Bartilbehør - Myoutdoorkitchen.no

Det er detaljene som skaper helheten i et kjøkken. Kompletter utekjøkkenet ditt med heftige detaljer, som en Cocktail Pro eller en Cut & Clean Combo. Vårt bartilbehør kommer i det beste materialet – rustfritt stål 304 SS, og gir deg et komplett utekjøkken.Myoutdoorkitchen - Built-in - Innbyggbar isbeholder 60 cm

Unn deg en isbeholder til utekjøkkenet og la varme drikkevarer bli en saga blott. Denne innbyggbare isbøtten har et moderne utseende, er stor og fremstilt i stilig rustfritt stål. Et robust lokk med håndtak i solid konstruksjon av stål 304 SS og med doble isolerende lag som gjør at kulden holder seg lengre. Server gjestene enkelt direkte fra utekjøkkenet.

- Eksklusiv design i rustfritt
- Rustfritt stål - 304 SS
- Innbyggbar isbeholder

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar vannkran med cocktailstasjon

Server gjestene dine avkjølte, velsmakende drinker og la utekjøkkenet stå i sentrum for alle sommerfestlighetene i hagen. Skap den perfekte barfølelsen med egen cocktailstasjon utendørs. En rustfri cocktailstasjon for innbygging i utekjøkkenet, med eksklusive detaljer og tilbehør. Med alt du trenger som blant annet iskjøler, vask med både varmt og kaldt vann, såpepumpe, skjærebrett og papirkurv.

- Eksklusiv detaljer utendørs
- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Server drinker direkte fra utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar isbeholder 70 cm

En isbeholder på utekjøkkenet, og du trenger aldri mer å bekymre deg for varme drikkevarer. Innbyggbar isbøtte med eksklusive detaljer og rustfri utførelse. Et robust lokk med håndtak i solid konstruksjon av stål 304 SS og med doble isolerende lag som gjør at kulden holder seg lengre. Fyll opp med is og server gjestene direkte fra utekjøkkenet - isbøtten er uunnværlig på varme sommerdager!

- Isbeholder 59,6 L
- Enkel å rengjøre
- Server drikkevarer på utekjøkkenet
- Doble isolerende lag
- Luksuriøs detalj på utekjøkkenet

Les mer
 Kundeservice

Man-Fre 09:00 - 18:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt