Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Varemerker


myoutdoorkitchen.no finner du utekjøkken og tilbehør fra kjente varemerker som Steel. Les mer om varemerkene våre her nedenfor.


Myoutdoorkitchen

Med fokus på stil og funksjonalitet tilbyr Myoutdoorkitchen utekjøkkener i toppklasse! Som kunde kan du skreddersy ditt eget utekjøkken med stilsikre produkter fremstilt i 100 % 304 SS-stål. Alternativer som innbyggbare eller frittstående utekjøkkener gir den bredden i sortimentet som du som kunde fortjener i planleggingen av uteplassen.


Skeldervik

Bak Skeldervik ligger ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Kombinert med detaljerte komponenter og unike elementer er det duket for en komplett og naturnær matlagingsopplevelse utendørs. Skelderviks utekjøkken er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterkt, høylegert rustfritt stål fra svensk jernmalm. Med Skeldervik får du et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom fire årstider i mange år fremover.

Les mer om Skeldervik >


Steel

Steel

Siden 1922 har italienske Steel produsert unike kjøkkenmoduler i rustfritt stål for salg verden over. Tre generasjoner har jobbet kontinuerlig med markedsutvikling for å oppfylle strenge krav til ergonomi og ytelse. Selskapet har utvidet sitt kvalitetssortiment med eksklusive utekjøkkener i samme velrenommerte rustfrie stål som i sin tid la grunnlaget for varemerket. I vårt sortiment fra Steel finner du stilfulle og funksjonelle produkter fremstilt med italiensk lidenskap.


Les mer om Steel >


Indu+

Belgiske Indu+ tilbyr mobile utekjøkkenmoduler som gir maksimal frihetsfølelse ved utendørs matlaging. Fleksible og frittstående moduler som er enkle å plassere og kombinere for en optimal matlagingsopplevelse i hagen, på uteplassen eller terrassen.
Kundeservice

Man-Fre 09:00 - 18:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt