Kompletter utekjøkkenet ditt med en dør fra oss. Du velger mellom ulik størrelse, design og form. En integrerbar dør er praktisk å ha i utekjøkkenet og forbedrer helhetsinntrykket. Ved spørsmål, kontakt kundeservice så hjelper vi deg.


 

SunstoneMetal - Designer series - Dobbel dør - Small (B: 76.2 x H: 58,4 cm)

Rustfri vertikal dør i stilrent design. Døren installeres vertikalt og tett mot en vegg med plass bak, slik at hele kjøkkenet får et helhetlig utseende. Inkludert i Sunstone designer series med moderne komponenter som passer perfekt å kombinere etter dine egne ønsker. Designer series er tilpasset for å passe i en sammensatt løsning av flere moduler. Komponér ditt eget utekjøkken helt etter egne ønsker!

- Rustfri og stilren finish
- Enkel installasjon
- Holder i all slags vær

Les mer
 SunstoneMetal - Designer series - Dobbel dør - Medium (B: 91.4 x H: 58,4 cm)

Rustfri dobbel dør i stilrent design. Døren installeres vertikalt og tett mot en vegg med plass bak, slik at hele kjøkkenet får et helhetlig utseende. Inkludert i Sunstone designer series med moderne komponenter som passer perfekt å kombinere etter egne ønsker. Designer series er tilpasset for å passe i en sammensatt løsning av flere moduler. Komponér ditt eget utekjøkken helt etter egne ønsker!

- Rustfri og stilren finish
- Enkel installasjon
- Holder i all slags vær

Les mer
 KUNDSERVICE

Mandag - Fredag 09.00 - 17.00

Utekjøkken i 3D - Vi hjelper deg!

Bygge Utekjøkken? Tips og triks!

Hva skal du tenke på når du
bygger
ditt
utekjøkken?

Les mer >