Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Delaware (Rustfri) | Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Delaware (Rustfri)

 
Kundeanmeldelser
Les Anmeldelser (0) | Skriv en anmeldelse

Myoutdoorkitchen - Frittstående utekjøkken - Delaware - Rustfri

Luksuriøst utekjøkken i stilren kvalitetsutførelse i rustfritt stål 304 SS. Delaware - Et frittstående utekjøkken med funksjoner i toppklasse og alt du trenger for å skape et komplett utekjøkkenmiljø i hagen! En frittstående kullgrill, en oppbevaringsmodul med dører som kan åpnes, en praktisk oppvaskbenk med god oppbevaringsplass og et kjøleskap for enkel oppbevaring av mat og drikke i nærheten av grillen. Kjøp en komplett modulpakke til pakkepris - alt du kan tenkes å trenge for å få et ekte amerikansk utekjøkken!

Delaware leveres i rett form og gir deg et eksklusivt og stilrent kvalitetsutekjøkken i rustfritt stål 304 SS. Kjøkkenet er fullt utstyrt og omfatter alt du kan ønske deg for en komplett matlagingsopplevelse utendørs. Dette utekjøkkenet har god oppbevaringsplass, kjøleskap og dessuten oppvaskkum og kran som gir deg mulighet for rennende vann utendørs. Kjøkkenøya plasseres i valgfrie omgivelser og skaper en meget hyggelig oase. Gjør naboene misunnelige - unn deg selv og uteplassen din et luksuriøst utekjøkken!


Bli inspirert og skreddersy ditt eget utekjøkken!

Myoutdoorkitchen tilbyr eksklusive og praktiske utekjøkkenløsninger med uendelige valgmuligheter! Nå har du sjansen til å skreddersy drømmekjøkkenet ditt. Ved hjelp av et 3D-verktøy er det enkelt å både planlegge og bygge sitt eget utekjøkken. Du står fritt til å velge og sette sammen funksjoner etter egne behov og ønsker.

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å sette sammen en pakke, er du alltid velkommen til å kontakte oss - våre utekjøkkeneksperter står klare til å hjelpe deg med å realisere utekjøkkendrømmen.


Denne pakken inkluderer:
• 3 Frittstående moduler
• 1 Frittstående grill

Spesifikasjoner for modulpakken:
• Frittstående modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskap Les mer
• Frittstående kullgrill Les mer
• Frittstående oppbevaringsskap Les mer
• Frittstående kjøleskap med oppbevaring Les mer

Mål
Total bredde på hele modulpakken: 330 cm
Dybde på moduler 58 cm (ikke inkludert håndtak)
Høyde fra bakke til benkeplate på moduler 90.5 cm (inkludert hjul)

Modulene kan plasseres i valgfri rekkefølge, og bildet er bare ment som inspirasjonskilde.


Flere produktbilder

 

Kundeservice

Man - Fre 09:00 - 17:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt