Skap - Myoutdoorkitchen.no

Her finner du innebygde skap i ulike utførelser - for enhver smak! Vi har skap til propanbeholdere, papirkurv, bestikk, tallerkener og annet. Et integrerbart skap er praktisk å ha i utekjøkkenet og forbedrer helhetsinntrykket.


 

Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbar trippelskuff

Få oppbevaringsplass ved siden av grillen! Skuffemodul med trippelskuffer for innbygging. Praktisk og stilren skuff i rustfri utførelse. Perfekt for deg som ønsker stor oppbevaringsplass på en samlet flate. Størrelsen og dybden på 58 cm gjør skuffen ypperlig egnet som oppbevaringsskuff til for eksempel grillredskaper, skjærebrett, håndklær, krydder eller lignende.

- Stilren design i rustfritt stål
- Trippelskuff
- Rustfritt stål - 304 SS
- Stor oppbevaringsplass på samlet flate
- Praktisk å plassere ved siden av grillen

Les mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Innbyggbart avfallsskap

Et avfallsskap på utekjøkkenet hjelper deg med å holde arbeidsstasjonen ren når du forbereder og tilbereder mat utendørs. Innbyggbart avfallsskap med uttrekkbar skuff i rustfri utførelse og med fine detaljer som fyller en viktig og bærekraftig funksjon på uteplassen.

- Rustfri og eksklusiv utførelse
- God oppbevaringsplass
- Rustfritt stål 304 SS
- Holder utekjøkkenet rent

Les mer
 SunstoneMetal - Designer Series - Enkelskuff

Rustfri enkelskuff i stilren design. Skuffen monteres vertikalt og tett mot en vegg med rom bak, noe som gir hele kjøkkenet et helhetlig utseende. Dybden på skuffen gir glimrende oppbevaringsmuligheter på utekjøkkenet og er dessuten utstyrt med en innebygd renne som leder bort eventuelt regnvann. Dermed trenger du aldri å bekymre deg for vått grillverktøy eller våte håndklær. Denne skuffen inngår i Designer Series fra Sunstone Metal. Kombiner skuffen med andre produkter i samme serie og bygg utekjøkkenet ditt etter behov og ønsker!

- Rustfri og stilren finish
- Enkel installasjon
- Holder i all slags vær

Les mer
 KUNDSERVICE

Mandag-Fredag: 09:00 - 17:00

Tegn ditt eget utekjøkken