Pizzaovn - Myoutdoorkitchen.no

 

Nå kan du få en klassisk vedstekt pizza på en moderne måte. Hos oss finner du klassiske og moderne pizzaovner som gir deg en smaksopplevelse utenom det vanlige. Velg mellom ulike modeller - vi har pizzaovnen for deg.


Myoutdoorkitchen - Gassdrevet pizzaovn - Philadelphia

Moderne og frittstående gassdrevet pizzaovn i rustfritt stål. En grill på 11 kg som passer for deg som ønsker en mindre bærbar pizzaovn, som enkelt kan forflyttes og plasseres på ønsket sted. Grillen er propandrevet og kommer med en rustfri brenner på 3,8 kW. Pizzastein i ildfast murstein inngår i prisen. Med Philadelphia lager du nabolagets beste og flotteste pizza!

- Rustfri design
- Maksimal temperatur 320°C
- 1 rustfri brenner - 3,8 kW

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vedfyrt pizzaovn - Denver

Moderne og frittstående vedfyrt pizzaovn i elegant og stilsikker svart design. Pizzaovnen er fremstilt i hundre prosent rustfritt stål 304 og holder en meget høy kvalitet. Denver kommer opp i 350 °C på 10 minutter, og etter bare 30 minutter kan temperaturen komme opp i hele 500 °C. Når ønsket varme er oppnådd, bidrar konstruksjonen med to ytterskall til å holde på varmen til alle middagsgjestene har kommet. Pizzaovnen har et tykt lag ildfast tegl på innsiden, der maten tilberedes. Nederst har den et rustfritt stativ som egner seg glimrende for oppbevaring av ved. Denver står på fire hjul, noe som gjør den utrolig enkel å håndtere. En robust ovn som garantert gir deg de beste pizzaene! Du kan naturligvis også tilberede andre matretter og bakverk i ovnen. En pizzaovn som vil gjøre middagsgjestene forbløffet!

- Vedfyrt pizzaovn
- Svart, stilren design
- Rustfritt stål 304
- Kan komme opp i 500 °C
- (Bredde x Høyde x Dybde) 192 x 180 x 73,8 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Modul vedfyrt pizzaovn - Naples

Naples er en frittstående og vedfyrt pizzaovn i stilren design i rustfritt stål av høy kvalitet. Pizzaovnen kommer opp i 350 °C på 10 minutter, og etter bare 30 minutter kan temperaturen komme opp i hele 500 °C. Når ønsket varme er oppnådd, bidrar konstruksjonen med to ytterskall til å holde på varmen til alle middagsgjestene har kommet. Pizzaovnen skaper matglede etter egne ønsker og smaker. Eksperimenter deg frem til den perfekte pizzaen eller paien, eller bak et brød som får smaksløkene til å danse.

- 100 % rustfritt stål 304
- Kan komme opp i 500 °C
- (Bredde x Høyde x Dybde) 78,6 x 188 x 58 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul vedfyrt pizzaovn - Naples

Naples - realiserer drømmen om et fullendt utekjøkken! Frittstående og vedfyrt pizzaovn i luksuriøs og stilren, svart design. Pizzaovnen holder meget høy kvalitet og er fremstilt i hundre prosent rustfritt stål 304. Pizzaovnen kommer opp i 350 °C på 10 minutter, og etter bare 30 minutter kan temperaturen komme opp i hele 500 °C. Når ønsket varme er oppnådd, bidrar konstruksjonen med to ytterskall til å holde på varmen til alle middagsgjestene har kommet. Pizzaovnen skaper matglede etter egne ønsker og smaker. Eksperimenter deg frem til den perfekte pizzaen eller paien, eller bak et brød som får smaksløkene til å danse.

- Vedfyrt pizzaovn
- Svart, stilren design
- Rustfritt stål 304
- Kan komme opp i 500 °C
- (Bredde x Høyde x Dybde) 78,6 x 188 x 58 cm

Les mer
 Pizzaspade 32 cm (Mahogni/Aluminium)

Nyttig redskap som gjør det enklere å lage pizza på grillen eller i pizzaovnen. En god pizzaspade gir utrolige gode resultater når du lager pizza og brød. Den er enkel å bruke og reduserer risikoen for at kantene blir brettet eller at pizzaen glir av når du løfter den over til et serveringsfat. Pizzaspaden er svenskprodusert i mahognifinér og utstyrt med en 50 mm bred kant av aluminium. Spaden har en glatt overgang mellom aluminiumkanten og fineren som gjør den enkel å skyve inn under pizzaen og videre inn i ovnen, på pizzastålet eller pizzasteinen.

- Nyttig redskap
- Svenskprodusert
- Mahogni og aluminium
- Perfekt vid tilberedning av pizza og brød

Les mer
 


KUNDSERVICE

Man - Fre 09.00-17.00

Tegn ditt eget utekjøkken