Kjøleskap - Myoutdoorkitchen.no

For å komplettere utekjøkkenet ditt, og sørge for at du har alt du trenger på ett og samme sted, kan vi tilby deg innebygde kjøleskap. Alle kjøleskapene våre er utstyrt med funksjoner som forenkler oppbevaringen av maten din. Vi kan tilby deg kjøleskap i ulike utførelser - for å finne akkurat det kjøleskapet som passer inn i ditt utekjøkken! Ved spørsmål, kontakt kundeservice så hjelper vi deg.Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Frittstående kjøleskap (Rustfritt)

Rustfritt kjøleskap med oppbevaringsskuff. Med et kjøleskap kan du utnytte hele utekjøkkenets potensial samtidig som det forenkler forberedelsene utendørs og holder mat og drikke avkjølt før servering. Kjøleskapet inngår i Myoutdoorkitchens fleksible og påbyggingsbare modulserie Nordic Line. En god grilløl er den som kommer direkte fra utekjøkkenet!

- Kjøleskap
- Gjennomført design i rustfritt stål
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Frittstående kjøleskap (Svart)

Stilrent kjøleskap i svart utførelse med oppbevaringsskuff. Med et kjøleskap kan du utnytte hele utekjøkkenets potensial samtidig som det forenkler forberedelsene utendørs og holder mat og drikke avkjølt før servering. Kjøleskapet inngår i Myoutdoorkitchens fleksible og påbyggingsbare modulserie Nordic Line. En god grilløl er den som kommer direkte fra utekjøkkenet!

- Kjøleskap
- Gjennomført design i svart og rustfritt stål
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 KUNDSERVICE

Mandag-Fredag: 09:00 - 17:00

Tegn ditt eget utekjøkken