Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no
Skeldervik
Skeldervik

Bak Skeldervik ligger ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Kombinert med detaljerte komponenter og unike elementer er det duket for en komplett og naturnær matlagingsopplevelse utendørs. Skelderviks utekjøkken er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterkt, høylegert rustfritt stål fra svensk jernmalm. Med Skeldervik får du et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom fire årstider i mange år fremover.

 

Skeldervik - Skjærefjøl Valnøtt (50 x 30 cm)

Lang skjærefjøl i valnøtt - en fin, anvendelig og dekorativ detalj å ha på utekjøkkenet. Eksklusiv skjærefjøl i amerikansk kvalitetsvalnøtt med målene 50 x 30 cm. Fjølen har et bredt arbeidsområde og er praktisk til mange ting - perfekt for deg som liker å tilberede og servere maten på en lekker måte. Et luksuriøst og funksjonelt brett som kan brukes som anretningsbrett, skjærefjøl, serveringsfat eller bare ha fremme som et dekorativt element på bordet.

Les mer
 Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Arild

Arild - Et stilfullt, frittstående utekjøkken fra Skeldervik med skandinavisk rette linjer, som fører matlagingen utendørs nærmere. Utekjøkkenet har en solid og eksklusiv design med svart silkematt finish i rustfritt stål 304 SS, med rustfrie benkeplater og flotte detaljer i tre som gjør at det passer inn i alle miljøer. Arild omfatter en stor og praktfull kullgrill med rustfritt lokk og detaljert trehåndtak, en dyp oppvaskkum med kran, en frittstående hjørnemodul og en frittstående skuffemodul med god oppbevaringsplass. Til sammen gir dette en komplett kjøkkenopplevelse i hagen året rundt!

- Skandinavisk design
- Omfatter 4 produkter
- L-form
- Total bredde hele modulpakken: 160 x 310 cm

Les mer
 Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Lervik

Lervik - Effektfullt utekjøkken med fokus på detaljer og finesser. Et frittstående utekjøkken fra Skeldervik i tidløs og elegant utførelse med skandinaviske linjer i høylegert rustfritt stål 304 SS. Estetisk tiltalende ytre i mørke nyanser, med svart silkematt finish kombinert med stilrene benkeplater i rustfritt stål og flotte tredetaljer. Lervik skaper forutsetninger for et perfekt kjøkken utendørs, og omfatter en flott og robust kullgrill, en stor oppvaskkum med kran og en frittstående skuffemodul med stor oppbevaringsplass. Til sammen gir det alle forutsetninger for fantastisk matlaging utendørs.

- Skandinavisk design
- Inkludert: 3 produkter
- På linje
- Total bredde hele modulpakken: 350 cm

Les mer
 Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Torekov

Torekov - Et frittstående og stilrent utekjøkken med mange praktiske funksjoner som gir en matlagingsopplevelse i toppklasse. Eksklusiv design i mørke nyanser med svart silkematt finish i høylegert stål 304 SS og stilrene benkeplater i rustfritt stål. Torekov er et mindre vinkelkjøkken i skandinavisk luftig design med rette linjer som gjør at det passer inn i alle miljøer. Med denne pakken får du en stilfull og stor kullgrill, oppvaskkum med kran og en frittstående hjørnemodul som gir utekjøkkenet et unikt preg. Alt du trenger for å lage mat og nyte den under åpen himmel!

- Skandinavisk design
- Inkludert: 3 produkter
- I vinkel
- Total bredde hele modulpakken: 210 x 160 cm

Les mer
 Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Lerhamn

Unikt utekjøkken fra svenske Skeldervik med en eksklusiv og elegant design i rustfritt stål og svart silkematt finish. Lerhamn er en mindre utekjøkkenpakke med skandinavisk stilrene linjer i solid konstruksjon av høylegert rustfritt stål 304-SS. Med Lerhamn får du en flott og robust kullgrill med stort tilberedningsområde der du kan grille kjøtt, fisk, grønnsaker eller hva du enn måtte ønske. En dyp oppvaskkum med kran som er enkel å bruke til å skylle av matvarer eller rengjøre arbeidsflaten. Et frittstående utekjøkken med enestående funksjoner som gir deg en nær matlaging utendørs.

- Skandinavisk design
- Inkludert: 2 produkter
- På linje
- Total bredde hele modulpakken: 250 cm

Les mer
 Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Magnarp

Magnarp - Et eksklusivt og praktisk utekjøkken i stilren skandinavisk design i mørke toner og en lekker silkematt overflatebehandling i svart. Elegant utekjøkken med luftig design i solid konstruksjon av høylegert rustfritt stål 304 SS. Med dette utekjøkkenet får du en stor avlastningsflate og arbeidsbenk i rustfritt stål, samt en praktfull og solid kullgrill med et stort tilberedningsområde på 74,5 x 40 cm. Magnarp er utekjøkkenet som åpner alle sanser og frigjør fantastiske smaksopplevelser!

- Skandinavisk design
- Inkludert: 2 produkter
- På linje
- Total bredde hele modulpakken: 210 cm

Les mer
 Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Svanshall

Svanshall - Et utekjøkken i høy kvalitet med praktiske funksjoner som forenkler all matlaging utendørs. Et frittstående utekjøkken med stilrene, rette linjer i høylegert rustfritt stål 304 SS med elegant svart silkematt finish og rustfri benkeplate i skandinavisk design. Svanshall er en mindre utekjøkkenpakke utstyrt med praktiske finesser samtidig som du får et stort område å lage mat på. En stor oppvaskkum med kran og en dyp skuffemodul for oppbevaring av grillredskaper, skjærebrett eller lignende. Svanshall gjør alt enklere når du skal forberede middager ved siden av grillen.

- Skandinavisk design
- Inkludert: 2 produkter
- På linje
- Total bredde hele modulpakken: 200 cm

Les mer
 Skeldervik - Frittstående skuffemodul

Frittstående skuffemodul med enkeltskuff i eksklusiv silkematt svart utførelse. Skuffemodulen er preget av skandinaviske, stilrene linjer kombinert med høylegert rustfritt stål 304-SS. En praktisk modul med stor avlastningsflate og arbeidsbenk i rustfritt stål for alle festforberedelser ved grillen.

- Silkematt overflatebehandling i svart
- Eksklusiv design i rustfritt stål og med tredetaljer
- Stor arbeidsbenk
- Skandinavisk design
- God oppbevaringsplass


Les mer
 Skeldervik - Frittstående modul med vask

Skap et funksjonelt utekjøkken med rennende vann! Frittstående vaskmodul i høylegert rustfritt stål 304 SS for beste kvalitet. Effektfulle detaljer i krom som danner kontrast til den svarte silkematte overflatebehandlingen. Modulen har en solid konstruksjon og er fremstilt av slitesterke komponenter som er sammenføyd i en unik skandinavisk design. Modulen gir tilgang til rennende vann, noe som letter renhold av både arbeidsflater og hender ved all matlaging utendørs.

- Silkematt overflatebehandling i svart
- Eksklusiv design i rustfritt stål og med tredetaljer
- Svenskprodusert
- Skandinavisk design

Les mer
 Skeldervik - Frittstående hjørnemodul

Hjørnemodul i skandinavisk utførelse med stilrene rette linjer og funksjonell design av høy kvalitet. En smakfull sammensetning med nøye utvalgte komponenter av høylegert rustfritt stål 304 SS. Kombinert med den svarte silkematte overflaten har hjørnemodulen et eksklusivt og nedstrippet preg som passer inn i alle miljøer. Modulen er enkel å plassere på uteplassen og fungerer glimrende som mindre kjøkkenøy, avlastningsbord eller sidebord på utekjøkkenet.

- Skandinavisk design
- Luksuriøs design i rustfritt stål og med tredetaljer
- Svenskprodusert
- Silkematt overflatebehandling i svart


Les mer
 Skeldervik - Skjærefjøl Eik (80 x 40 cm)

Skjærefjøl eik - Stor skjærefjøl fremstilt av endetre fra tysk eik. Et funksjonelt element å ha på utekjøkkenet med fin design og høy kvalitet. En eksklusiv og robust skjærefjøl i eik med målene 80 x 40 cm, praktisk når du har behov for å hakke og skive kjøtt eller grønnsaker både før og under tilberedningen på kjøkkenet. Brettet har mange bruksområder og egner seg både som anretningsfat, skjærefjøl og serveringsbrett.

Les mer
 Kundeservice

Man-Fre 09:00 - 18:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt