Skap - Myoutdoorkitchen.no

Her finner du innebygde skap i ulike utførelser - for enhver smak! Vi har skap til propanbeholdere, papirkurv, bestikk, tallerkener og annet. Et integrerbart skap er praktisk å ha i utekjøkkenet og forbedrer helhetsinntrykket.


 

Myoutdoorkitchen - Built-in - Innbyggbar trippelskuff

Få oppbevaringsplass ved siden av grillen! Skuffemodul med tre skuffer for innbygging. Praktisk og stilren skuff i rustfri utførelse og med en flott ramme - for et utekjøkken der hver detalj får stå i sentrum. Perfekt for deg som ønsker stor oppbevaringsplass på en samlet flate. Størrelsen og dybden på 46 cm gjør skuffen ypperlig egnet som oppbevaringsskuff til for eksempel grillredskaper, skjærebrett, håndklær, krydder og alt annet du ønsker å ha på utekjøkkenet.

- Stilren design i rustfritt stål
- Trippelskuff
- Rustfritt stål - 304 SS
- Stor oppbevaringsplass på samlet flate
- Praktisk å plassere ved siden av grillen

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar trippelskuff

Få oppbevaringsplass ved siden av grillen! Skuffemodul med trippelskuffer for innbygging. Praktisk og stilren skuff i rustfri utførelse. Perfekt for deg som ønsker stor oppbevaringsplass på en samlet flate. Størrelsen og dybden på 58 cm gjør skuffen ypperlig egnet som oppbevaringsskuff til for eksempel grillredskaper, skjærebrett, håndklær, krydder eller lignende.

- Stilren design i rustfritt stål
- Trippelskuff
- Rustfritt stål - 304 SS
- Stor oppbevaringsplass på samlet flate
- Praktisk å plassere ved siden av grillen

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbart avfallsskap

Et avfallsskap på utekjøkkenet hjelper deg med å holde arbeidsstasjonen ren når du forbereder og tilbereder mat utendørs. Innbyggbart avfallsskap med uttrekkbar skuff i rustfri utførelse og med fine detaljer som fyller en viktig og bærekraftig funksjon på uteplassen.

- Rustfri og eksklusiv utførelse
- God oppbevaringsplass
- Rustfritt stål 304 SS
- Holder utekjøkkenet rent

Les mer
 Kundeservice

Man-Fre 09:00 - 18:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt