Annet - Myoutdoorkitchen.no

Annet tilbehør til utekjøkken, grill og moduler som selges på myoutdoorkitchen.no finner du her.


Myoutdoorkitchen - Avtakbart sidebord med håndtak

Praktisk sidebord som kan slås opp og sammen, og brukes som et ekstra arbeidsområde ved grillen. Sidebordet er enkelt å feste på grillen og er avtakbart, og har også et solid stålhåndtak der du for eksempel kan henge grillredskaper eller et håndkle. Sidebordet selges enkeltvis og passer til Myoutdoorkitchens frittstående griller.

Läs mer
 


Pizzaspade 32 cm (Mahogni/Aluminium)

Nyttig redskap som gjør det enklere å lage pizza på grillen eller i pizzaovnen. En god pizzaspade gir utrolige gode resultater når du lager pizza og brød. Den er enkel å bruke og reduserer risikoen for at kantene blir brettet eller at pizzaen glir av når du løfter den over til et serveringsfat. Pizzaspaden er svenskprodusert i mahognifinér og utstyrt med en 50 mm bred kant av aluminium. Spaden har en glatt overgang mellom aluminiumkanten og fineren som gjør den enkel å skyve inn under pizzaen og videre inn i ovnen, på pizzastålet eller pizzasteinen.

- Nyttig redskap
- Svenskprodusert
- Mahogni og aluminium
- Perfekt vid tilberedning av pizza og brød

Les mer
 


Lærforkle - Cognacfarget/Brunt

Et lekkert forkle gjør at du ser ut som en proff når du lager mat, samtidig som du beskytter klærne mot sprut og søl. Forkleet er håndlaget i Nederland og fremstilt i 100 % italiensk bøffellær, har en stilren og funksjonell design med en lekker cognacfarget bruntone. Et fleksibelt lærforkle med justerbare remmer i nakke og midje som gir en behagelig og smidig passform. Har også en praktisk rem foran å henge et håndkle i, slik at du kan tørke av hendene under matlagingen.

- Håndprodusert
- 100 % italiensk bøffellær
- Beskytter klærne
- Avtørkingsbart

Les mer
 


Grytelapper 2-pakning - lær (Cognac/brun)

Eksklusive grytelapper i en lekker cognacfarget bruntone. Slitesterke grytelapper av høy kvalitet i håndlaget utførelse, fremstilt i 100 % italiensk bøffellær. Grytelappene er enkle å tørke av med en fuktig klut. Hver grytelapp har dessuten en opphengsløkke og blir en både flott og praktisk detalj å ha innen rekkevidde og synsvidde på utekjøkkenet. Grytelappene selges i 2-pakning.

- Laget for hånd
- 100 % italiensk bøffellær
- Avtørkingsbare

Les mer
 


Skjærefjøl Eik (80 x 40 cm)

Skjærefjøl eik - Stor skjærefjøl fremstilt av endetre fra tysk eik. Et funksjonelt element å ha på utekjøkkenet med fin design og høy kvalitet. En eksklusiv og robust skjærefjøl i eik med målene 80 x 40 cm, praktisk når du har behov for å hakke og skive kjøtt eller grønnsaker både før og under tilberedningen på kjøkkenet. Brettet har mange bruksområder og egner seg både som anretningsfat, skjærefjøl og serveringsbrett.

Les mer
 Skjærefjøl Mahogni og Valnøtt (50 x 30 cm)

Robust skjærefjøl med luksuriøs design i mahogni og valnøtt av høy kvalitet. Den glatte og stavlimte utførelsen gjør den enkel å holde ren og praktisk å bruke på kjøkkenet. En stor skjærefjøl i tre med målene 50 x 30 cm, som kan brukes på mange kreative, smakfulle områder på utekjøkkenet. Pen og dekorativ skjærefjøl, anretningsbrett eller serveringsbrett for både hakking, tranchering og anretning av kjøtt og grønnsaker for direkte servering.

Les mer
 Skeldervik - Pizzastål

Med et pizzastål kan du nyte en perfekt hjemmelaget pizza på bare noen få minutter. Pizzastålet er enkelt å bruke, plasseres på en rist direkte på grillen eller i en vanlig stekeovn. Pizzastålets gode varmeledende egenskaper gjør det mulig å gjenskape forholdene som oppnås i en vedfyrt pizzaovn på 400 grader. Rask steking som gjør at du kan tilberede og bake alt fra pizza, brød, desserter og andre bakverk med fantastisk resultat i restaurantklasse!

- Pizzastål & stekebord til grillen
- Enkelt å bruke
- Holder varmen - stek flere pizzaer etter hverandre

Les mer
 


Grillverktøy - 4 deler

Eksklusivt grillsett i 4 deler. Praktiske grillverktøy i rustfri utførelse med kraftige håndtak i tre. Dette verktøysettet i 4 deler inneholder grillklype, gaffel, spade og stålbørste. Fine grilltilbehør kan man ikke få for mye av, og dette er dessuten en perfekt gave til grillmesteren!

Les mer
 


Eksklusivt grillsett - forkle, grytelapper, grillverktøy (3-deler)

Sett et luksuriøst preg på matlagingen utendørs med lekre og praktiske grilltilbehør. Med dette kjøkkensettet vil du se ut som en proff ved grillen. Eksklusivt kjøkkensett for bruk gjennom hele grillopplevelsen på utekjøkkenet. Pakken inneholder et slitesterkt forkle og matchende grytelapper i 100 % italiensk bøffelskinn. I tillegg kommer smarte og anvendelige grillverktøy som grillklype, grillgaffel, grillspade og stålbørste. Lekre detaljer å ha synlige og lett tilgjengelige ved grillen. Perfekt gave til grillmesteren! n!

Les mer
 Skjærefjøl Valnøtt (50 x 30 cm)

Lang skjærefjøl i valnøtt - en fin, anvendelig og dekorativ detalj å ha på utekjøkkenet. Eksklusiv skjærefjøl i amerikansk kvalitetsvalnøtt med målene 50 x 30 cm. Fjølen har et bredt arbeidsområde og er praktisk til mange ting - perfekt for deg som liker å tilberede og servere maten på en lekker måte. Et luksuriøst og funksjonelt brett som kan brukes som anretningsbrett, skjærefjøl, serveringsfat eller bare ha fremme som et dekorativt element på bordet.

Les mer
 Ostebrett Valnøtt (50 x 20 cm)

Ostebrett - Valnøtt. En massiv anretningsfjøl i amerikansk kvalitetsvalnøtt med en flott stavlimt og livfull design. Stor skjærefjøl med målene 50 x 20 cm - perfekt til brød, oster og kjøttpålegg - du får et luksuriøst ostebrett å sette frem og servere direkte til gjestene. Brettet har mange bruksområder og egner seg både som anretningsfat, ostebrett, skjærefjøl eller en fin dekorasjon og detalj på utekjøkkenet.

Les mer
 Soundcast VG5 Bluetooth-høyttaler

Soundcast VG5 er en kraftig høyttaler med 360° spredning av lyden, i et praktisk format som er lett å bære med seg. Modellen er sprut- og støtsikker, noe som gjør den ypperlig egnet i for eksempel bassengområder, på hytta eller i skateparken.

Les mer
 


Steel - Grillokk for rangetop 70 cm

Italienska Steel ger oss ett robust grillock som passar till rangetop 70 cm. Grillocket är i 100% rostfritt stål och kommer med termometer på framsidan av locket. Mycket slitstarkt med dubbla väggar!

- Slitesterk kvalitet
- 100% rustfritt stål

Les mer
 Steel – Grillokk for rangetop 90 cm

Italienske Steel presenterer et robust grillokk som passer til rangetop 90 cm. Grillokket er i 100% rustfritt stål og kommer med termometer på forsiden av lokket. Svært slitesterkt med doble vegger!

- Slitstark kvalitet
- 100% rostfritt stål

Les mer
 KUNDSERVICE

Man - Fre 09.00-17.00

Tegn ditt eget utekjøkken