Her finner du innebygde vannkraner til utekjøkkenet ditt. Med rennende vann i utekjøkkenet slipper du all trafikken til kjøkkenet inne som ellers hadde oppstått. Våre vannkraner består av det beste materialet - rustfritt stål 304 SS.


SunstoneMetal – Innbyggbar kran & skjærebrett (B: 52,7 x H: 53,3 x D: 23,5 cm)

Unik vask i rustfri finish med et smart plassert skjærebrett på toppen. Fine detaljer som kran med varmt og kaldt vann, såpedispenser og rist i bunnen som fanger opp matrester. Lokk følger med som kan plasseres som en beskyttelse for din vask. En selvsagt modul å plassere i nettopp ditt utekjøkken!

- Kran og såpedispenser er sinkbelagt
- Lokk er inkludert

Les mer
 SunstoneMetal - CocktailPro (B: 35,5 x H: 27,9 x D: 63,5 cm)

Den perfekte alt-i-ett cocktailstasjonen for deg som søker en utfordring. Her finnes fra fra skjærebrett, vannkran (varmt og kaldt vann), såpedispenser, papirkurv og iskjøler som med hjelp av doble vegger holder på kulda. Det er også mulighet for utover disse funksjonene å kjøpe en ølkran som kan monteres ved siden av vannkranen. Alle deler er avtagbare og gjør det enkelt å rengjøre stasjonen. En selvsagt modul å legge til i ditt utekjøkken for å briljere med drinkene!

- Kran og såpedispenser er sinkbelagte
- Stål 304 SS

Les mer
 SunstoneMetal - Designer series - Dobbel Innbyggbar vask (B: 86,4 x H: 52 x D: 29,1 cm)

Rustfri dobbel vask i stilrent design. Inkludert i Sunstone designer series med moderne komponenter som passer perfekt å kombinere etter egne ønsker. Komponér ditt eget utekjøkken helt etter egne ønsker!

- Rustfri og stilren finish
- Enkel installasjon
- Holder i all slags vær

Les mer
 KUNDSERVICE

Mandag - Fredag 09.00 - 17.00

Utekjøkken i 3D - Vi hjelper deg!

Bygge Utekjøkken? Tips og triks!

Hva skal du tenke på når du
bygger
ditt
utekjøkken?

Les mer >