Grill - Myoutdoorkitchen.no

For mange er grillen midtpunktet og det viktigste i utekjøkkenet. Vi tilbyr et bredt utvalg av frittstående- og innebygde griller i ulik utførelse, størrelse, funksjon og design. Alle grillene våre leveres i det beste materialet - 304 SS stål.

 Frittstående gassgrill med 6 brennere og sidebrenner

Moderne og frittstående gassgrill i rustfritt stål. Stor grill med 6 kraftige brennere og en sidebrenner som gir mulighet for allsidig matlaging utendørs. Grillen har en stor grillflate på 97x50 cm og en stilren utførelse i rustfritt stål- 430 SS. Porselensemaljerte brytere, flametamers, grillrist, varmholdingsrist og integrert termometer i lokket. Du får en robust og rimelig grill for alle anledninger utendørs!

- Rusfritt stål
- 6 brennere og 1 sidebrenner
- 97x50 cm grillflate
- Porselensemaljerte grillrister

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Frittstående gassgrill med 6 brennere, infravarme og sidebrenner

Vår bestselgende grill finnes nå også i svart! Frittstående gassgrill med 6 kraftige brennere, infravarme og sidebrenner. Stor gassgrill i stilren og luksuriøs svart utførelse i hundre prosent rustfritt stål 304 SS. Toppmoderne grill med flere praktiske funksjoner som batteridrevet elektrisk Piezo-tenning, sidebrenner, roterende grillspyd, brytere med LED-lys og innvendig belysning. Grillen er utrolig robust, har et stor tilberedningsområde på 97 x 46 cm - Har alt du kan tenkes å trenge for å grille som de profesjonelle amerikanske grillkokkene pluss litt til!

- Svartlakkert utførelse i rustfritt stål
- Rustfritt stål 304 SS
- Infravarme
- LED-opplyste brytere og grillflate

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående Gass- og kullgrill

En skikkelig monstergrill for den sanne grillelskeren! Toppmoderne grill som gir en unik matlagingsopplevelse. Frittstående modul med praktisk 2-i-1-løsning der du både får en gassgrill og en kullgrill å variere med eller bruke samtidig. En stor og robust grill i toppklasse til uteplassen, med et stilrent og luksuriøst utseende i hundre prosent rustfritt stål 304 SS. Kombinasjonsgrillen har enestående funksjoner og doble grillflater på 63 x 46 cm, med mulighet for å benytte to grillstiler samtidig. Med denne modellen får du den heftigste grillen i nabolaget!

- Gassgrill og kullgrill
- Unikt med to grillstiler samtidig
- Rustfritt stål 304 SS
- Doble grillflater 63 x 46 cm
- Uslåelig grillopplevelse

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Frittstående Gass- og kullgrill

En skikkelig monstergrill for den sanne grillelskeren! Toppmoderne grill som gir en unik matlagingsopplevelse. Frittstående modul med praktisk 2-i-1-løsning der du både får en gassgrill og en kullgrill å variere med eller bruke samtidig. En stor og robust grill i toppklasse til uteplassen, med et elegant og luksuriøst utseende i svart rustfritt stål 304 SS. Kombinasjonsgrillen har enestående funksjoner og doble grillflater på 63 x 46 cm, med mulighet for å benytte to grillstiler samtidig. Med denne modellen får du den heftigste grillen i nabolaget!

- Stilren design i svart stål
- Gassgrill og kullgrill
- Gir deg to grillstiler samtidig
- Rustfritt stål - 304 SS
- Doble grillflater 63 x 46 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående gassgrill med 6 brennere og infravarme

Stor og eksklusiv grill i rustfritt stål 304 SS. Frittstående gassgrill med 6 effektive og kraftige brennere. Robuste brytere i krom med LED-lys og innvendig belysning som gjør sene grillkvelder enklere og gjør grillen til et luksuriøst midtpunkt på uteplassen. Grillen leveres med 2 store grillrister på 5 mm, en varmholdingsrist og et roterende grillspyd som åpner for alle kulinariske høydepunkter og gjør det mulig å nyte saftige steker, helgrillet kylling og grønnsaker hver eneste dag!

- Stilren utførelse i rustfritt stål 304 SS
- 97 x 46 cm tilberedningsområde
- LED-opplyste brytere og grillflate
- Eksklusiv og moderne design

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Frittstående gassgrill med 6 brennere og infravarme

Stor grill i svart, eksklusiv design i rustfritt stål 304 SS. Frittstående gassgrill med 6 effektive og kraftige brennere. Robuste brytere i krom med LED-lys og innvendig belysning som gjør sene grillkvelder enklere og gjør grillen til et luksuriøst midtpunkt på uteplassen. Grillen leveres med 2 store grillrister på 5 mm, en varmholdingsrist og et roterende grillspyd som åpner for alle kulinariske høydepunkter og gjør det mulig å nyte saftige steker, helgrillet kylling og grønnsaker hver eneste dag!

- Eksklusiv utførelse i rustfritt stål
- Robuste brytere i krom
- 97 x 46 cm tilberedningsområde
- Roterende grillspyd er inkludert
- LED-opplyste brytere og grillflate

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Frittstående utekjøkken - Skagen (Rustfritt)

Skagen - Lite og enkelt utekjøkken i rustfri utførelse, der det er lagt vekt på grill og matlaging. Et enkelt utekjøkken som kan plasseres på valgfritt sted på terrassen, balkongen eller uteplassen. Pakken inneholder en frittstående grunnmodul, en integrert gassgrill med fem brennere samt en integrert sidebrenner som gjør at du både kan grille og lage alt tilbehør samtidig.

- Stilren rustfri utførelse
- Inkludert: 3 produkter
- Total bredde på hele modulpakken: 180 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående gassgrill med 4 effektive brennere og infravarme

Frittstående gassgrill med 4 effektive brennere og funksjoner i toppklasse, med infravarme og roterende grillspyd for en variert matlagingsopplevelse. Det nette formatet gjør grillen allsidig og enkel å plassere utendørs på uteplassen eller glimrende for deg som ønsker et utekjøkken på en liten flate. Grillen har et klassisk og stilrent utseende i rustfritt stål, et tilberedningsområde på 71 x 46 cm, innvendig belysning og brytere med LED-lys, noe som er praktisk om kveldene og samtidig skaper en fin stemning. Gassgrillen er i hundre prosent rustfritt stål 304 SS, som holder meget høy kvalitet, og gjør det mulig å nyte fantastiske grillretter året rundt!

- Klassisk design i rustfritt stål
- Rustfritt stål - 304 SS
- Allsidige funksjoner på en liten flate
- Roterende grillrist for saftige retter
- Kan bygges ut og kombineres med andre moduler

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Frittstående gassgrill med 4 effektive brennere og infravarme

Frittstående gassgrill med 4 effektive brennere og funksjoner i toppklasse, med infravarme og roterende grillspyd for en variert matlagingsopplevelse. Det nette formatet gjør grillen allsidig og enkel å plassere utendørs på uteplassen eller glimrende for deg som ønsker et utekjøkken på en liten flate. Grillen har en eksklusiv utførelse i svart stål, et tilberedningsområde på 71 x 46 cm, innvendig belysning og brytere med LED-lys, noe som er praktisk om kveldene og samtidig skaper en fin stemning. Gassgrillen er i hundre prosent rustfritt stål 304 SS, som holder meget høy kvalitet, og gjør det mulig å nyte fantastiske grillretter året rundt!

- Klassisk design i rustfritt stål
- Rustfritt stål - 304 SS
- Allsidige funksjoner på en liten flate
- Roterende grillrist for saftige retter
- Kan bygges ut og kombineres med andre moduler

Les mer
 Skeldervik - Frittstående kullgrill

Frittstående kullgrill i skandinavisk utførelse som løftes av stilrene, rette linjer og en solid konstruksjon i rustfritt stål 304 SS. En unik sammensetning av nøye utvalgte komponenter av høy kvalitet som sammen med den svarte, silkematte overflaten gir kullgrillen et eksklusivt og praktfullt preg. Over den varme sengen av kull har du et stort tilberedningsområde på 74.5 x 40 cm som gjør det mulig å trylle frem kulinariske høydepunkter utendørs.

- Kullgrill med 74.5 x 40 cm grillområde
- Rette linjer i skandinavisk design
- Svenskprodusert
- Luksuriøs utførelse med silkematt overflate i svart

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Frittstående kullgrill

Toppmoderne kullgrill for alle anledninger utendørs! En robust og frittstående kullgrill med stilrent utseende i rustfritt stål, som kan stå på uteplassen og holder i en evighet. Kullgrillen har eksklusive detaljer av høy kvalitet i rustfritt stål 304 SS, et dobbeltsidig lokk med temperaturmåler, varmholdingsrist og grillrist med et stor tilberedningsområde på 71 x 46 cm. Ta grillingen til et nytt nivå, varier og bruk røykved når du skal grille over lengre tid eller tilbereder de aller saftigste detaljene - vi lover smaker som du aldri vil glemme!

- Toppmoderne kullgrill for alle typer matlaging
- Tidløs design i rustfritt stål
- 71 x 46 cm grillflate
- Gjør det mulig å variere grillingen med nye smaker

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Frittstående kullgrill

Toppmoderne kullgrill for alle anledninger utendørs! En robust og frittstående kullgrill med et stilrent og lekkert utseende i svart, som kan stå på uteplassen og holder i en evighet. Denne kullgrillen har praktfulle detaljer av høy kvalitet og er fremstilt i hundre prosent rustfritt stål 304 SS. Grillen har et dobbeltsidig lokk med temperaturmåler, varmholdingsrist og grillrist med et stort tilberedningsområde på 71 x 46 cm. Ta grillingen til et nytt nivå, varier og bruk røykved når du skal grille over lengre tid eller tilbereder de aller saftigste detaljene - vi lover smaker som du aldri vil glemme!

- Toppmoderne kullgrill for alle typer matlaging
- Eksklusiv utførelse i svart
- 71 x 46 cm grillflate
- Gjør det mulig å variere grillingen med nye smaker

Les mer
 Steel - Modular system - Gassgrill 70 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og eksklusiv gassgrill i toppklasse. Grillen har unike og fine detaljer og mange smarte finesser, som tre brennere i rustfritt stål, varmespredere i rustfritt stål, metallknotter og en grillflate på 20,8 dm². Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Fantastisk til all slags matlaging!

- Moderne gassgrill med mange smarte finesser
- Eksklusive detaljer i matt svart design
- Rustfritt design
- Fantastisk til all slags matlaging

Les mer
 Steel - Modular system - Gassgrill 70 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og eksklusiv gassgrill i toppklasse. Grillen har unike og fine detaljer og mange smarte finesser, som tre brennere i rustfritt stål, varmespredere i rustfritt stål, metallknotter og en grillflate på 20,8 dm². Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Fantastisk til all slags matlaging!

- Moderne gassgrill med mange smarte finesser
- Eksklusive detaljer
- Rustfritt design
- Fantastisk til all slags matlaging

Les mer
 Steel - Modular system - Gassgrill 90 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og eksklusiv gassgrill i toppklasse. Grillen har unike og fine detaljer og mange smarte finesser, som fire brennere i rustfritt stål, varmespredere i rustfritt stål, metallknotter og en grillflate på 41,6 dm². Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Fantastisk til all slags matlaging!

- Moderne gassgrill med mange smarte finesser
- Eksklusive detaljer
- Rustfritt design
- Fantastisk til all slags matlaging

Les mer
 Steel - Modular system - Gassgrill 90 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og eksklusiv gassgrill i toppklasse. Grillen har unike og fine detaljer og mange smarte finesser, som fire brennere i rustfritt stål, varmespredere i rustfritt stål, metallknotter og en grillflate på 41,6 dm². Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Fantastisk til all slags matlaging!

- Moderne gassgrill med mange smarte finesser
• 100% Rustfritt stål
• Eksklusive detaljer i matt svart design - Fantastisk til all slags matlaging

Les mer
 Steel - Frittstående gassgrill Milano 70 cm

Italienske Steel gir oss en moderne, rustfri og frittstående gassgrill i toppklasse. Grillen har unike og fine detaljer og mange smarte finesser, som tre brennere i stål, sidebrenner, fire hjul, knotter i metall, roterende grillspyd, isolert og stor oppbevaringsplass og en grillflate på hele 31,2 dm². Milano tilbyr alt man kan ønske og litt til - Fantastisk til all slags matlaging!

- Moderne komfyr med mange smarte finesser
- Eksklusive detaljer
- Rustfri design
- Fantastisk til all slags matlaging

Les mer
 Steel - Frittstående gassgrill Venedig 70 cm

Italienske Steel gir oss en moderne, rustfri og frittstående gassgrill i toppklasse. Grillen har unike og fine detaljer og mange smarte finesser, som to brennere i stål, stor arbeidsflate i tre, knotter i metall, roterende grillspyd, isolert og stor oppbevaringsplass og en grillflate på 20,8 dm². En utrolig robust grill for den sanne matentusiasten!

- Moderne komfyr med mange smarte finesser
- Eksklusive detaljer
- Rustfritt desgin
- Fantastisk til all slags matlaging

Les mer
 Steel - Fritstående gassgrill Milano 90 cm

Italienske Steel gir oss en moderne, rustfri og frittstående gassgrill i toppklasse. Grillen har unike og fine detaljer og mange smarte finesser, som fire brennere i stål, sidebrenner, fire hjul, knotter i metall, roterende grillspyd, isolert og stor oppbevaringsplass og en grillflate på hele 41,6 dm². Milano tilbyr alt man kan ønske seg og litt til - Fantastisk til all slags matlaging!

- Moderne komfyr med mange smarte finesser
- Eksklusive detaljer
- Rustfritt design
- Fantastisk til all slags matlaging

Les mer
 Steel - Frittstående gassgrill Venedig 90 cm

Italienske Steel gir oss en moderne, rustfri og frittstående gassgrill i toppklasse. Grillen har unike og fine detaljer og mange smarte finesser, som fire brennere i stål, stor arbeidsflate i tre, knotter i metall, roterende grillspyd, isolert og stor oppbevaringsplass og en grillflate på hele 41,6 dm². En utrolig robust grill for den sanne matentusiasten!

- Moderne komfyr med mange smarte finesser
- Eksklusive detaljer
- Rustfritt design
- Fantastisk til all slags matlaging

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar gassgrill med 6 brennere

Skjem bort deg selv og utekjøkkenet ditt med en stor grill på uteplassen. Rustfri gassgrill med 6 kraftige brennere, infravarme og roterende grillspydsett. Eksklusivt og stilrent utseende med detaljer i rustfritt stål 304 SS av høy kvalitet, som kan bygges inn i alle miljøer. Gassgrillen har et robust lokk med håndtak og integrert temperaturmåler, solide brytere med stemningsfull LED-belysning samt innvendig grillbelysning som gjør grillingen enklere på sene kvelder.

- Eksklusiv og stilren design i rustfritt stål
- Gassgrill for innbygging
- Roterende grillspyd er inkludert
- Brytere med LED-lys og innvendig grillbelysning
- Rustfritt stål - 304 SS

Les mer
 Innbyggbar Gassgrill med 6 brennere

Innbyggbar gassgrill med 6 kraftige brennere med en samlet effekt på 18,8 kW. Toppmoderne grill med stilren utførelse i rustfritt stål og stor grillflate på 97x50 cm. Grillen har elektronisk tenningssystem, porselensemaljerte brytere, flametamers, grillrist, varmholdingsrist og integrert termometer i lokket. En stor grill som gjør at du kan grille og servere nydelige matretter gjennom hele året!

- Gassgrill for innbygging
- 6 brennere
- 97x50 cm grillflate
- Porselensemaljerte grillrister

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar kullgrill

En robust kullgrill som gir rike smaker direkte fra sengen av glødende kull. Profesjonell kullgrill i stilren design for innbygging på utekjøkkenet, med eksklusive detaljer og av beste kvalitet i rustfritt stål 304 SS. Grillen har doble grillsoner der du kan velge å grille på den ene halvparten, røyke kjøtt på den andre og samtidig langsomt tilberede grønnsaker eller lignende på toppen av grillen. Utvid grillkunnskapene dine og test ut nye teknikker som gjør at du kan grille som de profesjonelle grillkokkene i USA!

- Robust og stilren design i rustfritt stål
- Grill som en profesjonell kokk
- Rustfritt stål 304 SS
- Perfekt for å få frem rikere smaker
- To grillkamre for røykved og kull

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar gassgrill (2 brennere) - Rustfri

Liten og praktisk, integrerbar gassgrill med 2 brennere. Stilren design i rustfritt stål med anvendelige funksjoner i fokus. Gassgrillen inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å kombinere og designe et personlig utekjøkken som dekker dine behov.

- Gassgrill med 2 brennere
- Integrerbar design i rustfritt stål
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar gassgrill (2 brennere) - Svart

Liten og praktisk, integrerbar gassgrill med 2 brennere. Stilren svart utførelse med anvendelige funksjoner i fokus. Gassgrillen inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å kombinere og designe et personlig utekjøkken som dekker dine behov.

- Gassgrill med 2 brennere
- Integrerbar svart design
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar gassgrill (5 brennere) - Rustfri

Moderne integrerbar gassgrill i rustfritt stål med 5 effektive brennere. Med en stilfull og praktisk gassgrill blir det enkelt å ha hyggelige grillstunder utendørs. Grillen inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å kombinere og designe et personlig utekjøkken som dekker dine behov.

- Gassgrill med 5 brennere
- Integrerbar design i rustfritt stål
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar gassgrill (5 brennere) - Svart

Moderne, integrerbar gassgrill i svart utførelse med 5 kraftige brennere. Med en stilfull og praktisk gassgrill blir det enkelt å ha hyggelige grillstunder utendørs. Grillen inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å kombinere og designe et personlig utekjøkken som dekker dine behov.

- Gassgrill med 5 brennere
- Integrerbar svart design
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Steel - Innbyggbar Rangetop Rom 70 cm

Italienske Steel gir oss en moderne, eksklusiv og innbyggbar rangetop i toppklasse. Grillen har unike og fine detaljer og mange smarte finesser slik som tre brennere i rustfritt stål, varmespredere i rustfritt stål, metallknotter og en grillflate på hele 31,2 dm². Rangetopen tilbyr deg fantastisk matlaging!

- Moderne rangetop med mange smarte finesser
- Eksklusive detaljer
- Rustfri desgin
- Fantastisk til all slags matlaging

Les mer
 Steel - Innbyggbar Rangetop Rom 90 cm

Italienske Steel gir oss en moderne, eksklusiv og innbyggbar rangetop i toppklasse. Grillen har unike og fine detaljer og mange smarte finesser, som fire brennere i rustfritt stål, varmespreder i rustfritt stål, metallknotter og en grillflate på hele 41,6 dm². Rangetopen tilbyr deg fantastisk matlaging!

- Moderne rangetop med mange smarte finesser
- Eksklusive detaljer
- Rustfri design
- Fantastisk til all slags matlaging

Les mer
 KUNDSERVICE

Mandag-Fredag: 09:00 - 17:00

Tegn ditt eget utekjøkken