Annet - Myoutdoorkitchen.no

Annet tilbehør til utekjøkken, grill og moduler som selges på myoutdoorkitchen.no finner du her.


Skeldervik - Pizzastål

Med et pizzastål kan du nyte en perfekt hjemmelaget pizza på bare noen få minutter. Pizzastålet er enkelt å bruke, plasseres på en rist direkte på grillen eller i en vanlig stekeovn. Pizzastålets gode varmeledende egenskaper gjør det mulig å gjenskape forholdene som oppnås i en vedfyrt pizzaovn på 400 grader. Rask steking som gjør at du kan tilberede og bake alt fra pizza, brød, desserter og andre bakverk med fantastisk resultat i restaurantklasse!

- Pizzastål & stekebord til grillen
- Enkelt å bruke
- Holder varmen - stek flere pizzaer etter hverandre

Les mer
 


Skjærefjøl Valnøtt (50 x 30 cm)

Lang skjærefjøl i valnøtt - en fin, anvendelig og dekorativ detalj å ha på utekjøkkenet. Eksklusiv skjærefjøl i amerikansk kvalitetsvalnøtt med målene 50 x 30 cm. Fjølen har et bredt arbeidsområde og er praktisk til mange ting - perfekt for deg som liker å tilberede og servere maten på en lekker måte. Et luksuriøst og funksjonelt brett som kan brukes som anretningsbrett, skjærefjøl, serveringsfat eller bare ha fremme som et dekorativt element på bordet.

Les mer
 Skjærefjøl Eik (80 x 40 cm)

Skjærefjøl eik - Stor skjærefjøl fremstilt av endetre fra tysk eik. Et funksjonelt element å ha på utekjøkkenet med fin design og høy kvalitet. En eksklusiv og robust skjærefjøl i eik med målene 80 x 40 cm, praktisk når du har behov for å hakke og skive kjøtt eller grønnsaker både før og under tilberedningen på kjøkkenet. Brettet har mange bruksområder og egner seg både som anretningsfat, skjærefjøl og serveringsbrett.

Les mer
 Ostebrett Valnøtt (50 x 20 cm)

Ostebrett - Valnøtt. En massiv anretningsfjøl i amerikansk kvalitetsvalnøtt med en flott stavlimt og livfull design. Stor skjærefjøl med målene 50 x 20 cm - perfekt til brød, oster og kjøttpålegg - du får et luksuriøst ostebrett å sette frem og servere direkte til gjestene. Brettet har mange bruksområder og egner seg både som anretningsfat, ostebrett, skjærefjøl eller en fin dekorasjon og detalj på utekjøkkenet.

Les mer
 Skjærefjøl Mahogni og Valnøtt (50 x 30 cm)

Robust skjærefjøl med luksuriøs design i mahogni og valnøtt av høy kvalitet. Den glatte og stavlimte utførelsen gjør den enkel å holde ren og praktisk å bruke på kjøkkenet. En stor skjærefjøl i tre med målene 50 x 30 cm, som kan brukes på mange kreative, smakfulle områder på utekjøkkenet. Pen og dekorativ skjærefjøl, anretningsbrett eller serveringsbrett for både hakking, tranchering og anretning av kjøtt og grønnsaker for direkte servering.

Les mer
 Soundcast VG5 Bluetooth-høyttaler

Soundcast VG5 er en kraftig høyttaler med 360° spredning av lyden, i et praktisk format som er lett å bære med seg. Modellen er sprut- og støtsikker, noe som gjør den ypperlig egnet i for eksempel bassengområder, på hytta eller i skateparken.

Les mer
 


Steel - Grillokk for rangetop 70 cm

Italienska Steel ger oss ett robust grillock som passar till rangetop 70 cm. Grillocket är i 100% rostfritt stål och kommer med termometer på framsidan av locket. Mycket slitstarkt med dubbla väggar!

- Slitesterk kvalitet
- 100% rustfritt stål

Les mer
 Steel – Grillokk for rangetop 90 cm

Italienske Steel presenterer et robust grillokk som passer til rangetop 90 cm. Grillokket er i 100% rustfritt stål og kommer med termometer på forsiden av lokket. Svært slitesterkt med doble vegger!

- Slitstark kvalitet
- 100% rostfritt stål

Les mer
 KUNDSERVICE

Man - Fre 09.00-17.00

Tegn ditt eget utekjøkken