Moduler - Myoutdoorkitchen.no

Her finner du moduler til å bygge ditt eget frittstående utekjøkken. Vi kan blant annet tilby grillmoduler, redskapsmoduler, hjørnemoduler og oppbevaringsmoduler. I det brede sortimentet vårt finner du alle moduler du kan komme til å trenge i utekjøkkenet ditt. Usikker på hvilke og hvor mange moduler som passer akkurat deg best? Kontakt vår kundeservice så hjelper de deg.


 

Myoutdoorkitchen - Modul med 4 skuffer

Frittstående modul med 4 skuffer. Modulen gir deg godt med plass for å oppbevare dine tørrvarer. Toppen på modulen passer perfekt til å bruke som arebidsflate når man lager mat eller lignende. En anvendelig modul som passer perfekt inn i utekjøkkenet!

- Rustfri og moderne finish
- Frittstående modul
- Bra arbeidsflate på toppen

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Kamado Modul

Bygg inn din Kamado med denne unike og spesialutviklede modulen som danner en helhet sammen med resten av utekjøkkenet ditt. I tillegg til modulen inngår Kamado Medio, som også er vår bestselgende modell. Ta utekjøkkenet til et nytt nivå og velg en Kamado!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Kamado Modul

Nå finnes vår populære Kamado-modul også i svart! Bygg inn din Kamado med denne unike og spesialproduserte modulen som glir sømløst inn i resten av det frittstående utekjøkkenet. Robust og holdbar design av høy kvalitet - modulen er fremstilt i 100 % rustfritt stål 304. I tillegg til modulen inngår grillen Kamado Medio, som er vår bestselgende modell. Ta utekjøkkenet til et nytt nivå og velg en Kamado!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskap

Frittstående modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskuffer, i rustfri og moderne utførelse. Før og etter bruk av grillen har man behov for tilgang til kran og plass til å skylle kjøtt og grønnsaker, vaske hendene eller skjære opp og hakke matvarer. En robust og holdbar modul i rustfritt stål 304 SS. Under oppvaskbenken er det 2 skapdører som kan åpnes, med stor oppbevaringsplass på 2 hyller, der grillbestikk, søppelbøtte eller lignende kan oppbevares på en pen og praktisk måte. En modul i toppklasse - et «must» på utekjøkkenet!

- Rustfri og moderne finish
- Gir deg rennende vann på utekjøkkenet
- 2 store oppbevaringsrom

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskap

Frittstående modul i luksuriøs svart design med oppvaskbenk og oppbevaringsplass. Før og etter bruk av grillen har man behov for tilgang til kran og plass til å skylle kjøtt og grønnsaker, vaske hendene eller skjære opp og hakke matvarer. En robust og holdbar modul i rustfritt stål 304 SS. Under oppvaskbenken er det 2 skapdører som kan åpnes, med stor oppbevaringsplass på 2 hyller, der grillbestikk, søppelbøtte eller lignende kan oppbevares på en pen og praktisk måte. En modul i toppklasse - et «must» på utekjøkkenet!

- Luksuriøs utførelse i svart
- Rustfritt stål 304 SS
- Gir deg rennende vann på utekjøkkenet
- Stor oppbevaringsplass Les mer
 Myoutdoorkitchen - Modul med oppbevaringsskap

Frittstående modul med stort oppbevaringsskap. En robust og stilren modul med eksklusiv design i rustfritt stål 304. Oppbevaringsskapet har to dører som kan åpnes og to innvendige hyller som gir god plass til alle typer oppbevaring. Ønsker du ekstra arbeidsområde på utekjøkkenet, kan toppen på modulen brukes som arbeidsbenk - perfekt når du vil forberede eller servere mat med grillen innen rekkevidde. En praktisk modul som passer perfekt inn på utekjøkkenet!

- Rustfritt stål 304
- Frittstående oppbevaringsmodul
- Ekstra arbeidsområde
- Innvendige oppbevaringshyller

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul med oppbevaringsskap

Frittstående modul med stort oppbevaringsskap. Robust og stilren modul med eksklusiv design i svart og rustfritt stål 304. Oppbevaringsskapet har to dører som kan åpnes og to innvendige hyller som gir god plass til alle typer oppbevaring. Ønsker du ekstra arbeidsområde på utekjøkkenet, kan toppen på modulen brukes som arbeidsbenk - perfekt når du vil forberede eller servere mat med grillen innen rekkevidde. En praktisk modul som passer perfekt inn på utekjøkkenet!

- Eksklusiv design i svart
- Rustfritt stål 304
- Frittstående oppbevaringsmodul
- Ekstra arbeidsområde
- Innvendige oppbevaringshyller

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Modul med kjøleskap og oppbevaringsskap

Frittstående modul med kjøleskap og oppbevaringsskap i rustfritt stål. Kjøleskapet har kompressorkjøling og kan holde 3-10°C. Modulen har også et stort oppbevaringsskap for tørrvarer. Passer perfekt inn i utekjøkkenet!

- Rustfri og moderne finish
- Frittstående modul
- Kjøleskap med hyller

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Modul kjøleskap med dobbeldører

Frittstående modul kjøleskap med dobbeldører i rustfri finish. Kjøleskapet har kompressorkjøling og kan holde ned til 3°C, dørene er også låsbare. Passer perfekt inn i utekjøkkenet!

- Rustfri og moderne finish
- Frittstående modul
- Kjøleskap med hyller

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul kjøleskap med dobbeldører

Frittstående kjøleskap med doble dører i moderne og stilren, svart utførelse. Et stort kjøleskap som kan brukes til å avkjøle og oppbevare råvarer eller drikkevarer i kort avstand fra grillen. Kjøleskapet rommer 126 liter, har 2 låsbare dører, 6 rommelige hyller i rustfritt stål og kompressorkjøling, og kan holde ned til 3°C. Kjøleskapet er dessuten utstyrt med LED-lys i svakt blått, som gir en hyggelig stemning på utekjøkkenet og forgyller hele uteplassen i kveldsmørket.

- Frittstående modul
- Modere utførelse i svart
- Rustfritt stål - 304 SS
- Kjøleskap med hyller

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Teppanyaki Modul

Teppanyaki-grill, også kalt stekeplate, er et «must» for en ekte utendørskokk! Teppanyaki er en matlagingsmetode som har eksistert i lang tid og som egner seg ypperlig til å wokke, steke eller koke kjøtt og grønnsaker. Et toppmoderne stekebord i rustfritt stål med 3 kraftige brennere, infravarme og batteridrevet elektrisk Piezo-tenning som gjør at du kommer i gang med matlagingen umiddelbart. Robuste brytere med blått LED-lys som skaper en effektfull stemning på utekjøkkenet om kvelden. En Teppanyaki-grill i toppklasse - server maten til gjestene direkte fra platen. I kombinasjon med grillen får du en helt unik matlagingsopplevelse!

- Rustfri og stilren utførelse
- Frittstående
- 3 mm Teppanyaki-grill
- Perfekt til wokking eller steking av kjøtt og grønnsaker
- Server maten direkte fra platen

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Teppanyaki Modul

Teppanyaki-grill, også kalt stekeplate, er et «must» for en ekte utendørskokk! Teppanyaki er en matlagingsmetode som har eksistert i lang tid og som egner seg ypperlig til å wokke, steke eller koke kjøtt og grønnsaker. Et toppmoderne stekebord i svart, rustfritt stål med 3 kraftige brennere, infravarme og batteridrevet elektrisk Piezo-tenning som gjør at du kommer i gang med matlagingen umiddelbart. Robuste brytere med blått LED-lys som skaper en effektfull stemning på utekjøkkenet om kvelden. En Teppanyaki-grill i toppklasse - server maten til gjestene direkte fra platen. I kombinasjon med grillen får du en helt unik matlagingsopplevelse!

- Luksuriøs svart utførelse
- Frittstående
- Rustfritt stål - 304 SS
- 3 mm Teppanyaki-grill
- Perfekt til wokking eller steking av kjøtt og grønnsaker

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 90°

Hjørnemodul i 90 grader i rustfri finish. Denne modulen tilbyr deg den perfekte løsningen for å skape et vinklet utendørskjøkken. Laget i det beste materialet - 304 SS stål.

- Føyer sammen andre moduler
- 90 graders vinkel
- Løfter utseendet på ditt utekjøkken

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Hjørnemodul 90°

Hjørnemodul, 90 grader, i fin svart utførelse. Forleng utekjøkkenet med større arbeidsområde! Med denne modulen får du den perfekte løsningen for et utendørs vinkelkjøkken. Fremstilt i rustfritt stål 304 SS av høy kvalitet. Med perfekt passform for plassering i valgfritt hjørne på balkongen eller uteplassen.

- Stilren utførelse i svart
- Binder sammen andre moduler
- 90 graders vinkel
- Løfter utseendet på utekjøkkenet

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 90° - Large

Frittstående 90 graders hjørnemodul med oppbevaringsskap. Eksklusiv og stilren utførelse i hundre prosent rustfritt stål 304 av beste kvalitet. Drømmen om nabolagets flotteste utekjøkken er enkel å realisere ved å bygge inn en hjørnemodul. Med denne stabile hjørnemodulen kan utekjøkkenet bygges i 90° vinkel, noe som gir et utrolig åpent og rommelig område for matlaging utendørs. Perfekt passform for et hjørne på balkongen eller uteplassen.

- 90 graders vinkel
- Stilren design i rustfritt stål 304
- Hyller med innvendig oppbevaring
- Perfekt passform til balkongen eller uteplassen

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Hjørnemodul 90° - Large

Frittstående 90 graders hjørnemodul med oppbevaringsskap. Moderne og luksuriøs svart design. Drømmen om nabolagets flotteste utekjøkken er enkel å realisere ved å bygge inn en hjørnemodul. Hele modulen er fremstilt i rustfritt stål 304 av høyeste kvalitet. Med denne stabile hjørnemodulen kan utekjøkkenet bygges i 90° vinkel, noe som gir et utrolig åpent og rommelig område for matlaging utendørs. Perfekt passform for et hjørne på balkongen eller uteplassen.

- Flott utførelse i svart
- 90 graders vinkel
- 100 % rustfritt stål 304 SS
- Hyller med innvendig oppbevaring
- Perfekt passform til balkongen eller uteplassen

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Modul med doble sidebrennere

Oppgrader utekjøkkenet og invester i en frittstående sidebrenner. En flott og praktisk modul å ha i hagen, som gir muligheter for allsidig matlaging utendørs. Dette er en helt frittstående modul med doble sidebrennere i solid og eksklusiv utførelse i rustfritt stål 304 SS. En sidebrenner ved siden av grillen gir tilgang til ange praktiske funksjoner samtidig som det gjør matlagingen morsommere - Benytt anledningen til å utvide dine kulinariske kunnskaper!

- Doble sidebrennere
- Praktiske funksjoner på utekjøkkenet
- Eksklusiv utførelse i rustfritt stål
- Kok eller stek tilbehøret til grillmaten

Les mer
 Myoutdoorktichen - Black Collection - Modul med doble sidebrennere

Oppgrader utekjøkkenet og invester i en frittstående sidebrenner. En flott og praktisk modul å ha i hagen, som gir muligheter for allsidig matlaging utendørs. En frittstående modul i flott, svart design med doble sidebrennere. Solid og eksklusiv utførelse i rustfritt stål 304 SS, som holder høyeste kvalitet. En sidebrenner ved siden av grillen gir tilgang til ange praktiske funksjoner samtidig som det gjør matlagingen morsommere - Benytt anledningen til å utvide dine kulinariske kunnskaper!

- Doble sidebrennere
- Praktiske funksjoner på utekjøkkenet
- Stilren utførelse i svart og rustfritt stål
- Kok eller stek tilbehøret til grillmaten

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Modul vedfyrt pizzaovn - Naples

Naples er en frittstående og vedfyrt pizzaovn i stilren design i rustfritt stål av høy kvalitet. Pizzaovnen kommer opp i 350 °C på 10 minutter, og etter bare 30 minutter kan temperaturen komme opp i hele 500 °C. Når ønsket varme er oppnådd, bidrar konstruksjonen med to ytterskall til å holde på varmen til alle middagsgjestene har kommet. Pizzaovnen skaper matglede etter egne ønsker og smaker. Eksperimenter deg frem til den perfekte pizzaen eller paien, eller bak et brød som får smaksløkene til å danse.

- 100 % rustfritt stål 304
- Kan komme opp i 500 °C
- (Bredde x Høyde x Dybde) 78,6 x 188 x 58 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul vedfyrt pizzaovn - Naples

Naples - realiserer drømmen om et fullendt utekjøkken! Frittstående og vedfyrt pizzaovn i luksuriøs og stilren, svart design. Pizzaovnen holder meget høy kvalitet og er fremstilt i hundre prosent rustfritt stål 304. Pizzaovnen kommer opp i 350 °C på 10 minutter, og etter bare 30 minutter kan temperaturen komme opp i hele 500 °C. Når ønsket varme er oppnådd, bidrar konstruksjonen med to ytterskall til å holde på varmen til alle middagsgjestene har kommet. Pizzaovnen skaper matglede etter egne ønsker og smaker. Eksperimenter deg frem til den perfekte pizzaen eller paien, eller bak et brød som får smaksløkene til å danse.

- Vedfyrt pizzaovn
- Svart, stilren design
- Rustfritt stål 304
- Kan komme opp i 500 °C
- (Bredde x Høyde x Dybde) 78,6 x 188 x 58 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 45°

Rustfri hjørnemodul med 45 graders vinkel - perfekt hvis du ønsker et åpent og rommelig utekjøkken å arbeide og lage mat på. Hjørnemodulen er utrolig holdbar, siden den er fremstilt i rustfritt stål 304 SS, som holder høyeste kvalitet. Modulen har perfekt passform og kan plasseres i et hjørne på balkongen eller uteplassen. Toppen på modulen tilbyr et rommelig arbeidsområde samtidig som du får en ekstra avlastningsplass, enkelt og praktisk for matlaging nær grillen.

- 45 graders vinkel
- Rustfritt stål 304 SS av høy kvalitet
- Forlenger utekjøkkenet
- Gir deg et rommelig utekjøkken å lage mat på

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Modul med oppbevaringsskap

Frittstående modul med oppbevaringsskap i klassisk design og stilren utførelse i rustfritt stål. Modulen har to dører som kan åpnes og to dype hyller innvendig som gir god plass til alle typer oppbevaring. Ønsker du ekstra arbeidsområde på utekjøkkenet, kan toppen på modulen brukes som arbeidsbenk - perfekt når du vil forberede eller servere mat med grillen innen rekkevidde. En rimelig og praktisk modul som passer perfekt inn på utekjøkkenet!

- Rustfri design
- Rimelig oppbevaringsmodul
- Ekstra arbeidsområde
- Innvendige hyller med stor oppbevaringsplass

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Modul med doble sidebrennere

Oppgrader utekjøkkenet og invester i en frittstående sidebrenner. Rustfri sidebrenner med doble varmeplater i stilren design som passer inn i alle miljøer. En praktisk modul med praktiske funksjoner som gir muligheter for allsidig matlaging utendørs. En sidebrenner ved siden av grillen gir flere muligheter og gjør matlagingen morsommere!

- Klassisk og stilren design i rustfritt stål
- Doble varmeplater
- Rimelig og praktisk på utekjøkkenet
- Kok eller stek tilbehøret til grillmaten

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskap

Frittstående modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskuffer, i rustfri og moderne utførelse. Før og etter bruk av grillen har man behov for tilgang til kran og plass til å skylle kjøtt og grønnsaker, vaske hendene eller skjære opp og hakke matvarer. Under oppvaskbenken er det 2 skapdører som kan åpnes, med stor oppbevaringsplass på 2 hyller, der grillbestikk, søppelbøtte eller lignende kan oppbevares på en pen og praktisk måte. En modul i toppklasse - et «must» på utekjøkkenet!

- Rustfri og moderne finish
- Gir deg rennende vann på utekjøkkenet
- 2 store oppbevaringsrom

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 90° (uten panel)

Klassisk 90 graders hjørnemodul, stilren design i rustfritt materiale. Med en hjørnemodul får du den perfekte løsningen for et utendørs vinkelkjøkken i hagen. Modulen leveres uten panel og kan plasseres i et valgfritt hjørne på balkongen eller uteplassen.

- Føyer sammen andre moduler
- 90 graders vinkel
- Løfter utseendet på ditt utekjøkken

Les mer
 Indu+ - Frittstående grillvogn - Gazzboy

Gazzboy - det mobile utekjøkkenet som gjør at du får maksimalt utbytte av matlagingen utendørs! Frittstående utekjøkken med stor fleksibilitet, som kan plasseres hvor som helst i hagen, på uteplassen eller terrassen - aldri har det vært enklere å lage mat ute! Utekjøkkenet tilbyr en unik 2-i-1-løsning med kombinert gassgrill og stekebord, noe som er perfekt når du vil grille, steke eller koke maten samtidig! Her får du alt du kan forvente av et utekjøkken: En utvidet benkeplate som gir ekstra plass å jobbe på, en innebygd knivholder og en praktisk skuff til oppbevaring av grilltilbehør og lignende.

- Mobilt utekjøkken for maksimal matlagingsopplevelse
- Praktisk knivholder ved grillen
- 2-i-1-løsning med kombinert grill og stekebord


Les mer
 Indu+ - Frittstående arbeidsbenk med vask og kran - Arvid

Fleksibel og frittstående arbeidsbenk med vask og kran som kan plasseres hvor som helst i hagen, på uteplassen eller terrassen. Realiser dine utekjøkkendrømmer! Med stor plass å jobbe på og tilgang til kran og rennende vann blir det enkelt å skylle grønnsaker, vaske hendene eller skjære opp og hakke matvarer. Innebygd knivholder gir en organisert arbeidsplass der du har redskapene lett tilgjengelig. Kan gjerne kombineres med grillvognen Gazzboy - sammen utgjør de et komplett og frittstående utekjøkken som kan plasseres overalt.

- Frittstående arbeidsbenk på hjul
- Praktisk oppbevaring
- Elegant og tidløs design


Les mer
 Indu+ - Frittstående drinkvogn - Iceboy

Iceboy - frittstående drinkvogn med uttrekkbar benkeplate og innebygd isbeholder. Modulen er frittstående og er utstyrt med hjul, noe som gjør den enkel å plassere på et valgfritt sted i hagen, på uteplassen eller terrassen. Elegant og tidløs design i massiv teak og med mattsvart aluminiumramme - en kombinasjon som til sammen gir et levende inntrykk og samtidig er veldig enkel å vedlikeholde. Baren er enkel å plassere og dessuten et pent møbel å ha utendørs. Benkeplaten er uttrekkbar og perfekt å bruke som avlastningsbord, kjøkkenøy og bar. Med et stort arbeidsområde kan du både tilberede og servere på stedet. Hold flasker avkjølt i isbeholderen, vart opp med en herlig snacksbuffé eller kanskje en lekker skalldyrbuffé.

- Frittstående og enkel å plassere etter behov og plass
- Pent og praktisk møbel når det kommer gjester
- Kombinert som avlastningsbord, kjøkkenøy og bar


Les mer
 Steel - Modular system - Gassgrill 70 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og eksklusiv gassgrill i toppklasse. Grillen har unike og fine detaljer og mange smarte finesser, som tre brennere i rustfritt stål, varmespredere i rustfritt stål, metallknotter og en grillflate på 20,8 dm². Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Fantastisk til all slags matlaging!

- Moderne gassgrill med mange smarte finesser
- Eksklusive detaljer
- Rustfritt design
- Fantastisk til all slags matlaging

Les mer
 Steel - Modular system - Gassgrill 70 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og eksklusiv gassgrill i toppklasse. Grillen har unike og fine detaljer og mange smarte finesser, som tre brennere i rustfritt stål, varmespredere i rustfritt stål, metallknotter og en grillflate på 20,8 dm². Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Fantastisk til all slags matlaging!

- Moderne gassgrill med mange smarte finesser
- Eksklusive detaljer i matt svart design
- Rustfritt design
- Fantastisk til all slags matlaging

Les mer
 Steel - Modular system - Gassgrill 90 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og eksklusiv gassgrill i toppklasse. Grillen har unike og fine detaljer og mange smarte finesser, som fire brennere i rustfritt stål, varmespredere i rustfritt stål, metallknotter og en grillflate på 41,6 dm². Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Fantastisk til all slags matlaging!

- Moderne gassgrill med mange smarte finesser
- Eksklusive detaljer
- Rustfritt design
- Fantastisk til all slags matlaging

Les mer
 Steel - Modular system - Gassgrill 90 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og eksklusiv gassgrill i toppklasse. Grillen har unike og fine detaljer og mange smarte finesser, som fire brennere i rustfritt stål, varmespredere i rustfritt stål, metallknotter og en grillflate på 41,6 dm². Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Fantastisk til all slags matlaging!

- Moderne gassgrill med mange smarte finesser
• 100% Rustfritt stål
• Eksklusive detaljer i matt svart design - Fantastisk til all slags matlaging

Les mer
 Steel - Modular system - Modul med rangetop 90 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og eksklusiv rangetop i toppklasse. Rangetopen har unike og fine detaljer, som seks brennere i rustfritt stål, metallknotter og håndtak, en grillflate på 41,6 dm² og to store skap. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Fantastisk til all slags matlaging!

- Moderne rangetop med mange smarte finesser
- Eksklusive detaljer
- Rustfritt design
- Fantastisk til all slags matlaging

Les mer
 Steel - Modular system - Modul med kjøleskap 70 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og eksklusiv modul med kjøleskap i rustfritt stål. Kjøleskapet har et volum på 92 liter og kommer med innsidebelysning og trehyller. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Et må-ha i ditt utekjøkken!

- Rustfri og eksklusiv finish
- Temperatur: 2-10°C
- Eksklusive detaljer

Les mer
 Steel - Modular system - Oppbevaringsmodul 70 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og robust oppbevaringsmodul med 3 utdragbare skuffer og en stor arbeidsflate i rustfritt stål. Skuffene er perfekte for oppbevaring av grillbestikk, salatbestikk, tallerkener og lignende. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken.

- Rostfri och exklusiv finish
- Exklusiva detaljer

Les mer
 Steel - Modular system - Oppbevaringsmodul 70 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og robust oppbevaringsmodul med 3 utdragbare skuffer og en stor arbeidsflate i rustfritt stål. Skuffene er perfekte for oppbevaring av grillbestikk, salatbestikk, tallerkener og lignende. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken.

- 100% Rustfritt stål
- Eksklusive detaljer i matt svart design

Les mer
 Steel - Modular system - Oppbevaringsmodul 90 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og robust oppbevaringsmodul med 3 utdragbare skuffer og en stor arbeidsflate i rustfritt stål. Skuffene er perfekte for oppbevaring av grillbestikk, salatbestikk, tallerkener og lignende. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken.

- Rustfri og eksklusiv finish
- Eksklusive detaljer

Les mer
 Steel - Modular system - Oppbevaringsmodul 90 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og robust oppbevaringsmodul med 3 utdragbare skuffer og en stor arbeidsflate i rustfritt stål. Skuffene er perfekte for oppbevaring av grillbestikk, salatbestikk, tallerkener og lignende. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken.

- 100% Rustfritt stål
- Eksklusive detaljer i matt svart design

Les mer
 Steel - Modular system - Oppbevaringsmodul 120 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og robust oppbevaringsmodul med 3 utdragbare skuffer og en stor arbeidsflate i rustfritt stål. Skuffene er perfekte for oppbevaring av grillbestikk, salatbestikk, tallerkener og lignende. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken.

- Rustfri og eksklusiv finish
- Eksklusive detaljer

Les mer
 Steel - Modular system - Modul med oppvaskbenk 70 cm

Italienske Steel gir oss en moderne modul med kran og skuffer i toppklasse. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Et må-ha i ditt utekjøkken!

- Rustfri og eksklusiv finish
- Eksklusive detaljer

Les mer
 Steel - Modular system - Modul med oppvaskbenk 70 cm

Italienske Steel gir oss en moderne modul med kran og skuffer i toppklasse. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Et må-ha i ditt utekjøkken!

- 100% Rustfritt stål
- Eksklusive detaljer i matt svart design

Les mer
 Steel - Modular system - Modul med oppvaskbenk 90 cm

Italienske Steel presenterer en moderne modul med kran og oppbevaringsskap i toppklasse. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Et må-ha i ditt utekjøkken!

- Rustfri og eksklusiv finish
- Eksklusive detaljer

Les mer
 Steel - Modular system - Modul med oppvaskbenk 90 cm

Italienske Steel gir oss en moderne modul med kran og skuffer i toppklasse. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Et må-ha i ditt utekjøkken!

- 100% Rustfritt stål
- Eksklusive detaljer i matt svart design

Les mer
 Steel - Modular system - Modul oppvaskbenk med 120 cm

Italienske Steel gir oss en moderne modul med kran og oppbevaringsskuffer i toppklasse. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for at de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken. Et må-ha i ditt utekjøkken!

- Rustfri og moderne finish
- Eksklusive detaljer

Les mer
 SunstoneMetal - Oppbevaringsmodul - Benk med 2 dører - Small (B: 61 x H: 87,6 x D: 72,7 cm)

Oppbevaringsmodul med 2 dører i en rustfri og eksklusiv finish. På innsiden av oppbevaringsmodulen finner vi stor oppbevaringsplass til tørrvarer. Oppbevaringsmodulen er helt lukket og oppbevarer innholdet trygt uansett vær. Perfekt å ha i ditt utendørskjøkken!

- Rustfri og moderne finish
- Helt lukket boks - den beste oppbevaringen for tørrvarer
- 6 hyller

Les mer
 SunstoneMetal - Oppbevaringsmodul - Large (B: 91,5 x H: 87,6 x D: 71,7 cm)

Frittstående oppbevaringsmodul til kjøleskap i rustfri finish. Modulen er unikt utformet og isolert for å kunne bygge inn et kjøleskap eller vinskap. Foran på venstre side på enheten er en stikkontakt inkludert for å forenkle bruken av modulen når man har koblet på kjøleskapet. Både praktisk og eksklusiv - Et må-ha i ditt utekjøkken!

- Rustfri og eksklusiv finish
- Smart stikkontakt på forsiden
- Bygg inn ditt kjøleskap eller vinskap

Les mer
 SunstoneMetal - Grillskap til gassgrill 3 brennere (B: 86,4 x H: 87,6 x D: 61,6 cm)

Eksklusivt frittstående grillskap til gassgrill med 3 brennere i rustfri finish. Grillskapet er unikt utformet med mange oppbevaringsrom for å gjøre livet ditt enklere. Skapet levereres som standard med en sideluke til høyre som er ment å brukes til en papirkurv, propantank eller lignende. På ventre side av skapet finnes 2 store skuffer med god lagringsplass for alle dine behov, som grillverktøy, bestikk, tallerkner, sauser eller lignende.

- Rustfri og eksklusiv finish
- Gode oppbevaringsskuffer
- Til modulen passer en innbyggbar gassgrill 3 brennere

Les mer
 SunstoneMetal - Oppbevaringsskap med 4 hyller (B: 30,5 x H: 87,6 x D: 71,8 cm)

Oppbevaringsmodul i rustfri finish med skjulte, uttrekkbare hyller og to avtakbare skuffer. En perfekt modul til oppbevaring av krydder eller sauser. En perfekt oppbevaringsmodul for et komplett utekjøkken!

- Rustfri og moderne finish
- Smart oppbevaring
- 4 hyller

Les mer
 SunstoneMetal - Hjørnemodul (B: 7,6 x H: 87,6 x D: 71,8 cm)

Hjørnemodul i rustfri finish. Denne modulen tilbyr deg den perfekte løsningen for å skape et vinklet utendørskjøkken. Laget i det beste materialet - 304 SS stål.

- Rustfri og eksklusiv finish
- Løfter utseendet på ditt utekjøkken

Les mer
 SunstoneMetal - Grillskap til gassgrill 4 brennere (B: 101,6 x H: 87,6 x D: 71,8 cm)

Eksklusivt frittstående grillskap til gassgrill med 4 brennere i rustfri finish. Grillskapet er unikt utformet med mange oppbevaringsrom for å gjøre livet ditt enklere. Skapet leveres som standard med en sideluke til høyre som er ment å brukes til en papirkurv, propantank eller lignende. På ventre side av skapet finnes 3 store skuffer med god lagringsplass for alle dine behov, som grillverktøy, bestikk, tallerkner, sauser eller lignende.

- Rustfri og eksklusiv finish
- Gode oppbevaringsskuffer
- Til modulen passer en innbyggbar gassgrill 4 brennere

Les mer
 SunstoneMetal - Grillskap til gassgrill med 5 brennere (B: 179 x H: 95 x D: 62 cm)

Eksklusivt frittstående grillskap til gassgrill med 5 brennere i rustfri finish. Grillskapet er unikt utformet med romslig oppbevaringsplass for å gjøre livet ditt enklere. Skapet leveres med 2 oppbevaringsskuffer under og 2 sidehyller til venstre og høyre for grillen. Et perfekt supplement til grillen din!

- Rostfri och exklusiv finish
- Bra förvaringslådor
- Till modulen passar en inbyggbar gasolgrill 5 brännare

Les mer
 SunstoneMetal - Redskaps-skap med høyresvingt dør (B: 50,8 x H: 87,6 x D: 71,8 cm)

Frittstående redskaps-skap med høyresvingt dør. Skapet er kun i det beste materialet - rustfritt stål 304 SS. Skapets frontpanel er utbyttbart og er spesielt tilpasset for å kunne bygge inn en sidebrenner eller lignende. Det nedre skapet er laget for å oppbevare tørrvarer og propantank, papirkurv eller lignende. En modul med gode oppbevaringsskap som gjør seg utrolig fint i ditt utendørskjøkken!

- Rustfri finish
- Praktisk oppbevaringsskap
- Utbyttbart frontpanel
- Høyresvingt dør

Les mer
 SunstoneMetal - Ekstra komponent til modul (B: 15,2 x H: 87,6 x D: 71,8 cm)

Ekstra komponent til modul i rustfri finish. Løser dine strømproblemer og løfter utseendet på utekjøkkenet ditt!

- Rustfri finish
- Løser dine strømproblemer
- Løfter utseendet på utekjøkkenet ditt

Les mer
 SunstoneMetal - Endepanel (B: 2,5 x H: 76,5 x D: 71,8 cm)

Endepanel i rustfri finish. Endepanelet skaper et finere utseende på ditt utekjøkken. Laget i 304 SS stål.

- Rustfri og eksklusiv finish
- Løfter utseendet på ditt utekjøkken

Les mer
 SunstoneMetal - Sokkel til moduler (B: 24,7 x H: 10 cm)

Sokkel i rustfri finish. Sokkelen er veldig enkel å installere og skaper et finere utseende på ditt utekjøkken. Laget i 304 SS stål.

- Rustfri og eksklusiv finish
- Løfter utseendet på ditt utekjøkken

Les mer
 KUNDSERVICE

Man - Fre 09.00-17.00

Utekjøkken i 3D - Vi hjelper deg!

Bygge Utekjøkken? Tips og triks!

Hva skal du tenke på når du
bygger
ditt
utekjøkken?

Les mer >