Moduler - Myoutdoorkitchen.no

Her finner du moduler til å bygge ditt eget frittstående utekjøkken. Vi kan blant annet tilby grillmoduler, redskapsmoduler, hjørnemoduler og oppbevaringsmoduler. I det brede sortimentet vårt finner du alle moduler du kan komme til å trenge i utekjøkkenet ditt. Usikker på hvilke og hvor mange moduler som passer akkurat deg best? Kontakt vår kundeservice så hjelper de deg.


 Myoutdoorkitchen - Modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskap

Frittstående modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskap, i rustfri og moderne utførelse. Før og etter bruk av grillen har man behov for tilgang til kran og plass til å skylle kjøtt og grønnsaker, vaske hendene eller skjære opp og hakke matvarer. En robust og holdbar modul i rustfritt stål 304 SS. Under oppvaskbenken er det 2 skapdører som kan åpnes, med stor oppbevaringsplass der grillbestikk, søppelbøtte eller lignende kan oppbevares på en pen og praktisk måte. En modul i toppklasse - et «must» på utekjøkkenet!

- Rustfri og moderne finish
- Gir deg rennende vann på utekjøkkenet
- 2 store oppbevaringsrom

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskap

Frittstående modul i luksuriøs antrasittgrå design med oppvaskbenk og oppbevaringsskap. Før og etter bruk av grillen har man behov for tilgang til kran og plass til å skylle kjøtt og grønnsaker, vaske hendene eller skjære opp og hakke matvarer. En robust og holdbar modul i rustfritt stål 304 SS. Under oppvaskbenken er det 2 skapdører som kan åpnes, med stor oppbevaringsplass der grillbestikk, søppelbøtte eller lignende kan oppbevares på en pen og praktisk måte. En modul i toppklasse - et «must» på utekjøkkenet!

- Luksuriøs utførelse i antrasitt
- Rustfritt stål 304 SS
- Gir deg rennende vann på utekjøkkenet
- Stor oppbevaringsplass Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Grunnmodul 180 cm (3 moduler) - Rustfri

Bygg og skap ditt eget modulkjøkken utendørs! Rustfri grunnmodul fra Myoutdoorkitchens fleksible modulsystem Nordic Line, som gir mulighet til å velge og legge til valgfrie kombinasjoner og funksjoner. Grunnmodulen har plass til 3 integrerbare moduler og er enkel å bygge på, flytte og kombineres med alle modulene i Nordic Line-serien. Praktisk og enkelt, der du får et personlig utekjøkken som er tilpasset etter dine ønsker!

- Bygg ditt eget modulkjøkken
- Stilren design i rustfritt stål
- Påbyggingsbar stamme 180 cm
- Plass til 3 integrerbare moduler

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar vaskmodul (Rustfri)

En vannkran og oppvaskkum i utekjøkkenet hjelper deg raskt og enkelt med både å skylle, vaske og holde arbeidsflatene rene når du tilbereder mat utendørs. Vaskmodulen har en integrerbar design med stilrene linjer i rustfritt stål. Vasken inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gjør det mulig å tilpasse, bytte ut og kombinere utekjøkkenet etter egne behov og ønsker.

- Integrerbar vaskmodul
- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar sidebrenner (Rustfri)

Sidebrenneren er et perfekt supplement til utekjøkkenet, med en anvendelig funksjon. Med en sidebrenner får du et ekstra tilberedningsområde for mindre retter eller tilbehør. Den integrerbare sidebrenneren har en stilren design i rustfritt stål og inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å bygge på og kombinere valgfrie moduler og funksjoner etter behov.

- Integrerbar sidebrenner
- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Modul med kjøleskap og oppbevaringsskap

Frittstående modul med kjøleskap og oppbevaringsskap i rustfritt stål. Kjøleskapet har kompressorkjøling og kan holde 3-10°C. Modulen har også et stort oppbevaringsskap for tørrvarer. Passer perfekt inn i utekjøkkenet!

- Rustfri og moderne finish
- Frittstående modul
- Kjøleskap med hyller

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul med kjøleskap og oppbevaringsskap

Frittstående modul med kjøleskap og smart skapoppbevaring ved siden av. Modulen har en elegant antrasitt design i rustfritt stål 304SS, og har et innebygd oppbevaringsskap der du kan oppbevare tilbehør og samtidig frigjøre et ekstra arbeidsområde på utekjøkkenet. Kjøleskapet har stilfull belysning, kompressorkjøling og kan holde 3-10 °C, slik at drikkevarene dine alltid er klare til servering på utekjøkkenet - dessuten perfekt til sommerens grillfester!

- Moderne antrasitt finish
- Frittstående modul
- Kjøleskap med hyller

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Modul kjøleskap med dobbeldører

Frittstående modul kjøleskap med dobbeldører i rustfri finish. Kjøleskapet har kompressorkjøling og kan holde ned til 3°C. Passer perfekt inn i utekjøkkenet!

- Rustfri og moderne finish
- Frittstående modul
- Kjøleskap med hyller

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul kjøleskap med dobbeldører

Frittstående kjøleskap med doble dører i moderne og stilren, antrasitt utførelse. Et stort kjøleskap som kan brukes til å avkjøle og oppbevare råvarer eller drikkevarer i kort avstand fra grillen. Kjøleskapet rommer 126 liter, har 2 dører, 6 rommelige hyller i rustfritt stål og kompressorkjøling, og kan holde ned til 3°C. Kjøleskapet er dessuten utstyrt med LED-lys, som skaper en hyggelig stemning i utekjøkkenet og gjør hele uteplassen enda mer innbydende i kveldsmørket.

- Frittstående modul
- Modere utførelse i antrasitt
- Rustfritt stål - 304 SS
- Kjøleskap med hyller

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Kamado Modul

Bygg inn din Kamado med denne unike og spesialutviklede modulen som danner en helhet sammen med resten av utekjøkkenet ditt. I tillegg til modulen inngår Kamado Medio, som også er vår bestselgende modell. Ta utekjøkkenet til et nytt nivå og velg en Kamado!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Kamado Modul

Nå finnes vår populære Kamado-modul også i antrasittgrå! Bygg inn din Kamado med denne unike og spesialproduserte modulen som glir sømløst inn i resten av det frittstående utekjøkkenet. Robust og holdbar design av høy kvalitet - modulen er fremstilt i 100 % rustfritt stål 304. I tillegg til modulen inngår grillen Kamado Medio, som er vår bestselgende modell. Ta utekjøkkenet til et nytt nivå og velg en Kamado!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Modul med oppbevaringsskap

Frittstående modul med stort oppbevaringsskap. En robust og stilren modul med eksklusiv design i rustfritt stål 304. Oppbevaringsskapet har to dører som kan åpnes og 3 innvendige hyller som gir god plass til alle typer oppbevaring. Ønsker du ekstra arbeidsområde på utekjøkkenet, kan toppen på modulen brukes som arbeidsbenk - perfekt når du vil forberede eller servere mat med grillen innen rekkevidde. En praktisk modul som passer perfekt inn på utekjøkkenet!

- Rustfritt stål 304
- Frittstående oppbevaringsmodul
- Ekstra arbeidsområde
- Innvendige oppbevaringshyller

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul med oppbevaringsskap

Frittstående modul med stort oppbevaringsskap. Robust og stilren modul med eksklusiv design i antrasitt og rustfritt stål 304. Oppbevaringsskapet har to dører som kan åpnes og 3 innvendige hyller som gir god plass til alle typer oppbevaring. Ønsker du ekstra arbeidsområde på utekjøkkenet, kan toppen på modulen brukes som arbeidsbenk - perfekt når du vil forberede eller servere mat med grillen innen rekkevidde. En praktisk modul som passer perfekt inn på utekjøkkenet!

- Eksklusiv design i antrasitt
- Rustfritt stål 304
- Frittstående oppbevaringsmodul
- Ekstra arbeidsområde
- Innvendige oppbevaringshyller

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Modul vedfyrt pizzaovn - Naples

Naples er en frittstående og vedfyrt pizzaovn i stilren design i rustfritt stål av høy kvalitet. Pizzaovnen kommer opp i 350 °C på 10 minutter, og etter bare 30 minutter kan temperaturen komme opp i hele 500 °C. Når ønsket varme er oppnådd, bidrar konstruksjonen med to ytterskall til å holde på varmen til alle middagsgjestene har kommet. Pizzaovnen skaper matglede etter egne ønsker og smaker. Eksperimenter deg frem til den perfekte pizzaen eller paien, eller bak et brød som får smaksløkene til å danse.

- 100 % rustfritt stål 304
- Kan komme opp i 500 °C
- (Bredde x Høyde x Dybde) 78,6 x 188 x 58 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul vedfyrt pizzaovn - Naples

Naples - realiserer drømmen om et fullendt utekjøkken! Frittstående og vedfyrt pizzaovn i luksuriøs og stilren, antrasitt design. Pizzaovnen holder meget høy kvalitet og er fremstilt i hundre prosent rustfritt stål 304. Pizzaovnen kommer opp i 350 °C på 10 minutter, og etter bare 30 minutter kan temperaturen komme opp i hele 500 °C. Når ønsket varme er oppnådd, bidrar konstruksjonen med to ytterskall til å holde på varmen til alle middagsgjestene har kommet. Pizzaovnen skaper matglede etter egne ønsker og smaker. Eksperimenter deg frem til den perfekte pizzaen eller paien, eller bak et brød som får smaksløkene til å danse.

- Vedfyrt pizzaovn
- Antrasitt, stilren design
- Rustfritt stål 304
- Kan komme opp i 500 °C
- (Bredde x Høyde x Dybde) 78,6 x 188 x 58 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Skuffemodul

Praktisk oppbevaring utendørs! Smal skuffemodul med 4 romslige skuffer som gjør det enkelt å ha det pent og ryddig på utekjøkkenet. Oppbevaringsmodulen er frittstående og har en robust og stilren konstruksjon av rustfritt stål 304 SS, noe som gjør det enkelt å oppbevare redskaper og tilbehør i umiddelbar nærhet av grillen.

- Rustfri og moderne finish
- Frittstående modul
- 4 uttrekkbare skuffer
- Bra arbeidsflate på toppen

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Skuffemodul

Praktisk oppbevaring utendørs! Smal skuffemodul med 4 romslige skuffer som gjør det enkelt å ha det pent og ryddig på utekjøkkenet. Oppbevaringsmodulen er frittstående og har en lekker, design i antrasitt med robust konstruksjon i rustfritt stål 304 SS, noe som gjør at du kan oppbevare redskaper og tilbehør i umiddelbar nærhet av grillen.

- Moderne finish i antrasitt
- Frittstående modul
- 4 uttrekkbare skuffer
- Bra arbeidsflate på toppen

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 45°

Rustfri hjørnemodul med 45 graders vinkel - perfekt hvis du ønsker et åpent og rommelig utekjøkken å arbeide og lage mat på. Hjørnemodulen er utrolig holdbar, siden den er fremstilt i rustfritt stål 304 SS, som holder høyeste kvalitet. Modulen har perfekt passform og kan plasseres i et hjørne på balkongen eller uteplassen. Toppen på modulen tilbyr et rommelig arbeidsområde samtidig som du får en ekstra avlastningsplass, enkelt og praktisk for matlaging nær grillen.

- 45 graders vinkel
- Rustfritt stål 304 SS av høy kvalitet
- Forlenger utekjøkkenet
- Gir deg et rommelig utekjøkken å lage mat på

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 90°

Hjørnemodul i 90 grader i rustfri finish. Denne modulen tilbyr deg den perfekte løsningen for å skape et vinklet utendørskjøkken. Laget i det beste materialet - 304 SS stål.

- Føyer sammen andre moduler
- 90 graders vinkel
- Løfter utseendet på ditt utekjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Hjørnemodul 90°

Hjørnemodul, 90 grader, i fin antrasittgrå utførelse. Forleng utekjøkkenet med større arbeidsområde! Med denne modulen får du den perfekte løsningen for et utendørs vinkelkjøkken. Fremstilt i rustfritt stål 304 SS av høy kvalitet. Med perfekt passform for plassering i valgfritt hjørne på balkongen eller uteplassen.

- Stilren utførelse i antrasitt
- Binder sammen andre moduler
- 90 graders vinkel
- Løfter utseendet på utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 90° - Large

Frittstående 90 graders hjørnemodul med oppbevaringsskap. Eksklusiv og stilren utførelse i hundre prosent rustfritt stål 304 av beste kvalitet. Drømmen om nabolagets flotteste utekjøkken er enkel å realisere ved å bygge inn en hjørnemodul. Med denne stabile hjørnemodulen kan utekjøkkenet bygges i 90° vinkel, noe som gir et utrolig åpent og rommelig område for matlaging utendørs. Perfekt passform for et hjørne på balkongen eller uteplassen.

- 90 graders vinkel
- Stilren design i rustfritt stål 304
- Hyller med innvendig oppbevaring
- Perfekt passform til balkongen eller uteplassen

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Hjørnemodul 90° - Large

Frittstående 90 graders hjørnemodul med oppbevaringsskap. Moderne og luksuriøs antrasittgrå design. Drømmen om nabolagets flotteste utekjøkken er enkel å realisere ved å bygge inn en hjørnemodul. Hele modulen er fremstilt i rustfritt stål 304 av høyeste kvalitet. Med denne stabile hjørnemodulen kan utekjøkkenet bygges i 90° vinkel, noe som gir et utrolig åpent og rommelig område for matlaging utendørs. Perfekt passform for et hjørne på balkongen eller uteplassen.

- Flott utførelse i antrasitt
- 90 graders vinkel
- 100 % rustfritt stål 304 SS
- Hyller med innvendig oppbevaring
- Perfekt passform til balkongen eller uteplassen

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Modul med doble sidebrennere

Oppgrader utekjøkkenet og invester i en frittstående sidebrenner. En flott og praktisk modul å ha i hagen, som gir muligheter for allsidig matlaging utendørs. Dette er en helt frittstående modul med doble sidebrennere i solid og eksklusiv utførelse i rustfritt stål 304 SS. En sidebrenner ved siden av grillen gir tilgang til ange praktiske funksjoner samtidig som det gjør matlagingen morsommere - Benytt anledningen til å utvide dine kulinariske kunnskaper!

- Doble sidebrennere
- Praktiske funksjoner på utekjøkkenet
- Eksklusiv utførelse i rustfritt stål
- Kok eller stek tilbehøret til grillmaten

Les mer
 Myoutdoorktichen - Black Collection - Modul med doble sidebrennere

Oppgrader utekjøkkenet og invester i en frittstående sidebrenner. En flott og praktisk modul å ha i hagen, som gir muligheter for allsidig matlaging utendørs. En frittstående modul i flott, antrasittgrå design med doble sidebrennere. Solid og eksklusiv utførelse i rustfritt stål 304 SS, som holder høyeste kvalitet. En sidebrenner ved siden av grillen gir tilgang til ange praktiske funksjoner samtidig som det gjør matlagingen morsommere - Benytt anledningen til å utvide dine kulinariske kunnskaper!

- Doble sidebrennere
- Praktiske funksjoner på utekjøkkenet
- Stilren utførelse i antrasitt og rustfritt stål
- Kok eller stek tilbehøret til grillmaten

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Teppanyaki Modul

Teppanyaki-grill, også kalt stekeplate, er et «must» for en ekte utendørskokk! Teppanyaki er en matlagingsmetode som har eksistert i lang tid og som egner seg ypperlig til å wokke, steke eller koke kjøtt og grønnsaker. Et toppmoderne stekebord i rustfritt stål med 3 kraftige brennere og batteridrevet elektrisk Piezo-tenning som gjør at du kommer i gang med matlagingen umiddelbart. Robuste brytere med blått LED-lys som skaper en effektfull stemning på utekjøkkenet om kvelden. En Teppanyaki-grill i toppklasse - server maten til gjestene direkte fra platen. I kombinasjon med grillen får du en helt unik matlagingsopplevelse!

- Rustfri og stilren utførelse
- Frittstående
- 3 mm Teppanyaki-grill
- Perfekt til wokking eller steking av kjøtt og grønnsaker
- Server maten direkte fra platen

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Teppanyaki Modul

Teppanyaki-grill, også kalt stekeplate, er et «must» for en ekte utendørskokk! Teppanyaki er en matlagingsmetode som har eksistert i lang tid og som egner seg ypperlig til å wokke, steke eller koke kjøtt og grønnsaker. Et toppmoderne stekebord i antrasitt, rustfritt stål med 3 kraftige brennere, og batteridrevet elektrisk Piezo-tenning som gjør at du kommer i gang med matlagingen umiddelbart. Robuste brytere med blått LED-lys som skaper en effektfull stemning på utekjøkkenet om kvelden. En Teppanyaki-grill i toppklasse - server maten til gjestene direkte fra platen. I kombinasjon med grillen får du en helt unik matlagingsopplevelse!

- Luksuriøs antrasitt utførelse
- Frittstående
- Rustfritt stål - 304 SS
- 3 mm Teppanyaki-grill
- Perfekt til wokking eller steking av kjøtt og grønnsaker

Les mer
 Skeldervik - Frittstående skuffemodul

Frittstående skuffemodul med enkeltskuff i eksklusiv silkematt svart utførelse. Skuffemodulen er preget av skandinaviske, stilrene linjer kombinert med høylegert rustfritt stål 304-SS. En praktisk modul med stor avlastningsflate og arbeidsbenk i rustfritt stål for alle festforberedelser ved grillen.

- Silkematt overflatebehandling i svart
- Eksklusiv design i rustfritt stål og med tredetaljer
- Stor arbeidsbenk
- Skandinavisk design
- God oppbevaringsplass


Les mer
 Skeldervik - Frittstående modul med vask

Skap et funksjonelt utekjøkken med rennende vann! Frittstående vaskmodul i høylegert rustfritt stål 304 SS for beste kvalitet. Effektfulle detaljer i krom som danner kontrast til den svarte silkematte overflatebehandlingen. Modulen har en solid konstruksjon og er fremstilt av slitesterke komponenter som er sammenføyd i en unik skandinavisk design. Modulen gir tilgang til rennende vann, noe som letter renhold av både arbeidsflater og hender ved all matlaging utendørs.

- Silkematt overflatebehandling i svart
- Eksklusiv design i rustfritt stål og med tredetaljer
- Svenskprodusert
- Skandinavisk design

Les mer
 Skeldervik - Frittstående hjørnemodul

Hjørnemodul i skandinavisk utførelse med stilrene rette linjer og funksjonell design av høy kvalitet. En smakfull sammensetning med nøye utvalgte komponenter av høylegert rustfritt stål 304 SS. Kombinert med den svarte silkematte overflaten har hjørnemodulen et eksklusivt og nedstrippet preg som passer inn i alle miljøer. Modulen er enkel å plassere på uteplassen og fungerer glimrende som mindre kjøkkenøy, avlastningsbord eller sidebord på utekjøkkenet.

- Skandinavisk design
- Luksuriøs design i rustfritt stål og med tredetaljer
- Svenskprodusert
- Silkematt overflatebehandling i svart


Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Grunnmodul 120 cm (2 moduler) - Rustfri

Bygg og skap ditt eget modulkjøkken utendørs! Rustfri grunnmodul fra Myoutdoorkitchens fleksible modulsystem Nordic Line, som gir mulighet til å velge og legge til valgfrie kombinasjoner og funksjoner. Grunnmodulen har plass til 2 integrerbare moduler og er enkel å bygge på, flytte om og kombinere med alle Nordic Lines moduler. Praktisk og enkelt, der du får et personlig utekjøkken som er tilpasset etter dine ønsker!

- Bygg ditt eget modulkjøkken
- Stilren design i rustfritt stål
- Påbyggingsbar stamme 120 cm
- Plass til 2 integrerbare moduler

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Grunnmodul 120 cm (2 moduler) - Svart

Bygg og skap ditt eget modulkjøkken utendørs! Svart grunnmodul fra Myoutdoorkitchens fleksible modulsystem Nordic Line, som gir mulighet til å velge og legge til valgfrie kombinasjoner og funksjoner. Grunnmodulen har plass til 2 integrerbare moduler og er enkel å bygge på, flytte om og kombinere med alle Nordic Lines moduler. Praktisk og enkelt, der du får et personlig utekjøkken som er tilpasset etter dine ønsker!

- Bygg ditt eget modulkjøkken
- elegant svart design
- Påbyggingsbar stamme 120 cm
- Plass til 2 integrerbare moduler

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar gassgrill (5 brennere) - Svart

Moderne, integrerbar gassgrill i svart utførelse med 5 kraftige brennere. Med en stilfull og praktisk gassgrill blir det enkelt å ha hyggelige grillstunder utendørs. Grillen inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å kombinere og designe et personlig utekjøkken som dekker dine behov.

- Gassgrill med 5 brennere
- Integrerbar svart design
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar gassgrill (5 brennere) - Rustfri

Moderne integrerbar gassgrill i rustfritt stål med 5 effektive brennere. Med en stilfull og praktisk gassgrill blir det enkelt å ha hyggelige grillstunder utendørs. Grillen inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å kombinere og designe et personlig utekjøkken som dekker dine behov.

- Gassgrill med 5 brennere
- Integrerbar design i rustfritt stål
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar vaskmodul (Svart)

En vannkran og oppvaskkum i utekjøkkenet hjelper deg raskt og enkelt med både å skylle, vaske og holde arbeidsflatene rene når du tilbereder mat utendørs. Vaskmodulen har en svart, integrerbar design med stilrene linjer. Vasken inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gjør det mulig å tilpasse, bytte ut og kombinere utekjøkkenet etter egne behov og ønsker.

- Integrerbar vaskmodul
- Elegant utførelse i svart
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar sidebrenner (Svart)

Sidebrenneren er et perfekt supplement til utekjøkkenet, med en anvendelig funksjon. Med en sidebrenner får du et ekstra tilberedningsområde for mindre retter eller tilbehør. Den integrerbare sidebrenneren har en svart, stilren design og inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å bygge på og kombinere valgfrie moduler og funksjoner etter behov.

- Integrerbar sidebrenner
- Stilren svart utførelse
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Grunnmodul 180 cm (3 moduler) - Svart

Bygg og skap ditt eget modulkjøkken utendørs! Svart grunnmodul fra Myoutdoorkitchens fleksible modulsystem Nordic Line, som gir mulighet til å velge og legge til valgfrie kombinasjoner og funksjoner. Grunnmodulen har plass til 3 integrerbare moduler og er enkel å bygge på, flytte og kombineres med alle modulene i Nordic Line-serien. Praktisk og enkelt, der du får et personlig utekjøkken som er tilpasset etter dine ønsker!

- Bygg ditt eget modulkjøkken
- Eksklusiv svart utførelse
- Påbyggingsbar stamme 180 cm
- Plass til 3 integrerbare moduler

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Frittstående kjøleskap (Rustfritt)

Rustfritt kjøleskap med oppbevaringsskuff. Med et kjøleskap kan du utnytte hele utekjøkkenets potensial samtidig som det forenkler forberedelsene utendørs og holder mat og drikke avkjølt før servering. Kjøleskapet inngår i Myoutdoorkitchens fleksible og påbyggingsbare modulserie Nordic Line. En god grilløl er den som kommer direkte fra utekjøkkenet!

- Kjøleskap
- Gjennomført design i rustfritt stål
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Frittstående kjøleskap (Svart)

Stilrent kjøleskap i svart utførelse med oppbevaringsskuff. Med et kjøleskap kan du utnytte hele utekjøkkenets potensial samtidig som det forenkler forberedelsene utendørs og holder mat og drikke avkjølt før servering. Kjøleskapet inngår i Myoutdoorkitchens fleksible og påbyggingsbare modulserie Nordic Line. En god grilløl er den som kommer direkte fra utekjøkkenet!

- Kjøleskap
- Gjennomført design i svart og rustfritt stål
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Grunnmodul med dør 120 cm (2 moduler) - Rustfri

Bygg og skap ditt eget modulkjøkken utendørs! Solid grunnmodul i rustfri utførelse med stort oppbevaringsskap fra Myoutdoorkitchens fleksible modulsystem Nordic Line, som gir mulighet for å velge og legge til valgfrie kombinasjoner og funksjoner. Grunnmodulen har plass til 2 integrerbare moduler og er enkel å bygge på, flytte om og kombinere med alle Nordic Lines moduler. Praktisk og enkelt, der du får et personlig utekjøkken som er tilpasset etter dine ønsker!

- Bygg ditt eget modulkjøkken
- Stilren design i rustfritt stål
- Påbyggingsbar stamme 120 cm
- Oppbevaringsskap med dører
- Plass til 2 integrerbare moduler

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Hjørnemodul og arbeidsbenk 60 cm (Rustfri)

Rustfri hjørnemodul i stilren og åpen design med rette linjer. Forleng utekjøkkenet eller skap et bredt og luftig arbeidsmiljø. Med en hjørnemodul kan du plassere kjøkkenet i en elegant L- eller U-formet vinkel som rammer inn og gir uteplassen et eget preg. Hjørnemodulen inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gjør det mulig å bygge og kombinere funksjoner etter egne ønsker.

- Hjørnemodul med arbeidsbenk 60 cm
- Plasser utekjøkkenet i fin vinkel
- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Frittstående kjøkkenøy eller sidebord på utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Hjørnemodul og arbeidsbenk 60 cm (Svart)

Svart hjørnemodul i stilren og åpen design med rette linjer. Forleng utekjøkkenet eller skap et bredt og luftig arbeidsmiljø. Med en hjørnemodul kan du plassere kjøkkenet i en elegant L- eller U-formet vinkel som rammer inn og gir uteplassen et eget preg. Hjørnemodulen inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gjør det mulig å bygge og kombinere funksjoner etter egne ønsker.

- Hjørnemodul med arbeidsbenk 60 cm
- Plasser utekjøkkenet i fin vinkel
- Elegant svart utførelse
- Frittstående kjøkkenøy eller sidebord på utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Arbeidsbenk med hylle 120 cm (Rustfri)

Rustfri arbeidsbenk i stilren og åpen design med 3 anvendelige hyller. Et avlastningsbord er en smart og nyttig løsning for deg som ønsker mer plass når du lager mat. Arbeidsbenken er 120 cm bred og kan plasseres ved siden av grillen eller brukes som frittstående kjøkkenøy. Arbeidsbenken inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å sette sammen et personlig utekjøkken etter egne ønsker!

- Arbeidsbenk 120 cm
- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Frittstående kjøkkenøy eller sidebord på utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Arbeidsbenk med hylle 120 cm (Svart)

Svart arbeidsbenk i stilren og åpen design med 3 anvendelige hyller. Et avlastningsbord er en smart og nyttig løsning for deg som ønsker mer plass når du lager mat. Arbeidsbenken er 120 cm bred og kan plasseres ved siden av grillen eller brukes som frittstående kjøkkenøy. Arbeidsbenken inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å sette sammen et personlig utekjøkken etter egne ønsker!

- Arbeidsbenk 120 cm
- Stilren utførelse i svart
- Frittstående kjøkkenøy eller sidebord på utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Arbeidsbenk med dør 120 cm (Rustfri)

Rustfri arbeidsbenk i solid og gjennomført design med romslig oppbevaringsskap. Et avlastningsbord er en smart og nyttig løsning for deg som ønsker mer plass når du lager mat. Arbeidsbenken er 120 cm bred og kan plasseres ved siden av grillen eller brukes som frittstående kjøkkenøy. Arbeidsbenken inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å sette sammen et personlig utekjøkken etter egne ønsker!

- Arbeidsbenk 120 cm, med oppbevaringsskap
- Solid design i rustfritt stål
- Frittstående kjøkkenøy eller sidebord på utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Arbeidsbenk med hylle 180 cm (Rustfri)

En stor arbeidsbenk for deg som ønsker godt armslag når du lager mat utendørs. Rustfri arbeidsbenk i stilren og åpen design med 3 anvendelige hyller. Arbeidsbenken er 180 cm bred og kan plasseres ved siden av grillen eller brukes som frittstående kjøkkenøy. Arbeidsbenken inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å sette sammen et personlig utekjøkken etter egne ønsker!

- Arbeidsbenk 180 cm
- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Frittstående kjøkkenøy eller sidebord på utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Arbeidsbenk med hylle 180 cm (Svart)

En stor arbeidsbenk for deg som ønsker godt armslag når du lager mat utendørs. Svart arbeidsbenk i stilren og åpen design med 3 anvendelige hyller. Arbeidsbenken er 180 cm bred og kan plasseres ved siden av grillen eller brukes som frittstående kjøkkenøy. Arbeidsbenken inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å sette sammen et personlig utekjøkken etter egne ønsker!

- Arbeidsbenk 180 cm
- Stilren utførelse i svart
- Frittstående kjøkkenøy eller sidebord på utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar kullgrill (Rustfri)

Praktisk kullgrill med gjennomført design i rustfritt stål. Nyt herlige grillkvelder utendørs og kjenn den karakteristiske smaken som bare en kullgrill kan gi. Kullgrillen har en integrerbar konstruksjon og inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å kombinere og designe et personlig utekjøkken som dekker dine behov.

- Fleksibel kullgrill
- Integrerbar design i rustfritt stål
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar kullgrill (Svart)

Praktisk kullgrill med gjennomført svart design. Nyt herlige grillkvelder utendørs og kjenn den karakteristiske smaken som bare en kullgrill kan gi. Kullgrillen har en integrerbar konstruksjon og inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å kombinere og designe et personlig utekjøkken som dekker dine behov.

- Fleksibel kullgrill
- Integrerbar svart design
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar gassgrill (2 brennere) - Svart

Liten og praktisk, integrerbar gassgrill med 2 brennere. Stilren svart utførelse med anvendelige funksjoner i fokus. Gassgrillen inngår i Myoutdoorkitchens fleksible modulserie Nordic Line, som gir mulighet for å kombinere og designe et personlig utekjøkken som dekker dine behov.

- Gassgrill med 2 brennere
- Integrerbar svart design
- Bygg ditt eget modulkjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Skuffemodul

Frittstående modul med 3 uttrekkbare skuffer i rustfritt stål. Modulen kan brukes til oppbevaring av tørrvarer samtidig som arbeidsbenken brukes til å forberede mat eller som avlastningsbord. Modulen står på hjul og er enkel å flytte og kombinere med øvrige moduler i Inox Range. Et praktisk supplement til ethvert utekjøkken!

- Skuffemodul
- 3 store skuffer
- Ekstra arbeidsområde
- Design i rustfritt stål

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Modul med oppvaskbenk

Praktisk, frittstående modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskap. Oppvaskbenkmodulen passer sammen med de øvrige modulene i Inox Range og er fremstilt i rustfritt stål. Vasken har rikelig med plass og kaldtvannstilkobling som kan brukes til både å skylle grønnsaker og vaske hender. Under oppvaskbenken er det to oppbevaringsskap med plass til søppelbøtte, tallerkener, grillredskap og lignende. En liten, men verdsatt detalj er den innebygde flaskeåpneren i fronten, som gjør at du slipper å lete etter en åpner når du vil slokke tørsten.

- Design i rustfritt stål
- Modul med vask og oppbevaringsskap
- Ekstra arbeidsområde

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Modul med sidebrenner

Invester i en sidebrenner og tilbered alt tilbehør utendørs, samtidig som du griller! Inox Range-sidebrenneren er fremstilt i rustfritt stål og har 2 effektive brennere som gjør det mulig å koke og steke ved forskjellige temperaturer samtidig.

- Finish i rustfritt stål
- Doble sidebrennere
- Kok eller stek tilbehøret til grillmaten

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Kjøleskapsmodul

Hav altid mad og drikkevarer lige ved hånden! Det fritstående køleskabsmodul tilbyder en stor arbejdsflade, hvor du kan forberede grilningen. Køleskabet i modulet har en volumen på 145 liter, og temperaturen kan indstilles til mellem 0 og 10 °C. Glasdør med trippelhærdet glas, som betyder, at køleskabet også kan stå ude ved lave temperaturer. Køleskabet er ikke kun praktisk at have i udekøkkenet, men skaber desuden med sin LED-belysning en magisk atmosfære om aftenen.

- Kjøleskapsmodul 145 L
- Justerbar temperatur (0-10 °C)
- Stilren utførelse i rustfritt stål
- Blå LED-belysning

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Modul med pizzaovn

Frittstående modul med vedfyrt pizzaovn i rustfritt stål. Bruk utekjøkkenet til mer enn bare å grille - invester i en pizzaovn som gjør at du kan oppleve gleden ved å jobbe med mat og åpen ild på nye og spennende måter. Skjem bort nære og kjære med utsøkt pizza direkte fra den vedfyrte pizzaovnen. For å gjøre opplevelsen komplett leveres pizzaovnen med tilbehør som pizzaspade, pizzaskjærer og rengjøringsbørste som kan festes til høyre eller venstre for grillen.

- Modul med vedfyrt pizzaovn
- Grillflate: 60 x 53,5 cm
- Pizzaspade, pizzaskjærer og rengjøringsbørste inkludert
- Finish i rustfritt stål
- 2 oppbevaringsskap

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Hjørnemodul 90°

Frittstående 90 graders hjørnemodul med en stilren og enkel design i rustfritt stål. Plasser utekjøkkenet i en fin vinkelform, med et stort og åpent areal som gir deg og gjestene dine rikelig med plass til å tilberede deilige grillretter sammen. Hjørnemodulen kan kombineres med andre Inox Range-moduler og gir frihet til å skape et utekjøkken som oppfyller dine drømmer.

- Hjørnemodu 90 graders vinkel
- Binder sammen andre moduler
- Løfter utseendet på utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Frittstående gassgrill med 4 brennere og infrarød brenner

Robust gassgrill i rustfritt stål. Den frittstående grillen har 4 effektive gassbrennere og 1 infrarød brenner der temperaturen reguleres ved hjelp av 5 brytere. Gassgrillen er utstyrt med en grillrist, en varmholdingsrist og en fettoppsamler i rustfritt stål som forenkler både matlagingen og rengjøringen. Også håndtak og det dobbeltsidige lokket med innebygd termometer er fremstilt i rustfritt stål. Det roterende grilllspydet er et av høydepunktene med grillen, siden det kan brukes til langsom grilling av saftig kjøtt og grønnsaker.

- 4 gassbrennere og infrarød brenner
- Finish i rustfritt stål
- Roterende grillspyd inkludert

Les mer
 Indu+ - Frittstående arbeidsbenk med vask og kran - Arvid

Fleksibel og frittstående arbeidsbenk med vask og kran som kan plasseres hvor som helst i hagen, på uteplassen eller terrassen. Realiser dine utekjøkkendrømmer! Med stor plass å jobbe på og tilgang til kran og rennende vann blir det enkelt å skylle grønnsaker, vaske hendene eller skjære opp og hakke matvarer. Innebygd knivholder gir en organisert arbeidsplass der du har redskapene lett tilgjengelig.

- Frittstående arbeidsbenk på hjul
- Praktisk oppbevaring
- Elegant og tidløs design


Les mer
 Indu+ - Frittstående drinkvogn - Iceboy

Iceboy - frittstående drinkvogn med uttrekkbar benkeplate og innebygd isbeholder. Modulen er frittstående og er utstyrt med hjul, noe som gjør den enkel å plassere på et valgfritt sted i hagen, på uteplassen eller terrassen. Elegant og tidløs design i massiv teak og med hvit aluminiumramme - en kombinasjon som til sammen gir et levende inntrykk og samtidig er veldig enkel å vedlikeholde. Baren er enkel å plassere og dessuten et pent møbel å ha utendørs. Benkeplaten er uttrekkbar og perfekt å bruke som avlastningsbord, kjøkkenøy og bar. Med et stort arbeidsområde kan du både tilberede og servere på stedet. Hold flasker avkjølt i isbeholderen, vart opp med en herlig snacksbuffé eller kanskje en lekker skalldyrbuffé.

- Frittstående og enkel å plassere etter behov og plass
- Pent og praktisk møbel når det kommer gjester
- Kombinert som avlastningsbord, kjøkkenøy og bar


Les mer
 Indu+ - Frittstående arbeidsbenk med vask og kran - Arvid

Fleksibel og frittstående arbeidsbenk med vask og kran som kan plasseres hvor som helst i hagen, på uteplassen eller terrassen. Realiser dine utekjøkkendrømmer! Med stor plass å jobbe på og tilgang til kran og rennende vann blir det enkelt å skylle grønnsaker, vaske hendene eller skjære opp og hakke matvarer. Innebygd knivholder gir en organisert arbeidsplass der du har redskapene lett tilgjengelig.

- Frittstående arbeidsbenk på hjul
- Praktisk oppbevaring
- Elegant og tidløs design


Les mer
 Indu+ - Frittstående grillvogn (Gazzgrill)

Gazzgrill grillvogn - det mobile utekjøkkenet som gjør at du får maksimalt utbytte av matlagingen utendørs! Frittstående utekjøkken med stor fleksibilitet, som kan plasseres hvor som helst i hagen, på uteplassen eller terrassen - aldri har det vært enklere å lage mat ute! Dette utekjøkkenet tilbyr en unik 2-i-1-løsning med kombinert gassgrill og stekebord med lokk - perfekt når du vil grille, steke eller koke maten samtidig! Her får du alt du kan forvente av et utekjøkken: En utvidet benkeplate som gir ekstra plass å jobbe på, en innebygd knivholder og en praktisk skuff til oppbevaring av grilltilbehør og lignende.

- Mobilt utekjøkken for maksimal matlagingsopplevelse
- 2-i-1-løsning med kombinert grill og stekebord
- Praktisk knivholder ved grillen
- Inkluderer grilldeksel med temperaturmåler

Les mer
 Indu+ - Frittstående grillvogn (Gazzgrill)

Gazzgrill grillvogn - det mobile utekjøkkenet som gjør at du får maksimalt utbytte av matlagingen utendørs! Frittstående utekjøkken med stor fleksibilitet, som kan plasseres hvor som helst i hagen, på uteplassen eller terrassen - aldri har det vært enklere å lage mat ute! Dette utekjøkkenet tilbyr en unik 2-i-1-løsning med kombinert gassgrill og stekebord med lokk - perfekt når du vil grille, steke eller koke maten samtidig! Her får du alt du kan forvente av et utekjøkken: En utvidet benkeplate som gir ekstra plass å jobbe på, en innebygd knivholder og en praktisk skuff til oppbevaring av grilltilbehør og lignende.

- Mobilt utekjøkken for maksimal matlagingsopplevelse
- 2-i-1-løsning med kombinert grill og stekebord
- Praktisk knivholder ved grillen
- Inkluderer grilldeksel med temperaturmåler

Les mer
 Indu+ - Frittstående utekjøkken - Induksjonstopp og Teppanyakimodul - Arvid

Foreta en kulinarisk reise hjemme hos deg selv og behersk matlagingskunsten teppanyaki med et frittstående utekjøkken med induksjonstopp og teppanyakiplate. Teppanyaki er en japansk matlagingsmetode som egner seg ypperlig til å woke, steke eller koke kjøtt og grønnsaker, og med en induksjonstopp blir det enkelt å lage annet tilbehør som ris og poteter ved siden av. Arbeidsbenken har en elegant og tidløs utførelse i teak og en matt, svart aluminiumramme. Enkel og fleksibel å flytte og plassere hvor som helst i hagen, på uteplassen eller terrassen - slik at du har alle forutsetninger for å løfte matlagingen til nye høyder!

- Frittstående modul
- Induksjonstopp og teppanyakistekebord i ett
- Praktisk oppbevaring


Les mer

 Indu+ - Frittstående utekjøkken - Induksjonstopp og Teppanyakimodul - Arvid

Foreta en kulinarisk reise hjemme hos deg selv og behersk matlagingskunsten teppanyaki med et frittstående utekjøkken med induksjonstopp og teppanyakiplate. Teppanyaki er en japansk matlagingsmetode som egner seg ypperlig til å woke, steke eller koke kjøtt og grønnsaker, og med en induksjonstopp blir det enkelt å lage annet tilbehør som ris og poteter ved siden av. Arbeidsbenken har en elegant og tidløs utførelse i teak og en hvit aluminiumramme. Enkel og fleksibel å flytte og plassere hvor som helst i hagen, på uteplassen eller terrassen - slik at du har alle forutsetninger for å løfte matlagingen til nye høyder!

- Frittstående modul
- Induksjonstopp og teppanyakistekebord i ett
- Praktisk oppbevaring


Les mer

 Indu+ - Frittstående utekjøkken - Teppanyakimodul - Arvid

Matlaging er en kunst som alle kan beherske. Med et frittstående utekjøkken med teppanyakistekeplate får du et stort tilberedningsområde som egner seg ypperlig for å woke, steke eller koke kjøtt og grønnsaker - du kommer til å lage mat som en profesjonell på null komma null! Arbeidsbenken i elegant og tidløs design i massiv teak med matt, svart aluminiumramme har en innebygd knivholder og praktisk oppbevaringsskuff - alt du trenger for en nær matlaging. Utekjøkkenet er enkelt å flytte og plassere hvor som helst i hagen, på uteplassen eller terrassen.

- Frittstående teppanyakistekeplate
- Praktisk oppbevaring
- Elegant og tidløs design


Les mer

 Indu+ - Frittstående utekjøkken - Teppanyakimodul - Arvid

Matlaging er en kunst som alle kan beherske. Med et frittstående utekjøkken med teppanyakistekeplate får du et stort tilberedningsområde som egner seg ypperlig for å woke, steke eller koke kjøtt og grønnsaker - du kommer til å lage mat som en profesjonell på null komma null! Arbeidsbenken i elegant og tidløs design i massiv teak med matt, hvit aluminiumramme har en innebygd knivholder og praktisk oppbevaringsskuff - alt du trenger for en nær matlaging. Utekjøkkenet er enkelt å flytte og plassere hvor som helst i hagen, på uteplassen eller terrassen.

- Frittstående teppanyakistekeplate
- Praktisk oppbevaring
- Elegant og tidløs design


Les mer

 Indu+ - Frittstående drinkvogn - Iceboy

Iceboy - frittstående drinkvogn med uttrekkbar benkeplate og innebygd isbeholder. Modulen er frittstående og er utstyrt med hjul, noe som gjør den enkel å plassere på et valgfritt sted i hagen, på uteplassen eller terrassen. Elegant og tidløs design i massiv teak og med mattsvart aluminiumramme - en kombinasjon som til sammen gir et levende inntrykk og samtidig er veldig enkel å vedlikeholde. Baren er enkel å plassere og dessuten et pent møbel å ha utendørs. Benkeplaten er uttrekkbar og perfekt å bruke som avlastningsbord, kjøkkenøy og bar. Med et stort arbeidsområde kan du både tilberede og servere på stedet. Hold flasker avkjølt i isbeholderen, vart opp med en herlig snacksbuffé eller kanskje en lekker skalldyrbuffé.

- Frittstående og enkel å plassere etter behov og plass
- Pent og praktisk møbel når det kommer gjester
- Kombinert som avlastningsbord, kjøkkenøy og bar


Les mer
 Steel - Modular system - Modul med rangetop 90 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og eksklusiv rangetop i toppklasse. Rangetopen har unike og fine detaljer, som seks brennere i rustfritt stål, metallknotter og håndtak, en grillflate på 41,6 dm² og to store skap. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Fantastisk til all slags matlaging!

- Moderne rangetop med mange smarte finesser
- Eksklusive detaljer
- Rustfritt design
- Fantastisk til all slags matlaging

Les mer
 Steel - Modular system - Modul med kjøleskap 70 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og eksklusiv modul med kjøleskap i rustfritt stål. Kjøleskapet har et volum på 92 liter og kommer med innsidebelysning og trehyller. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Et må-ha i ditt utekjøkken!

- Rustfri og eksklusiv finish
- Temperatur: 2-10°C
- Eksklusive detaljer

Les mer
 Steel - Modular system - Oppbevaringsmodul 70 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og robust oppbevaringsmodul med 3 utdragbare skuffer og en stor arbeidsflate i rustfritt stål. Skuffene er perfekte for oppbevaring av grillbestikk, salatbestikk, tallerkener og lignende. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken.

- Rostfri och exklusiv finish
- Exklusiva detaljer

Les mer
 Steel - Modular system - Oppbevaringsmodul 70 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og robust oppbevaringsmodul med 3 utdragbare skuffer og en stor arbeidsflate i rustfritt stål. Skuffene er perfekte for oppbevaring av grillbestikk, salatbestikk, tallerkener og lignende. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken.

- 100% Rustfritt stål
- Eksklusive detaljer i matt svart design

Les mer
 Steel - Modular system - Oppbevaringsmodul 90 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og robust oppbevaringsmodul med 3 utdragbare skuffer og en stor arbeidsflate i rustfritt stål. Skuffene er perfekte for oppbevaring av grillbestikk, salatbestikk, tallerkener og lignende. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken.

- Rustfri og eksklusiv finish
- Eksklusive detaljer

Les mer
 Steel - Modular system - Oppbevaringsmodul 90 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og robust oppbevaringsmodul med 3 utdragbare skuffer og en stor arbeidsflate i rustfritt stål. Skuffene er perfekte for oppbevaring av grillbestikk, salatbestikk, tallerkener og lignende. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken.

- 100% Rustfritt stål
- Eksklusive detaljer i matt svart design

Les mer
 Steel - Modular system - Oppbevaringsmodul 120 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og robust oppbevaringsmodul med 3 utdragbare skuffer og en stor arbeidsflate i rustfritt stål. Skuffene er perfekte for oppbevaring av grillbestikk, salatbestikk, tallerkener og lignende. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken.

- Rustfri og eksklusiv finish
- Eksklusive detaljer

Les mer
 Steel - Modular system - Modul med oppvaskbenk 70 cm

Italienske Steel gir oss en moderne modul med kran og skuffer i toppklasse. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Et må-ha i ditt utekjøkken!

- Rustfri og eksklusiv finish
- Eksklusive detaljer

Les mer
 Steel - Modular system - Modul med oppvaskbenk 70 cm

Italienske Steel gir oss en moderne modul med kran og skuffer i toppklasse. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Et må-ha i ditt utekjøkken!

- 100% Rustfritt stål
- Eksklusive detaljer i matt svart design

Les mer
 Steel - Modular system - Modul med oppvaskbenk 90 cm

Italienske Steel presenterer en moderne modul med kran og oppbevaringsskap i toppklasse. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Et må-ha i ditt utekjøkken!

- Rustfri og eksklusiv finish
- Eksklusive detaljer

Les mer
 Steel - Modular system - Modul med oppvaskbenk 90 cm

Italienske Steel gir oss en moderne modul med kran og skuffer i toppklasse. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Et må-ha i ditt utekjøkken!

- 100% Rustfritt stål
- Eksklusive detaljer i matt svart design

Les mer
 Steel - Modular system - Modul oppvaskbenk med 120 cm

Italienske Steel gir oss en moderne modul med kran og oppbevaringsskuffer i toppklasse. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Et må-ha i ditt utekjøkken!

- Rustfri og moderne finish
- Eksklusive detaljer

Les mer
 Kundeservice

Man-Fre 09:00 - 17:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt