Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Her finner du beskyttelsestrekk til våre produkter som vi selger på myoutdoorkitchen.no. Vi tilbyr også spesialdesignede beskyttelsestrekk som er skreddersydde for perfekt passform til akkurat ditt utekjøkken. Les mer om vårt Custom made sortiment her. Har du spørsmål og noe du lurer på, er du hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice, så hjelper vi deg.


Myoutdoorkitchen - Beskyttelsestrekk til pizzaovn

Beskyttelsestrekk fra Myoutdoorkitchen i robust kvalitet. Beskyttelsestrekket dekker pizzaovnen helt og beskytter ovnen din mot vær, vind og smuss. Kommer i tre ulike størrelser og passer til pizzaovnene: Philadelphia og Naples.

- Robust kvalitet
- Beskytter mot vær, vind og smuss

Les mer
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Beskyttelsestrekk til grunnmodul

Hold regn og støv borte med et beskyttelsestrekk til utekjøkkenet eller grillen. Et beskyttelsestrekk holder vann og vind ute, hjelper deg å holde utekjøkkenet rent og pent og sikrer lenger levetid for grillen. Disse beskyttelsestrekkene passer til samtlige grunnmoduler i Myoutdoorkitchens modulserie Nordic Line.

- Holder regn og støv borte
- Beskytter utekjøkkenet og grillen


Les mer
 Steel - Beskyttelsestrekk til Green 70 og Swing 70/90 cm

Italienske Steel presenterer et slitesterkt beskyttelsestrekk som passer til gassgrillen ''Green 70 og Swing 70/90 cm''. Beskyttelsestrekket går helt ned over bena og beskytter din grill mot vær og smuss.

- Slitesterk kvalitet
- Beskytter mot vær og smuss

Les mer
 Steel - Beskyttelsestrekk til Green 90 cm

Italienske Steel presenterer et slitesterkt beskyttelsestrekk som passer til gassgrillen ''Green 90 cm''. Beskyttelsestrekket går helt ned over bena og beskytter din grill mot vær og smuss.

- Slitesterk kvalitet
- Beskytter mot vær og smuss

Les mer
 Kundeservice

Man-Fre 09:00 - 17:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt