Utekjøkken fra Myoutdoorkitchen.no

Nå kan du få en klassisk vedstekt pizza på en moderne måte. Hos oss finner du klassiske og moderne pizzaovner som gir deg en smaksopplevelse utenom det vanlige – noe for alle sammenhenger og alle hjem!


Myoutdoorkitchen - Modul vedfyrt pizzaovn - Naples

Naples er en frittstående og vedfyrt pizzaovn i stilren design i rustfritt stål av høy kvalitet. Pizzaovnen kommer opp i 350 °C på 10 minutter, og etter bare 30 minutter kan temperaturen komme opp i hele 500 °C. Når ønsket varme er oppnådd, bidrar konstruksjonen med to ytterskall til å holde på varmen til alle middagsgjestene har kommet. Pizzaovnen skaper matglede etter egne ønsker og smaker. Eksperimenter deg frem til den perfekte pizzaen eller paien, eller bak et brød som får smaksløkene til å danse.

- 100 % rustfritt stål 304
- Kan komme opp i 500 °C
- (Bredde x Høyde x Dybde) 78,6 x 188 x 58 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul vedfyrt pizzaovn - Naples

Naples - realiserer drømmen om et fullendt utekjøkken! Frittstående og vedfyrt pizzaovn i luksuriøs og stilren, antrasitt design. Pizzaovnen holder meget høy kvalitet og er fremstilt i hundre prosent rustfritt stål 304. Pizzaovnen kommer opp i 350 °C på 10 minutter, og etter bare 30 minutter kan temperaturen komme opp i hele 500 °C. Når ønsket varme er oppnådd, bidrar konstruksjonen med to ytterskall til å holde på varmen til alle middagsgjestene har kommet. Pizzaovnen skaper matglede etter egne ønsker og smaker. Eksperimenter deg frem til den perfekte pizzaen eller paien, eller bak et brød som får smaksløkene til å danse.

- Vedfyrt pizzaovn
- Antrasitt, stilren design
- Rustfritt stål 304
- Kan komme opp i 500 °C
- (Bredde x Høyde x Dybde) 78,6 x 188 x 58 cm

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Vedfyrt pizzaovn - Chicago (Rustfri)

Vedfyrt pizzaovn i rustfri design, fremstilt i 304 SS-stål av høy kvalitet. Chicago har et stort stekeområde på hele 105x56,5 cm. Selve stekeområdet er av cordieritt, et materiale som lagrer varmen og steker pizzabunner og brød herlig sprø. Pizzaovnen kommer opp i 350 °C på 5 minutter, og etter bare 15 minutter kan temperaturen nå hele 500 °C - raskt og enkelt, slik at du kan steke pizza til familien på under 2 minutter!

- Vedfyrt pizzaovn
- Rustfri design
- Fremstilt i 304 SS
- Stekeområde: 105x56,5 cm
- 500 °C i løpet av 15 minutter!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vedfyrt pizzaovn - Chicago

Vedfyrt pizzaovn i antrasitt design, fremstilt i 304 SS-stål av høy kvalitet. Chicago har et stort stekeområde på hele 105x56,5 cm. Selve stekeområdet er av cordieritt, et materiale som lagrer varmen og steker pizzabunner og brød herlig sprø. Pizzaovnen kommer opp i 350 °C på 5 minutter, og etter bare 15 minutter kan temperaturen nå hele 500 °C - raskt og enkelt, slik at du kan steke pizza til familien på under 2 minutter!

- Vedfyrt pizzaovn
- Moderne finish i antrasitt
- Fremstilt i 304 SS
- Stekeområde: 105x56,5 cm
- 500 °C i løpet av 15 minutter!

Les mer
 Myoutdoorkitchen - Gassdrevet pizzaovn - Philadelphia

Moderne og frittstående gassdrevet pizzaovn i rustfritt stål. En grill på 11 kg som passer for deg som ønsker en mindre bærbar pizzaovn, som enkelt kan forflyttes og plasseres på ønsket sted. Grillen er propandrevet og kommer med en rustfri brenner på 3,8 kW. Pizzastein i ildfast murstein inngår i prisen. Med Philadelphia lager du nabolagets beste og flotteste pizza!

- Rustfri design
- Maksimal temperatur 320°C
- 1 rustfri brenner - 3,8 kW

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Gassdrevet pizzaovn - Brooklyn

Gassdrevet pizzaovn i rustfri design som steker hjemmelagde pizzaer raskt og enkelt. En liten og praktisk pizzaovn som egner seg til bruk i alle uterom og på utekjøkkenet. Ovnen blir varm på 15 minutter og når en maksimaltemperatur på hele 325 °C etter bare 20 minutter - noe som gjør at familien kan få servert nystekt pizza i løpet av 60 sekunder. Pizzaovnen Brooklyn har et stekeområde på 33x34 cm, leveres med en pizzastein av cordieritt og dessuten to grillrister som gjør det mulig å tilberede både brød og annet bakverk, større steker, gratenger og fiskeretter direkte i ovnen.

- Gassdrevet pizzaovn
- 325 °C på 20 minutter
- Leveres med pizzastein og grillrist
- Stekeområde 33x34 cm

Les mer
 Kundeservice

Man-Fre 09:00 - 18:00

Design utekjøkkenet ditt

Handle trygt