Kjøleskap - Myoutdoorkitchen.no

For å komplettere utekjøkkenet ditt, og sørge for at du har alt du trenger på ett og samme sted, kan vi tilby deg innebygde kjøleskap. Alle kjøleskapene våre er utstyrt med funksjoner som forenkler oppbevaringen av maten din. Vi kan tilby deg kjøleskap i ulike utførelser - for å finne akkurat det kjøleskapet som passer inn i ditt utekjøkken! Ved spørsmål, kontakt kundeservice så hjelper vi deg.Myoutdoorkitchen - Built-in - Utendørs kjøleskap

Oppbevar mat og drikke på armlengdes avstand på utekjøkkenet. Eksklusivt utendørs kjøleskap i stilren, rustfri utførelse med et volum på hele 145 liter. Kjøleskapet kan bygges inn og har en vanntett konstruksjon der døren har tredobbelt glass, slik at kjøleskapet både holder på kulden og tåler å stå ute når det er kaldt i luften. Dette utendørs kjøleskapet har et digitalt betjeningspanel, en elektrisk temperaturmåler som er enkel å håndtere og justerbar temperatur fra 0-10 °C. I tillegg har det innvendig LED-belysning som forvandler utekjøkkenet til en stemningsfull oase på kveldstid.

- Elegant og stilren utførelse i rustfritt stål
- Vanntett design med dør med tredobbelt glass
- Kjøleskap for innbygging
- Hever din kjøkkenopplevelse

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Frittstående kjøleskap (Rustfritt)

Rustfritt kjøleskap med oppbevaringsskuff. Med et kjøleskap kan du utnytte hele utekjøkkenets potensial samtidig som det forenkler forberedelsene utendørs og holder mat og drikke avkjølt før servering. Kjøleskapet inngår i Myoutdoorkitchens fleksible og påbyggingsbare modulserie Nordic Line. En god grilløl er den som kommer direkte fra utekjøkkenet!

- Kjøleskap
- Gjennomført design i rustfritt stål
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Frittstående kjøleskap (Svart)

Stilrent kjøleskap i svart utførelse med oppbevaringsskuff. Med et kjøleskap kan du utnytte hele utekjøkkenets potensial samtidig som det forenkler forberedelsene utendørs og holder mat og drikke avkjølt før servering. Kjøleskapet inngår i Myoutdoorkitchens fleksible og påbyggingsbare modulserie Nordic Line. En god grilløl er den som kommer direkte fra utekjøkkenet!

- Kjøleskap
- Gjennomført design i svart og rustfritt stål
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Kundeservice

Man-Fre 09:00 - 18:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt