Tilbehør utekjøkken - Myoutdoorkitchen.no

 


Her finner du alt tilbehør til våre utekjøkken, griller og moduler. Ved spørsmål, kontakt kundeservice så hjelper vi deg.


Skeldervik - Skjærefjøl Valnøtt (50 x 30 cm)

Lang skjærefjøl i valnøtt - en fin, anvendelig og dekorativ detalj å ha på utekjøkkenet. Eksklusiv skjærefjøl i amerikansk kvalitetsvalnøtt med målene 50 x 30 cm. Fjølen har et bredt arbeidsområde og er praktisk til mange ting - perfekt for deg som liker å tilberede og servere maten på en lekker måte. Et luksuriøst og funksjonelt brett som kan brukes som anretningsbrett, skjærefjøl, serveringsfat eller bare ha fremme som et dekorativt element på bordet.

Les mer
 Skeldervik - Ostebrett Valnøtt (50 x 20 cm)

Ostebrett - Valnøtt. En massiv anretningsfjøl i amerikansk kvalitetsvalnøtt med en flott stavlimt og livfull design. Stor skjærefjøl med målene 50 x 20 cm - perfekt til brød, oster og kjøttpålegg - du får et luksuriøst ostebrett å sette frem og servere direkte til gjestene. Brettet har mange bruksområder og egner seg både som anretningsfat, ostebrett, skjærefjøl eller en fin dekorasjon og detalj på kjøkkenet.

Les mer
 Steba - Power Steakgrill Devil's Heaven PSE 2600 XL

Med Power Steakgrill Devil’s Heaven fra Steba kan du grille og tilberede et perfekt kjøttstykke på rekordtid. Maskinen har et stort matlagingsområde og kan komme opp i temperaturer på mellom 400 og 850 grader. Med det elektriske steketermometeret er det enkelt å måle kjernetemperaturen på kjøttet som ligger på grillen, noe som gir en enkel tilberedningsprosess. Steakgrillen har en timer på opptil 99 minutter, 9 stillinger for risten og overopphetingsvern. Utsiden av grillen har en Cool-Touch-funksjon som hindrer at du brenner fingrene under matlagingen.

- Frittstående Steakgrill
- Cool-Touch-funksjon
- LCD-displaybelysning


Les mer
 Steba - Power Steakgrill Devil's Heaven PS M2000

Med Power Steakgrill Devil’s Heaven fra Steba kan du grille og tilberede et perfekt kjøttstykke på rekordtid. Denne kompakte, men romslige maskinen kan komme opp i temperaturer på mellom 400 og 850 grader, og tilbereder kjøttet på bare noen få minutter. Med det elektriske steketermometeret er det enkelt å måle kjernetemperaturen på kjøttet som ligger på grillen, noe som gir en enkel tilberedningsprosess. Steakgrillen har en timer på opptil 99 minutter, 9 stillinger for risten og overopphetingsvern. Utsiden av grillen har en Cool-Touch-funksjon som hindrer at du brenner fingrene under matlagingen.

- Frittstående Steakgrill
- Cool-Touch-funksjon
- LCD-displaybelysning


Les mer
 Skjærefjøl Eik (80 x 40 cm)

Skjærefjøl eik - Stor skjærefjøl fremstilt av endetre fra tysk eik. Et funksjonelt element å ha på utekjøkkenet med fin design og høy kvalitet. En eksklusiv og robust skjærefjøl i eik med målene 80 x 40 cm, praktisk når du har behov for å hakke og skive kjøtt eller grønnsaker både før og under tilberedningen på kjøkkenet. Brettet har mange bruksområder og egner seg både som anretningsfat, skjærefjøl og serveringsbrett.

Les mer
 Sens Olive - Pizzahjul

Pizzahjul med skarpt blad i rustfritt stål og håndtak i oliventre som gir godt grep når du skjærer opp den nystekte pizzaen. Pizzahjulet er 20 cm langt. Håndoppvask anbefales

- Pizzahjul 20 cm
- Skjær opp din hjemmelagde pizza i perfekte stykker
- Enkel å bruke

Les mer
 Skjærefjøl Mahogni og Valnøtt (50 x 30 cm)

Robust skjærefjøl med luksuriøs design i mahogni og valnøtt av høy kvalitet. Den glatte og stavlimte utførelsen gjør den enkel å holde ren og praktisk å bruke på kjøkkenet. En stor skjærefjøl i tre med målene 50 x 30 cm, som kan brukes på mange kreative, smakfulle områder på utekjøkkenet. Pen og dekorativ skjærefjøl, anretningsbrett eller serveringsbrett for både hakking, tranchering og anretning av kjøtt og grønnsaker for direkte servering.

Les mer
 Outset - Refill for rengjøringsbørste til grillrist (sett med 2)

Refill (sett med 2) for Outset rengjøringsbørste til grillrist. Stålputer som er enkle å skifte ut ved behov. For enklere og mer skånsom rengjøring av grillen. Best resultat oppnår du ved å væte stålputene med vann og skrubbe grillristen ren ved hjelp av dampen mens grillen fremdeles er varm. Lett og praktisk for en problemfri grillopplevelse på utekjøkkenet fra begynnelse til slutt!

- Refill for rengjøringsbørste til grillrist (2 stk.)
- For en helt problemfri grillopplevelse

Les mer
 Outset - Fleksible grillspyd (sett med 4)

Fleksible og ekstra lange grillspyd i rustfritt stål fra Outset, med plass til alt du kan tenkes å ville legge på grillen. Grill lekre skalldyr eller saftige kjøttstykker og sprø grønnsaker. Siden grillspydene er bøyelige, kan du utnytte tilberedningsområdet på grillen maksimalt, og det blir enklere å marinere hele spydet i en pose eller skål. Sørger for en hyggelig grillopplevelse som starter allerede før maten er lagt på grillen!

- Fleksible grillspyd - 4 stk.
- Praktisk tilbehør til grillen
- Utnytt grillområdet maksimalt

Les mer
 Outset - Paella pan 35 cm

By på spanske smaker i utekjøkkenet med paellapanne fra Outset! Denne rustfrie pannen har en diameter på cirka 35 cm, som er den perfekte størrelsen for å tilberede en familiepaella direkte på grillen. Siden pannen er så tynnbunnet, steker risen til paellaen jevnt og blir herlig gyllenbrun og sprø. Samle alle på uteplassen, og lag en skikkelig fiesta!

- Paellapanne i rustfritt stål
- Perfekt til matlaging for hele familien
- Kan brukes direkte på grillen

Les mer
 Outset - Røykeboks i rustfritt stål

Inviter til sommerens heteste grilling i utekjøkkenet med en røykeboks i rustfritt stål for oppbevaring av røykespon ved grilling. Gir maten på grillen den ekstra røyksmaken. Røykeboksen får tresponene til å gløde i stedet for å brenne. Passer til både kull- og gassgriller fra Myoutdoorkitchen.

- Røykeboks i rustfritt stål
- Gir maten på grillen ekstra røyksmak
- Passer til alle griller fra Myoutdoorkitchen

Les mer
 Outset - Grillbrett med lokk

Alt-i-ett grillbrett - perfekt for å få med seg alle råvarer ut til grillen. Med et praktisk siderom til krydder, sauser og redskaper. Mariner kjøttet direkte i brettet, og legg på lokket - enklere blir det ikke! Brettet har smarte riller til å holde grillspyd på plass, og er laget for å kunne bæres med én hånd. Fremstilt i slitesterk polypropen som tåler maskinoppvask. Kan suppleres med Outset flate grillspyd av typen "paddle skewer".

- Grillbrett med lokk
- Perfekt for å marinere kjøtt og samle alt grilltilbehør på samme sted
- Materiale: Slitesterk polypropen

Les mer
 Outset - Flate grillspyd «paddle skewers» (12 stk. med etui)

Grillspyd i rustfritt stål fra Outset, med plass til alt du kan tenkes å ville legge på grillen. Grill lekre skalldyr eller saftige kjøttstykker og sprø grønnsaker. Flate og padleåreformede grillspyd som sørger for at maten ligger stille og kan snus, slik at den tilberedes jevnt på begge sider. Suppler ditt Outset tilberedningsbrett til grillen.

- Grillspyd - 12 stk.
- Praktisk tilbehør til grillen
- Perfekt når du griller skalldyr, kjøtt og grønnsaker

Les mer
 Outset - Rengjøringsbørste til grillrist

Outset rengjøringsbørste til grillrist er utstyrt med stålputer og et stort, gripevennlig håndtak som gjør rengjøringen av grillen enklere og mer skånsom. Best resultat oppnår du ved å væte stålputene med vann og skrubbe grillristen ren ved hjelp av dampen mens grillen fremdeles er varm. Lett og praktisk for en problemfri grillopplevelse på utekjøkkenet fra begynnelse til slutt!

- Rengjøringsbørste i stål til grillrist
- Praktisk rengjøringsredskap til grillen
- For en helt problemfri grillopplevelse

Les mer
 Outset - Pizzaskjærer i mezzaluna-stil 33 x 7 cm

Det er enkelt å skjære perfekte stykker av din hjemmelagde pizza med en pizzaskjærer i mezzaluna-stil fra Outset. Håndtaket i valnøttre ligger behagelig i hånden når du skjærer med en gyngende bevegelse. En kniv i mezzaluna-stil er et praktisk tilbehør til utekjøkkenet, og egner seg like godt til å hakke urter og grønnsaker.

- Skjær det perfekte pizzastykket eller finhakk urter og grønnsaker
- Enkel og praktisk å bruke
- Mål: 37 x 7 cm

Les mer
 Outset - Rund grillpresse i støpejern

Grillpressen fra Outset er et praktisk redskap til utekjøkkenet, som bidrar til å redusere grilltiden og sørger for at maten blir jevnt tilberedt. Utstyrt med et lite, praktisk hull til å sette inn steketermometeret, slik at du kan holde øye med temperaturen uten å måtte løfte grillpressen mens du griller. Perfekt til å smashe burgere eller tilberede tynne kjøttstykker som har lett for å vri seg.

- Grillpresse i støpejern med trehåndtak
- Perfekt for tilberedning av smashburgere
- Tilberedningsområde: 20 cm

Les mer
 Outset - Heavy Turner stekespade (14 x 11 cm)

Stekespaden Outset Heavy Turner er en skikkelig tungvekter som passer ypperlig til å smashe burgere og snu større kjøttstykker når du griller. En stilren stekespade i slitesterkt akasietre og rustfritt stål med målene 14 x 11 cm, som forenkler matlagingen på utekjøkkenet.

- Stekespade i rustfritt stål og akasietre
- Perfekt til smashburgere og store kjøttstykker
- Praktisk redskap til grillen

Les mer
 DeliVita - Rund stekeplate i støpejern

Rund stekeplate som kan varmes opp i DeliVita Oven «Very Black» og deretter brukes til å steke, grille eller fritere valgfrie matvarer etter behov. Med DeliVita Round Cast Iron Dish får du en kraftig, robust og slitesterk stekeplate som holder meget bra på varmen i og utenfor ovnen, og gir mulighet til å lage mat på en annerledes måte. DeliVita Round Cast Iron Dish er håndlagd og produsert i Storbritannia, veier 1 kg og skal vaskes opp for hånd.

- Stekeplate i støpejern for steking og grilling.
- Gjør pizzaovnen komplett

Les mer
 DeliVita - Rektangulær stekeplate i støpejern

En rektangulær stekeplate som er håndlagd og egner seg ypperlig for steking og grilling på utekjøkkenet. Med denne stekeplaten kan du lage mat på en annerledes måte ved å varme opp platen i vår vedfyrte pizzaovn DeliVita Oven «Very Black» og deretter tilsette valgfrie matvarer for tilberedning. Stekeplaten er robust og holder veldig godt på varmen både i og utenfor pizzaovnen. DeliVita Rectangular Cast Iron Dish er produsert i Storbritannia, veier 1 kg og skal vaskes opp for hånd.

- Stekeplate i støpejern for steking og grilling.
- Det perfekte tilbehøret til en pizzaovn

Les mer
 DeliVita - Stålbørste

Hold grillen eller pizzaovnen i tipptopp stand med denne praktiske stålbørsten fra DeliVita. Det opplagte tilbehøret til pizzaovnen DeliVita Oven «Very Black».


- Stålbørste
- Praktisk rengjøringsredskap til grillen

Les mer
 Pallarès - Stekeplate i karbonstål 17 x 21 cm

Spanske Pallarès gir oss en rustikk stekeplate i karbonstål, som passer perfekt til griller fra Myoutdoorkitchen. Grill alt fra lekre skalldyr til saftige steker - og når grillsesongen er over, går det like bra å ta med stekeplaten inn og bruke den i stekeovnen eller på komfyren!

- Stekeplate til grillen, stekeovnen og komfyren
- Tilberedningsområde 17x21 cm
- Enkel og praktisk å bruke

Les mer
 Pallarès - Stekeplate i karbonstål 20x25 cm

Spanske Pallarès gir oss en rustikk stekeplate i karbonstål, som passer perfekt til griller fra Myoutdoorkitchen. Grill alt fra lekre skalldyr til saftige steker - og når grillsesongen er over, går det like bra å ta med stekeplaten inn og bruke den i stekeovnen eller på komfyren!

- Stekeplate til grillen, stekeovnen og komfyren
- Tilberedningsområde
- Enkel og praktisk å bruke

Les mer
 Pallarès - Stekeplate i karbonstål 25 x 34 cm

Spanske Pallarès gir oss en rustikk stekeplate i karbonstål, som passer perfekt til griller fra Myoutdoorkitchen. Grill alt fra lekre skalldyr til saftige steker - og når grillsesongen er over, går det like bra å ta med stekeplaten inn og bruke den i stekeovnen eller på komfyren!

- Stekeplate til grillen, stekeovnen og komfyren
- Tilberedningsområde 25 x 34 cm
- Enkel og praktisk å bruke

Les mer
 Pallarès - Stekeplate i karbonstål 26 x 30 cm

Spanske Pallarès gir oss en rustikk stekeplate i karbonstål, som passer perfekt til griller fra Myoutdoorkitchen. Grill alt fra lekre skalldyr til saftige steker - og når grillsesongen er over, går det like bra å ta med stekeplaten inn og bruke den i stekeovnen eller på komfyren!

- Stekeplate til grillen, stekeovnen og komfyren
- Tilberedningsområde 26 x 30 cm
- Enkel og praktisk å bruke

Les mer
 Kundeservice

Man-Fre 09:00 - 18:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt