Annet - Myoutdoorkitchen.no

Annet tilbehør til utekjøkken, grill og moduler som selges på myoutdoorkitchen.no finner du her.


Decosteel - Decopolish 75 ML

Decopolish polerpasta fjerner skånsomt oksidbelegg og gjenstridig smuss og belegg på den rustfrie overflaten. Brukes minst én gang i uken for en skinnende ren overflate.

- Polerpasta
- Volum: 75 ml

Les mer
 Pallarès - Stekeplate i karbonstål 32 x 42 cm

Spanske Pallarès gir oss en rustikk stekeplate i karbonstål, som passer perfekt til griller fra Myoutdoorkitchen. Grill alt fra lekre skalldyr til saftige steker - og når grillsesongen er over, går det like bra å ta med stekeplaten inn og bruke den i stekeovnen eller på komfyren!

- Stekeplate til grillen, stekeovnen og komfyren
- Tilberedningsområde 32 x 42 cm
- Enkel og praktisk å bruke

Les mer
 Skeldervik - Skjærefjøl Valnøtt (50 x 30 cm)

Lang skjærefjøl i valnøtt - en fin, anvendelig og dekorativ detalj å ha på utekjøkkenet. Eksklusiv skjærefjøl i amerikansk kvalitetsvalnøtt med målene 50 x 30 cm. Fjølen har et bredt arbeidsområde og er praktisk til mange ting - perfekt for deg som liker å tilberede og servere maten på en lekker måte. Et luksuriøst og funksjonelt brett som kan brukes som anretningsbrett, skjærefjøl, serveringsfat eller bare ha fremme som et dekorativt element på bordet.

Les mer
 Skeldervik - Ostebrett Valnøtt (50 x 20 cm)

Ostebrett - Valnøtt. En massiv anretningsfjøl i amerikansk kvalitetsvalnøtt med en flott stavlimt og livfull design. Stor skjærefjøl med målene 50 x 20 cm - perfekt til brød, oster og kjøttpålegg - du får et luksuriøst ostebrett å sette frem og servere direkte til gjestene. Brettet har mange bruksområder og egner seg både som anretningsfat, ostebrett, skjærefjøl eller en fin dekorasjon og detalj på kjøkkenet.

Les mer
 Steba - Power Steakgrill Devil's Heaven PSE 2600 XL

Med Power Steakgrill Devil’s Heaven fra Steba kan du grille og tilberede et perfekt kjøttstykke på rekordtid. Maskinen har et stort matlagingsområde og kan komme opp i temperaturer på mellom 400 og 850 grader. Med det elektriske steketermometeret er det enkelt å måle kjernetemperaturen på kjøttet som ligger på grillen, noe som gir en enkel tilberedningsprosess. Steakgrillen har en timer på opptil 99 minutter, 9 stillinger for risten og overopphetingsvern. Utsiden av grillen har en Cool-Touch-funksjon som hindrer at du brenner fingrene under matlagingen.

- Frittstående Steakgrill
- Cool-Touch-funksjon
- LCD-displaybelysning


Les mer
 Steba - Power Steakgrill Devil's Heaven PS M2000

Med Power Steakgrill Devil’s Heaven fra Steba kan du grille og tilberede et perfekt kjøttstykke på rekordtid. Denne kompakte, men romslige maskinen kan komme opp i temperaturer på mellom 400 og 850 grader, og tilbereder kjøttet på bare noen få minutter. Med det elektriske steketermometeret er det enkelt å måle kjernetemperaturen på kjøttet som ligger på grillen, noe som gir en enkel tilberedningsprosess. Steakgrillen har en timer på opptil 99 minutter, 9 stillinger for risten og overopphetingsvern. Utsiden av grillen har en Cool-Touch-funksjon som hindrer at du brenner fingrene under matlagingen.

- Frittstående Steakgrill
- Cool-Touch-funksjon
- LCD-displaybelysning


Les mer
 Skjærefjøl Eik (80 x 40 cm)

Skjærefjøl eik - Stor skjærefjøl fremstilt av endetre fra tysk eik. Et funksjonelt element å ha på utekjøkkenet med fin design og høy kvalitet. En eksklusiv og robust skjærefjøl i eik med målene 80 x 40 cm, praktisk når du har behov for å hakke og skive kjøtt eller grønnsaker både før og under tilberedningen på kjøkkenet. Brettet har mange bruksområder og egner seg både som anretningsfat, skjærefjøl og serveringsbrett.

Les mer
 Skjærefjøl Mahogni og Valnøtt (50 x 30 cm)

Robust skjærefjøl med luksuriøs design i mahogni og valnøtt av høy kvalitet. Den glatte og stavlimte utførelsen gjør den enkel å holde ren og praktisk å bruke på kjøkkenet. En stor skjærefjøl i tre med målene 50 x 30 cm, som kan brukes på mange kreative, smakfulle områder på utekjøkkenet. Pen og dekorativ skjærefjøl, anretningsbrett eller serveringsbrett for både hakking, tranchering og anretning av kjøtt og grønnsaker for direkte servering.

Les mer
 Skeldervik - Pizzaspade 32 cm

Stek pizza som en profesjonell! Med en pizzaspade som tilbehør til utekjøkkenet skyver du enkelt pizzaen på og av grillen eller inn og ut av pizzaovnen. En god pizzaspade gir utrolig gode resultater når du lager pizza og brød. Den er enkel å bruke og reduserer risikoen for at kantene blir brettet eller at pizzaen glir av når du løfter den over til pizzastålet, pizzasteinen eller et serveringsfat.

- Pizzaspade 32 cm
- Enkel å bruke
- Perfekt vid tilberedning av pizza og brød

Les mer
 Skeldervik - Pizzastål

Med et pizzastål kan du nyte en perfekt hjemmelaget pizza på bare noen få minutter. Pizzastålet er enkelt å bruke, plasseres på en rist direkte på grillen eller i en vanlig stekeovn. Pizzastålets gode varmeledende egenskaper gjør det mulig å gjenskape forholdene som oppnås i en vedfyrt pizzaovn på 400 grader. Rask steking som gjør at du kan tilberede og bake alt fra pizza, brød, desserter og andre bakverk med fantastisk resultat i restaurantklasse!

- Pizzastål & stekebord til grillen
- Enkelt å bruke
- Holder varmen - stek flere pizzaer etter hverandre

Les mer
 


Myoutdoorkitchen - Støpejernplate til frittstående gass- og kullgriller 450x300mm

Stekeplate i støpejern som passer til gass- og kullgriller fra Myoutdoorkitchen. Stekeplaten er veldig enkel å legge på og ta av fra grillen. Siden støpejernplaten er vendbar, er det helt opp til deg om du vil tilberede maten på den slette eller riflede overflaten. Støpejernplaten har et tilberedningsområde på 450x300 mm, noe som gir mulighet for flere måter å lage mat på – slik at det blir enkelt å grille som en profesjonell!

- Stekeplate i støpejern
- Tilberedningsområde: 450x300
- Lag alt fra smashburgere til sprø grønnsaker

Les mer
 Outset - Refill for rengjøringsbørste til grillrist (sett med 2)

Refill (sett med 2) for Outset rengjøringsbørste til grillrist. Stålputer som er enkle å skifte ut ved behov. For enklere og mer skånsom rengjøring av grillen. Best resultat oppnår du ved å væte stålputene med vann og skrubbe grillristen ren ved hjelp av dampen mens grillen fremdeles er varm. Lett og praktisk for en problemfri grillopplevelse på utekjøkkenet fra begynnelse til slutt!

- Refill for rengjøringsbørste til grillrist (2 stk.)
- For en helt problemfri grillopplevelse

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Avtakbart sidebord med håndtak

Praktisk sidebord som kan slås opp og sammen, og brukes som et ekstra arbeidsområde ved grillen. Sidebordet er enkelt å feste på grillen og er avtakbart, og har også et solid stålhåndtak der du for eksempel kan henge grillredskaper eller et håndkle. Sidebordet selges enkeltvis og passer til Myoutdoorkitchens frittstående griller.

Läs mer
 


Gassregulator til gassbeholdere

Gassregulator til gassbeholdere. Leveres med 1 meter slange og 2 slangeklemmer. Regulatoren er EN-godkjent.

- Til våre gassgriller
- EN-godkjent

Les mer
 Outset - Heavy Turner stekespade (14 x 11 cm)

Stekespaden Outset Heavy Turner er en skikkelig tungvekter som passer ypperlig til å smashe burgere og snu større kjøttstykker når du griller. En stilren stekespade i slitesterkt akasietre og rustfritt stål med målene 14 x 11 cm, som forenkler matlagingen på utekjøkkenet.

- Stekespade i rustfritt stål og akasietre
- Perfekt til smashburgere og store kjøttstykker
- Praktisk redskap til grillen

Les mer
 Outset - Rund grillpresse i støpejern

Grillpressen fra Outset er et praktisk redskap til utekjøkkenet, som bidrar til å redusere grilltiden og sørger for at maten blir jevnt tilberedt. Utstyrt med et lite, praktisk hull til å sette inn steketermometeret, slik at du kan holde øye med temperaturen uten å måtte løfte grillpressen mens du griller. Perfekt til å smashe burgere eller tilberede tynne kjøttstykker som har lett for å vri seg.

- Grillpresse i støpejern med trehåndtak
- Perfekt for tilberedning av smashburgere
- Tilberedningsområde: 20 cm

Les mer
 DeliVita - Rund stekeplate i støpejern

Rund stekeplate som kan varmes opp i DeliVita Oven «Very Black» og deretter brukes til å steke, grille eller fritere valgfrie matvarer etter behov. Med DeliVita Round Cast Iron Dish får du en kraftig, robust og slitesterk stekeplate som holder meget bra på varmen i og utenfor ovnen, og gir mulighet til å lage mat på en annerledes måte. DeliVita Round Cast Iron Dish er håndlagd og produsert i Storbritannia, veier 1 kg og skal vaskes opp for hånd.

- Stekeplate i støpejern for steking og grilling.
- Gjør pizzaovnen komplett

Les mer
 DeliVita - Rektangulær stekeplate i støpejern

En rektangulær stekeplate som er håndlagd og egner seg ypperlig for steking og grilling på utekjøkkenet. Med denne stekeplaten kan du lage mat på en annerledes måte ved å varme opp platen i vår vedfyrte pizzaovn DeliVita Oven «Very Black» og deretter tilsette valgfrie matvarer for tilberedning. Stekeplaten er robust og holder veldig godt på varmen både i og utenfor pizzaovnen. DeliVita Rectangular Cast Iron Dish er produsert i Storbritannia, veier 1 kg og skal vaskes opp for hånd.

- Stekeplate i støpejern for steking og grilling.
- Det perfekte tilbehøret til en pizzaovn

Les mer
 DeliVita - Stålbørste

Hold grillen eller pizzaovnen i tipptopp stand med denne praktiske stålbørsten fra DeliVita. Det opplagte tilbehøret til pizzaovnen DeliVita Oven «Very Black».


- Stålbørste
- Praktisk rengjøringsredskap til grillen

Les mer
 Outset - Fleksible grillspyd (sett med 4)

Fleksible og ekstra lange grillspyd i rustfritt stål fra Outset, med plass til alt du kan tenkes å ville legge på grillen. Grill lekre skalldyr eller saftige kjøttstykker og sprø grønnsaker. Siden grillspydene er bøyelige, kan du utnytte tilberedningsområdet på grillen maksimalt, og det blir enklere å marinere hele spydet i en pose eller skål. Sørger for en hyggelig grillopplevelse som starter allerede før maten er lagt på grillen!

- Fleksible grillspyd - 4 stk.
- Praktisk tilbehør til grillen
- Utnytt grillområdet maksimalt

Les mer
 Outset - Pizzaskjærer i mezzaluna-stil 33 x 7 cm

Det er enkelt å skjære perfekte stykker av din hjemmelagde pizza med en pizzaskjærer i mezzaluna-stil fra Outset. Håndtaket i valnøttre ligger behagelig i hånden når du skjærer med en gyngende bevegelse. En kniv i mezzaluna-stil er et praktisk tilbehør til utekjøkkenet, og egner seg like godt til å hakke urter og grønnsaker.

- Skjær det perfekte pizzastykket eller finhakk urter og grønnsaker
- Enkel og praktisk å bruke
- Mål: 37 x 7 cm

Les mer
 Sens Olive - Pizzahjul

Pizzahjul med skarpt blad i rustfritt stål og håndtak i oliventre som gir godt grep når du skjærer opp den nystekte pizzaen. Pizzahjulet er 20 cm langt. Håndoppvask anbefales

- Pizzahjul 20 cm
- Skjær opp din hjemmelagde pizza i perfekte stykker
- Enkel å bruke

Les mer
 Outset - Rengjøringsbørste til grillrist

Outset rengjøringsbørste til grillrist er utstyrt med stålputer og et stort, gripevennlig håndtak som gjør rengjøringen av grillen enklere og mer skånsom. Best resultat oppnår du ved å væte stålputene med vann og skrubbe grillristen ren ved hjelp av dampen mens grillen fremdeles er varm. Lett og praktisk for en problemfri grillopplevelse på utekjøkkenet fra begynnelse til slutt!

- Rengjøringsbørste i stål til grillrist
- Praktisk rengjøringsredskap til grillen
- For en helt problemfri grillopplevelse

Les mer
 Outset - Flate grillspyd «paddle skewers» (12 stk. med etui)

Grillspyd i rustfritt stål fra Outset, med plass til alt du kan tenkes å ville legge på grillen. Grill lekre skalldyr eller saftige kjøttstykker og sprø grønnsaker. Flate og padleåreformede grillspyd som sørger for at maten ligger stille og kan snus, slik at den tilberedes jevnt på begge sider. Suppler ditt Outset tilberedningsbrett til grillen.

- Grillspyd - 12 stk.
- Praktisk tilbehør til grillen
- Perfekt når du griller skalldyr, kjøtt og grønnsaker

Les mer
 Outset - Grillbrett med lokk

Alt-i-ett grillbrett - perfekt for å få med seg alle råvarer ut til grillen. Med et praktisk siderom til krydder, sauser og redskaper. Mariner kjøttet direkte i brettet, og legg på lokket - enklere blir det ikke! Brettet har smarte riller til å holde grillspyd på plass, og er laget for å kunne bæres med én hånd. Fremstilt i slitesterk polypropen som tåler maskinoppvask. Kan suppleres med Outset flate grillspyd av typen "paddle skewer".

- Grillbrett med lokk
- Perfekt for å marinere kjøtt og samle alt grilltilbehør på samme sted
- Materiale: Slitesterk polypropen

Les mer
 Outset - Røykeboks i rustfritt stål

Inviter til sommerens heteste grilling i utekjøkkenet med en røykeboks i rustfritt stål for oppbevaring av røykespon ved grilling. Gir maten på grillen den ekstra røyksmaken. Røykeboksen får tresponene til å gløde i stedet for å brenne. Passer til både kull- og gassgriller fra Myoutdoorkitchen.

- Røykeboks i rustfritt stål
- Gir maten på grillen ekstra røyksmak
- Passer til alle griller fra Myoutdoorkitchen

Les mer
 Outset - Paella pan 35 cm

By på spanske smaker i utekjøkkenet med paellapanne fra Outset! Denne rustfrie pannen har en diameter på cirka 35 cm, som er den perfekte størrelsen for å tilberede en familiepaella direkte på grillen. Siden pannen er så tynnbunnet, steker risen til paellaen jevnt og blir herlig gyllenbrun og sprø. Samle alle på uteplassen, og lag en skikkelig fiesta!

- Paellapanne i rustfritt stål
- Perfekt til matlaging for hele familien
- Kan brukes direkte på grillen

Les mer
 Lærforkle - Cognacfarget/Brunt

Et lekkert forkle gjør at du ser ut som en proff når du lager mat, samtidig som du beskytter klærne mot sprut og søl. Forkleet er håndlaget i Nederland og fremstilt i 100 % italiensk bøffellær, har en stilren og funksjonell design med en lekker cognacfarget bruntone. Et fleksibelt lærforkle med justerbare remmer i nakke og midje som gir en behagelig og smidig passform. Har også en praktisk rem foran å henge et håndkle i, slik at du kan tørke av hendene under matlagingen.

- Håndprodusert
- 100 % italiensk bøffellær
- Beskytter klærne
- Avtørkingsbart

Les mer
 


Grytelapper 2-pakning - lær (Cognac/brun)

Eksklusive grytelapper i en lekker cognacfarget bruntone. Slitesterke grytelapper av høy kvalitet i håndlaget utførelse, fremstilt i 100 % italiensk bøffellær. Grytelappene er enkle å tørke av med en fuktig klut. Hver grytelapp har dessuten en opphengsløkke og blir en både flott og praktisk detalj å ha innen rekkevidde og synsvidde på utekjøkkenet. Grytelappene selges i 2-pakning.

- Laget for hånd
- 100 % italiensk bøffellær
- Avtørkingsbare

Les mer
 


Eksklusivt grillsett - forkle, grytelapper, grillverktøy (3-deler)

Sett et luksuriøst preg på matlagingen utendørs med lekre og praktiske grilltilbehør. Med dette kjøkkensettet vil du se ut som en proff ved grillen. Eksklusivt kjøkkensett for bruk gjennom hele grillopplevelsen på utekjøkkenet. Pakken inneholder et slitesterkt forkle og matchende grytelapper i 100 % italiensk bøffelskinn. I tillegg kommer smarte og anvendelige grillverktøy som grillklype, grillgaffel, grillspade og stålbørste. Lekre detaljer å ha synlige og lett tilgjengelige ved grillen. Perfekt gave til grillmesteren! n!

Les mer
 Grillverktøy - 4 deler

Eksklusivt grillsett i 4 deler. Praktiske grillverktøy i rustfri utførelse med kraftige håndtak i tre. Dette verktøysettet i 4 deler inneholder grillklype, gaffel, spade og stålbørste. Fine grilltilbehør kan man ikke få for mye av, og dette er dessuten en perfekt gave til grillmesteren!

Les mer
 


Pallarès - Stekeplate i karbonstål 17 x 21 cm

Spanske Pallarès gir oss en rustikk stekeplate i karbonstål, som passer perfekt til griller fra Myoutdoorkitchen. Grill alt fra lekre skalldyr til saftige steker - og når grillsesongen er over, går det like bra å ta med stekeplaten inn og bruke den i stekeovnen eller på komfyren!

- Stekeplate til grillen, stekeovnen og komfyren
- Tilberedningsområde 17x21 cm
- Enkel og praktisk å bruke

Les mer
 Pallarès - Stekeplate i karbonstål 20x25 cm

Spanske Pallarès gir oss en rustikk stekeplate i karbonstål, som passer perfekt til griller fra Myoutdoorkitchen. Grill alt fra lekre skalldyr til saftige steker - og når grillsesongen er over, går det like bra å ta med stekeplaten inn og bruke den i stekeovnen eller på komfyren!

- Stekeplate til grillen, stekeovnen og komfyren
- Tilberedningsområde
- Enkel og praktisk å bruke

Les mer
 Pallarès - Stekeplate i karbonstål 25 x 34 cm

Spanske Pallarès gir oss en rustikk stekeplate i karbonstål, som passer perfekt til griller fra Myoutdoorkitchen. Grill alt fra lekre skalldyr til saftige steker - og når grillsesongen er over, går det like bra å ta med stekeplaten inn og bruke den i stekeovnen eller på komfyren!

- Stekeplate til grillen, stekeovnen og komfyren
- Tilberedningsområde 25 x 34 cm
- Enkel og praktisk å bruke

Les mer
 Pallarès - Stekeplate i karbonstål 26 x 30 cm

Spanske Pallarès gir oss en rustikk stekeplate i karbonstål, som passer perfekt til griller fra Myoutdoorkitchen. Grill alt fra lekre skalldyr til saftige steker - og når grillsesongen er over, går det like bra å ta med stekeplaten inn og bruke den i stekeovnen eller på komfyren!

- Stekeplate til grillen, stekeovnen og komfyren
- Tilberedningsområde 26 x 30 cm
- Enkel og praktisk å bruke

Les mer
 Soundcast VG5 Bluetooth-høyttaler

Soundcast VG5 er en kraftig høyttaler med 360° spredning av lyden, i et praktisk format som er lett å bære med seg. Modellen er sprut- og støtsikker, noe som gjør den ypperlig egnet i for eksempel bassengområder, på hytta eller i skateparken.

Les mer
 


Steel - Grillokk for rangetop 70 cm

Italienska Steel ger oss ett robust grillock som passar till rangetop 70 cm. Grillocket är i 100% rostfritt stål och kommer med termometer på framsidan av locket. Mycket slitstarkt med dubbla väggar!

- Slitesterk kvalitet
- 100% rustfritt stål

Les mer
 Steel – Grillokk for rangetop 90 cm

Italienske Steel presenterer et robust grillokk som passer til rangetop 90 cm. Grillokket er i 100% rustfritt stål og kommer med termometer på forsiden av lokket. Svært slitesterkt med doble vegger!

- Slitstark kvalitet
- 100% rostfritt stål

Les mer
 Kundeservice

Man-Fre 09:00 - 17:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt