Myoutdoorkitchen - Black Collection -Frittstående utekjøkken - Iowa | Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Myoutdoorkitchen - Black Collection -Frittstående utekjøkken - Iowa

 
Kundeanmeldelser
Les Anmeldelser (0) | Skriv en anmeldelse

Myoutdoorkitchen - Black Collection - Frittstående utekjøkken - Iowa

Iowa - en enklere pakke som omfatter alt du trenger på et utekjøkken. Pakken inneholder vår unike modul med innebygd Kamado-grill,et kjøleskap med doble dører for oppbevaring av mat og drikke samt en stor oppbevaringsmodul. Ta utekjøkkenet til et nytt nivå med glimrende oppbevaringsmuligheter og vår bestselger Kamado Medio!

OBS! Ikke tenn opp grillen med tennvæske, da det kan skade grillen og forringe smaken betraktelig. For å fjerne tennvæsken fra grillen må du varme den opp til høy temperatur og la den stå i noen timer uten mat på. Bruk i stedet vår skorsteinstenner, som både er mer miljøvennlig og ikke påvirker smaken på maten du griller. Bruk dessuten trekull når du griller - ikke briketter!

Pakketilbud – Benytt sjansen!

Bli inspirert og skreddersy ditt eget utekjøkken!

Myoutdoorkitchen tilbyr eksklusive og praktiske utekjøkkenløsninger med uendelige valgmuligheter! Nå har du sjansen til å skreddersy drømmekjøkkenet ditt. Ved hjelp av et 3D-verktøy er det enkelt å både planlegge og bygge sitt eget utekjøkken. Du står fritt til å velge og sette sammen funksjoner etter egne behov og ønsker.

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å sette sammen en pakke, er du alltid velkommen til å kontakte oss - våre utekjøkkeneksperter står klare til å hjelpe deg med å realisere utekjøkkendrømmen.


Denne pakken inkluderer:
• 2 Frittstående moduler
• 1 Kamado-grill

Spesifikasjoner for modulpakken:
• Frittstående modul Kamado-grill Medio Les mer
• Frittstående modul med oppbevaring og 2 dører som kan åpnes Les mer
• Frittstående modulkjøleskap med doble dører Les mer

Mål
Total bredde på hele modulpakken 262 cm
Moduldybde 58 cm (uten håndtak)
Høyde fra bakke til benkeplate på moduler 90,5 cm (inkludert hjul)

Modulene kan plasseres i valgfri rekkefølge og bildet er bare ment som inspirasjonskilde.


Tilbehør som inngår når du kjøper en Kamado:

• Pizzastein: Brukes til å lage din egen pizza eller bake brød. Pizzasteinen vil få en mørkere farge og bli «flekket» jo mer den brukes. Dette er helt normalt og påvirker ikke steinen på noen måte. Steinen skal ikke legges i bløt eller vaskes i oppvaskmaskin. Rengjør den i stedet med en børste.

• Pizzaspade: Gjør det enklere å flytte pizzabunnen over til pizzasteinen eller tallerkenen. Pizzaspaden er i tre og er enkel å rengjøre for hånd med et mildt oppvaskmiddel. Tørk pizzaspaden nøye etter rengjøring.

• Støpejernsrist: For å få maksimal grillsmak og perfekte grillstriper. Gjør dessuten at maten blir fortere ferdig, ettersom den absorberer mer varme enn en standardrist.

• Varmeskjold: Fungerer som et lokk og hjelper deg med å holde jevn varme i hele grillen. Varmeskjoldet plasseres mellom det glødende trekullet og maten, og beskytter samtidig råvarene mot intensiv direkte varme.

• Skorsteinstenner: Unngå bruk av tennvæske til Kamado, da det kan skade grillen. Med en skorsteinstenner slipper du å bruke tennvæske, som kan påvirke smaken på maten og gjøre skade på Kamado-grillen.

Flere produktbilder

 

Kundeservice

Man - Fre 09:00 - 17:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt