utseende. Korter tilberedningstiden da støpejern holder bedre på varmen.

• Varmeskjold: Fungerer som et lokk og hjelper deg med å holde jevn varme i hele grillen. Varmeskjoldet plasseres mellom det glødende trekullet og maten, og beskytter samtidig råvarene mot intensiv direkte varme.

• Grillstarter: Tennvæske bør ikke brukes på din Kamado, da det kan ødelegge grillen. Ved å benytte seg av en grillstarter slipper man å bruke tennvæske. Tennvæske kan påvirke smaken på maten og ødelegge Kamado-grillen din.


Flere produktbilder

 

KUNDSERVICE

Man - Fre 09.00-17.00

Tegn ditt eget utekjøkken