Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Utekjøkken


Er du ute etter et perfekt utekjøkken til hjemmet, hytta eller annet utendørsområde? Det kan være vanskelig å finne riktig utekjøkken, og det er mange ting å tenke på når man planlegger et kjøkken utendørs. Det aller viktigste er å finne et utekjøkken som oppfyller egne ønsker og behov med hensyn til alt fra størrelse til hvilke funksjoner du ønsker til nettopp ditt hjem og din hage.

Utekjøkken Florida

Hos oss på Myoutdoorkitchen.no finner du alt du trenger å vite om utekjøkkener. Vi guider deg gjennom jungelen av frittstående utekjøkkener, frittstående moduler og innbyggbare utekjøkkener som du bygger selv. I tillegg til det klassiske utekjøkkenet med grill finner du også praktiske tilbehør som sidebrennere, teppanyakimoduler, pizzaovner og Kamado-griller, som gjør matlagingen utendørs til noe helt spesielt. Med et bra utekjøkken garanterer vi at du kan lage mat utendørs året rundt!Utekjøkken

Hva er et utekjøkken?

Et utekjøkken kan betraktes som en forlengelse av innekjøkkenet. Et utekjøkken omfatter gjerne en gassgrill eller kullgrill, skap med oppbevaringsmuligheter, benkeplass til å forberede mat på samt en oppvaskkum som gjør det enkelt å skylle grønnsaker og vaske hender under matlagingen. Vi du bygge et mer avansert utekjøkken, kan du supplere med et kjøleskap, en pizzaovn og en teppanyakimodul.


Frittstående eller innbyggbart utekjøkken?

Et frittstående utekjøkken passer for deg som ønsker å kjøpe en ferdig og fleksibel modulløsning. Vi har ferdige utekjøkkenpakker som kan tas i bruk umiddelbart, du kan også velge blant våre frittstående moduler og tilpasse, kombinere og bygge sammen funksjoner etter eget ønske.
DIY - Foretrekker du heller å bygge ditt eget utekjøkken til hagen, er det et innbyggbart utekjøkken du skal se nærmere på. Grunnkonstruksjonen tegner du selv, og materiale og innredning velger du etter smak og behag. I vår kjøpeguide og under bygge utekjøkken har vi samlet all informasjon som er viktig når man planlegger et kjøkken utendørs.


Hvilket materiale skal jeg velge til utekjøkkenet?

Hvilket materiale du velger er naturligvis helt opp til deg, men det er viktig å tenke på at produktene som skal plasseres i et utekjøkken, må være fremstilt i holdbare materialer som tåler å stå ute uansett værforhold. Hos oss finner du både svarte og rustfrie utekjøkkener fremstilt i et bestandig materiale av rustfritt stål 304, 430 og 201 SS.

Kundeservice

Man-Fre 09:00 - 17:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt