Varemerker


myoutdoorkitchen.no finner du utekjøkken og tilbehør fra kjente varemerker som Steel. Les mer om varemerkene våre her nedenfor.


Myoutdoorkitchen

Med fokus på stil og funksjonalitet tilbyr Myoutdoorkitchen utekjøkkener i toppklasse! Som kunde kan du skreddersy ditt eget utekjøkken med stilsikre produkter fremstilt i 100 % 304 SS-stål. Alternativer som innbyggbare eller frittstående utekjøkkener gir den bredden i sortimentet som du som kunde fortjener i planleggingen av uteplassen.


Steel

Steel

Siden 1922 har italienske Steel produsert unike kjøkkenmoduler i rustfritt stål for salg verden over. Tre generasjoner har jobbet kontinuerlig med markedsutvikling for å oppfylle strenge krav til ergonomi og ytelse. Selskapet har utvidet sitt kvalitetssortiment med eksklusive utekjøkkener i samme velrenommerte rustfrie stål som i sin tid la grunnlaget for varemerket. I vårt sortiment fra Steel finner du stilfulle og funksjonelle produkter fremstilt med italiensk lidenskap.


Les mer om Steel >


Elementi

Peisbord fra Elementi - møte mellom nordisk stil og funksjonalitet. Med Elementi er det mulig å forlenge sesongen og nyte stemningsfulle kvelder sammen med venner og familie! Vårt sortiment fra Elementi omfatter ni peisbord beregnet for ulike utemiljøer og arealer. På balkongen, i hagen eller hvorfor ikke på hytta ved sjøen? Velg mellom en rekke ulike ildsteder. Mindre, runde bord, loungebord og større, rektangulære bord med plass til flere personer. I samarbeid med kunstnere og håndverkere har det norske selskapet utviklet en perfekt kombinasjon av stil og funksjon. Ildstedene fra Elementi gir en herlig varm atmosfære på uteplassen!


Bull

Amerikanske Bull leverer høyfunksjonelle produkter til ditt eksklusive utekjøkken. Med livstidsgaranti og en kvalitet som overgår det meste tar Bull grillingen og matlagingen til et nytt perfeksjonsnivå!


Kamado Joe

Nederlandske GardenMaxX tilbyr innovative peiser til hagen og uteplassen. Med inspirasjon fra hele verden skaper Garden MaxX stilsikre og funksjonelle produkter av høy kvalitet.


Garden MaxX

Kamado Joe - lidenskap, kvalitet og innovasjon. Produkter utviklet fra hjertet for høyere ytelse og lengre levetid. Varemerket har helt fra starten av lagt vekt på å løse problemer for å gi deg en førsteklasses grillopplevelse!


KUNDSERVICE

Mandag - Fredag 09.00 - 17.00

Utekjøkken i 3D - Vi hjelper deg!

Bygge Utekjøkken? Tips og triks!

Hva skal du tenke på når du
bygger
ditt
utekjøkken?

Les mer >